Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lpfutar

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom csak mostanában, a sokadik évad környékén kukkantottam bele az Észbontók című magyar kvíz-show néhány epizódjába (mert egy ismerősöm beszélt róla hitetlenkedve) és azonnal leesett az állam. Miután felszedtem a szőnyegről nem tudtam megállapítani, hogy mit érzek: egyszerre voltam ledöbbent,…..
lpfutar 2021.06.11 14:12:55
@Vincent örül: Azért a kettő nem ugyanaz. A testi fogyatékos nem tehet róla, viszont aki tanulatlanul buta az igen.
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
Kétségtelen, hogy a Netpincér az egyik legjobb dolog, ami az éhes emberiséggel történhetett. Azt viszont úgy tűnik, nem árt megjegyezni, hogy ők csak netes közvetítők, szerződés a kopogó szemű delikvens és konkrétan az étterem között jön létre, így aztán probléma esetén sok segítséget ne várjunk…..
lpfutar 2018.03.12 17:48:15
@Zephyré: Főleg amikor expo kiállítás van :)
Tékozló Homár DIGI vs. UPC 2018.02.06 11:03:33
Kedves olvasó! A poszt elolvasása előtt kérlek szavazz! Nálad, egy szolgáltatóvetélkedőben a DIGI vagy a UPC állna nyerőre?  És most lássuk, az éles tesztet, amit Orsinak köszönhetünk.  Kedves Homár! Alább csatolom a Digi Távközlési Kft.-nél tett, több hónapos vesszőfutásom rövid…..
lpfutar 2018.02.06 18:25:28
Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az…..
Időnként sikerül kifogni, hogy éppen akkor kapcsol be egy villogó közlekedési lámpa, amikor felé haladunk. Volt már nekem is olyan, hogy nem maradt más, mint a satufék, persze a tükröt figyelve. Igaz, Budapesten vezetve ehhez amúgy is hozzá kell szokni (az éppen rendben működő…..
Nem kerülne terítékre egy sokak által biztosan jól ismert csomópont, ha mindenki szabályosan használná, de a gyakorlat szerint néha látni érdekességeket. Legutóbb kis híján telibe vert engem egy bamba autós, aki a csak egyenes jelzés (kiegészítő lámpán) ellenére befordult…..
lpfutar 2012.01.08 15:25:05
@brujah: Te értelmezed rosszul. Cobra véleménye helytálló, ugyanis a Hellerről jobbra kanyarodó már egy újabb kereszteződésnek minősül amit a "macisajt" véd.
Novemberben több alkalommal is elrendeltek szmogriadót, igaz az elsőnél kiderült, hogy szabálytalanul. Sokan vitatják, jó-e ez a matrica szerinti megkülönböztetés vagy jobb volt a páros-páratlan rendszám, esetleg inkább a dízeleket kellene betiltani ilyenkor. Külön hab a tortán,…..
lpfutar 2011.12.02 16:19:05
@Perillustris: "(bérleteseknek visszatérítéssel)"

Az autóra is ki van fizetve egész évre a KGFB és a teljesítményadó. Ilyen alapon Arra is kéne visszatérítés amikor nem használhatom.
Tibor nekiállt az őt bosszantó dolgokat lefotózni és egész levélcunamit küldött ránk, úgyhogy egészen biztosan fogtok még egy pár posztjával találkozni itt a közeljövőben is. Ezúttal a diplomata rendszámmal visszaélők témájával foglalkozik, itt a blogon sem először kerül…..
lpfutar 2011.11.26 18:48:26
@qwertzu: Elsősorban a 70-es táblánál 50-60-nal haladókra gondoltam. De valahogy mellé kerültél. Vagy te érted utol vagy ő téged és érdekes pont egymás mellett lesz egyforma a sebességetek.
lpfutar 2011.11.26 18:59:55
@qwertzu: És milyen céllal álltál be a belsőbe a lámpánál? Én akkor szoktam ha szándékomban áll gyorsabban indulni a lámpától.
Az külön kedvencem, mikor 2 km múlva rájön, hogy jobbra akar lekanyarodni. Valahogy olyankor megy a kisorolás. Addig miért nem?
lpfutar 2011.11.26 19:10:49
@qwertzu: Mi is az egyik oka az összefüggő sorok kialakulásának?
A héten két levelet is közöltünk balesetek utáni ügymenetekről, volt szó korrekt félről és gerinctelen sunyikról egyaránt. András is megküldte történetét, ami azért jó, mert pont az ideális hozzáállást írja le. Igaz, itt nincs szó biztosító bevonásáról a károk kis…..
Úgy látszik, mostanában leginkább parkolási anomáliák témájában kapunk leveleket, a mai is poszt is ilyesmiről szól. Magam részéről inkább tovább bolyongok parkolóhelyet keresve, ha nem vagyok biztos abban, hogy szabályosak azok az üres helyek, amiket találok, inkább gyalogolok…..
lpfutar 2011.10.11 13:43:43
@Nethooligan: A Nagymező utca nem egyirányú. Így jogos.