Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memstick

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szomszédok (egyik) ikonikus karakteréről, a rendszerrel mindig elégedett, a benzinárak miatt is csak szőrmentén morgolódó taxisofőre, Takibácsi, azaz Takács István szerepelt az RTL Klub Legyen ön is milliomos! című vetélkedőjének egyik kérdésében, bár álnéven. A hebehurgya…..
Juli 6:Eljott vegre a nagy nap. Indulas elott kicsit melegitettunk a dohany utcai haciendan,meg jo hogy jott a taxi,mar pont kezdett meghalni a buli. A repteren a becsekkolos neni,amint meglatta a Gergot (na jo es a kezeben,a farzsebeben es az oldalzsebeben a sort) ,rogton jelezte,hogy latszik…..
Elkepeszto iramban fejlodik ez a varos, de nagyon erdekes,hogy a itt is egyutt elnek a tradiciok, a regi beidegzodesek, az elavult,oreg dolgok a hipermodern ujdonsagokkal (de kl azert sokkal rendezettebb es kevesbe kaotiokus,mint bkk). Amugy a paratartalom itt is gyilkos,csak az ilyen…..
Juli 13 (folyt): anyukam irta,hogy nagyon buszke rank de kicsit sok a k.,f.,b. jelzos szerkezet, igy a blog stilusa innentol kezdve a koragomori korszak kjg-ben megszokott cizellaltsagat idezi meg :) na szoval ko phanganra menet is kihagytuk a joint ticketet, es kulon alkudoztunk a khao sok-surat…..
Nagyon poen,hogy mr big ott ul vegig a barban,de nem o, hanem ket burmai kisgyerek csinal neki mindent, o csak hesszel es partizik a vendegekkel. Amikor mr big bezart meg az angol csajokkal (akik azert mar tobb evet elnek itt) ramentunk a jack danielsukre. Gerginho egesz koran (4 korul) bemondta…..