Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WallyB

0 bejegyzést írt és 805 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beckenbauer akkora játékos volt, hogy még a Monty Python-féle Filozófusok meccsén is befért a kezdőbe. Ha ilyen babér nem is jutott – az egyébként kiváló – Michael Owennek, de a studs-up karikatúráin keresztül őt is meglegyintette a repülő cirkusz szele. Tovább után…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Első blikkre úgy tűnik, óriási esély van rá, hogy a 33. fordulóban az Inter elbukja első helyét a tabellán, hiszen a két üldözőre (Milan-Catania, Roma-Atalanta) könnyű meccs vár, Mourinhóék pedig Firenzébe utaznak. Igen ám, csakhogy a Fiorentinának a bajnokság már kevésbé…..
Undertow, hűséges olvasónk, osztott meg velünk egy parádés... na jó, faszipántos videót a kommentek között: Lapozás után pedig egy magyar verzió, de már csak prózában. Gyermekkorom egyik kedvenc sport anekdotája, amit édesapám évente legalább egyszer elmesélt.Asszem még…..
WallyB 2010.04.06 10:02:32
A Milan már leszakította magát, most a Romát durungolhatja le a nyakáról az Inter, ami már csak azért sem jönne rosszul, mert egyetlen állva maradt olasz csapatként még nem végzett Európában sem. Meg is teszi, és a következő fordulótól újra a Milan lesz az elsőszámú…..
WallyB 2010.03.27 21:44:12
@Olmen: :D
WallyB 2010.03.27 21:46:13
@giacinto: jó neked... szerintem a Roma sorsolása a legkönnyebb, és azzal, hogy ma nem tudtunk tőlük pontokat elvenni még bajba is kerülhetünk - vagy már benne is vagyunk?
WallyB 2010.03.27 22:07:34
@giacinto: eeeeegen, de mostanában nem nyerünk. A Livornót ne számold, ők kiesőjelöltek. Úgy értem, komoly meccset bajnokságban régen nyertünk...
Itt a tavasz, dagad a … különbség az Inter és az üldözők között, a Juventus válsága, és néhány középcsapat bukszája. Átkozott hétközi fordulók, ennél szörnyűbb dolgot csak az RTL Klub volt képes megvalósítani a déli meccsekkel, hasonló kategóriába csak a…..
WallyB 2010.03.25 22:36:35
@bobix: igaz a szavad... 3-1 közben.
WallyB 2010.03.25 22:37:39
@Mr.AT: Tényleg gáz a Juve... már én sajnálom őket. Tudom, nem kéne, de akkor is...
WallyB 2010.03.25 22:44:28
@calciomax: rutintalan vagy. Félidőben kell fürdeni menni. :)
Jól láttam, hogy az első két dugóban Manninger rendesen benne volt? Csak nehogy ő is rácsapjon az asztalra a meccs után...
Őszintén: hét találatom lett volna a 29. fordulóban, ha nincs éppen sokkal fontosabb dolgom, mint a beharangozó megírása. Szerencsére donnelly – nagy hatékonysággal – megmentett benneteket attól, hogy a múlt heti olasz poszt alatt kelljen kibíróznotok magatokat. A…..
Mivel az olaszos kolléga továbbképzésen vesz részt, ezúttal - az italo-kelta nyelvcsalád szellemében, de bármilyen más tudás hiányában - én tartok órát. Ez most az a szituáció, amikor a helyettesítő tanárnak nemcsak a szabadfoglalkozást van képe eltörölni, de hozza a…..
WallyB 2010.03.22 18:02:33
@WallyB: ezen már én is csak röhögni tudok... bocs.
WallyB 2010.03.22 20:35:31
@LevyASR: ...akkor még jó, hogy a szappan nem esett le. Ilyen egyébként a mesében sincs...
Messin innen, Messin túl, újra nagyszitát lógatnak a mezőnybe és nyolc csapat egy időre befejezi a nemzetközi gyepek rombolását. Kellően éles az összes párharc ahhoz, hogy ne kelljen kényszeredett tolókázást néznünk egész este, egyedül talán a Standard Liége nyugalma…..
WallyB 2010.03.18 21:26:20
@G_P_T: :) Durva, hogy még az (általam olvasott) angol lapok sem azzal jöttek elsősorban, hogy "bezzeg, ha a bíró befújja Kalounak vagy itthon Drogbának..." pedig akár jöhettek volna vele.
WallyB 2010.03.18 21:26:57
@anonim222 [semleges néző]: sat1 sajna nincs, de köszi a tippet. Streamelni meg már lusta vagyok... inkább csucsu...
"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset…..
WallyB 2010.03.16 23:09:26
@_benito: Mintha varjúhájjal kenegetnének, amikor ilyeneket olvasok tőled. :)
WallyB 2010.03.16 23:17:17
@Glory: Egyrészt, Gyöngyöstől én magam messze lakom. Akkor inkább már Szeged :)
Másrészt, bocsássa meg a világ, az olasz futball iránti szeretetem még anno 1982-ig datálódik, amikor bizonyos Paolo Rossi 6 gólt szerzett (3-mat a brazilok ellen) és ugye ő Juvés volt, szóval Juvénak részemről RESPECT, Platini, szegény Gaetano Scirea, és amiért Lengyelországban standing ovation jár: Zibigniew Boniek. Gombfociban mindenkit vertem velük. :) Tévét életemben először a Dortmund-Juve BL-döntőn köptem le Lars Ricken gólja után... aztán, asszem levertem a csillárt anno, amikor a van Basten-Rijkaard-Gullit féle Milan 5-0-val küldte haza a Real Madridot... (bár az talán előbb volt) és valahogy mégis a Bergomi-Matthaus-Brehme-Serena (és még sokan mások) által fémjelzett 1989-es Inter fogott meg... szóval miért ne szurkolhatnék az olasz kluboknak? (Mellesleg az angolhoz is elég sok közöm van, de ezt most ne forszírozzuk) :)
WallyB 2010.03.16 23:23:14
@WallyB: Jah, és a Bayern-t meg zsigerből utálom, szóval ott akkor Fio, még akkor is, ha lila... :)
Tudom, nem logikus Matthaus-féle Inter, és a Bayern nem... ez nem egy egzakt tudomány... :)
Makacsul nem akar összébb rázódni a tabella eleje, bár ne elégedetlenkedjünk, hiszen már az is nagy dolog, hogy az Inter nem lépett meg annyi ponttal, amennyivel már a világ bármely egyetemére be lehet kerülni. Bár nem győznek a Kiemelten Ellenséges Területnek számító…..
16-an maradtak az Európa Ligában, és azt szoktuk mondani, hogy aki idáig eljut, az már igyekszik komolyan venni a tornát, és szeretné megnyerni. Más kérdés, hogy ez most nagyon nem igaz, hiszen akad néhány csapat, amelyeknek élet-halál, hogy minél hamarabb kizúgjanak, mert akkor…..
WallyB 2010.03.11 21:45:21
WallyB 2010.03.11 21:46:05
Nagyon fontos fordulók következnek a Serie A-ban, nem is igazán a meccsek rangja, mint inkább a tabella élének kiegyensúlyozottsága miatt. A Milan szinte, a Roma teljesen kiesett, az Inter viszont életben maradhat Európában, így a négy, illetve öt pont távolságból érkező…..
WallyB 2010.02.28 21:47:37
@WallyB: "nehezen nyer"-en azt értettem, hogy nem nyer csak ilyenkor már beszélni kicsi madzsar...
WallyB 2010.02.28 22:27:08
A Carling Cup döntője miatt csak nyolc mérkőzést rendeznek a PL-ben a hétvégén. Miután a MU már kedden letudta az erre a körre kiírt feladatát, így egyértelműen győzelmi kényszerrel lép pályára a Chelsea és az Arsenal is. Valami azt súgja, hogy az Ágyúsok jobban megizzadnak…..
WallyB 2010.02.27 14:48:44
@Nűnű: Neee... épp valami hasonlót akartam írni... Josét, mintha varjúhájjal kenegetnék látva ezt a védekezést a City gólja előtt.
Még anno Bede jegyezte meg, hogy minél alantasabb a szájkarate egy meccs előtt, annál valószínűbb, hogy nézhetetlen szart vágnak a képünkbe az érintettek. A beszólogatás megvolt oda-vissza, a meccsel kapcsolatban pedig valóban az lenne a meglepetés, ha a mellvédek mögül…..
WallyB 2010.02.24 23:14:01
Higgadt fejjel (sörök után lehet?) értékelnék. :)
Meglepett az Inter, persze kellemesen. 3 lövésből két gól, meglehetősen jó eredmény, a Chelsea mezőnyfölény kalap sz@rt nem ért, egyedül Drogba kapufás szabadrúgása volt komoly veszély az első félidőben, ellenben az előtte befújt faultot kétségesnek éreztem. A 45+1. percben történtek ellenben alapvetően befolyásolták a meccs, és tartok tőle, hogy a párharc végkimenetelét is. Ha ugyanis 11-es volt, akkor be kellett volna fújni, ha nem - márpedig nem fújta be - akkor a műesésért oda kellett volna adni Kalounak a második sárgát, és akkor ki lőtte volna a Chelsea gólját idegenben? Semmi gáz vele, csak a hétvégén simán odaadták Cordobának, meg Samuelnek is a JOGOS második sárgát, most pedig mérlegelt a bíró. Erről lesz-e szó vajon? Tutira nem. Nah, mindegy, rosszabbra számítottam, győztünk, ez jó, kár azért az egy gólért. Nálam Capitano, Lucio és Cuchu voltak az Inter legjobbjai, Sneijder és a kishülyegyerek is tetszett, a Chelseatől, durván hangzik, de Ivanovic játéka volt kiemelkedő, ellenben nem tudom, hogy Lampard, Ballack és Terry játszottak-e... Sámuel Eto'o pedig ismét bizonyította, hogy k#rvanagy tévedés volt leigazolni őt.... bár még lehet, hogy eztán fogja tudni eltalálni a labdát, és a kaput 5 méterről... még fejlődhet... vicc. A visszavágón bízom egy szűk ikszben, ha a Napoli ellen sikerült... :)
WallyB 2010.02.24 23:14:29
@lószerafin: NE legyen igaza... :P
WallyB 2010.02.24 23:15:09
@giacinto: Frankó. Egyetértek.
Öt pontra feljön a Roma az Interre, azaz leszögezhetjük, hogy a Ranieri-féle feltámadás nem csak a BL-helyek megszerzésére korlátozódik, a rómaiakkal már komolyan számolnia kell Mourinhóéknak, akik az elmúlt öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni. A Juventus a hét közben…..
WallyB 2010.02.21 10:04:41
@horas: Jogos, Eto'o "teljesítménye" az én szemem is szúrja.
WallyB 2010.02.21 10:08:49
@giacinto: mondjuk a csoportmeccsek Barca-Inter párharca (0-0, 2-0) nem sok okunk van a hurráoptimizmusra... ellenben a Chelsea-nél (nem csak ott) mintha nem ok nélkül anyáznának egy bizonyos Ovrebo "urat"...
WallyB 2010.02.21 11:57:53
@giacinto: Attól még jó csapat a Chelsea is, én azt mondom, hogy túl sok jóra nem számíthatunk... bár ideje lenne megtörni az "angol átkot", abban feltétlenül egyetértek veled, hogy nem lesznek látványos meccsek, és vagy egy gólos különbség dönt, vagy az idegenben lőtt gól.
Újra felvillan a lehetősége egy szoros(abb) befutónak, miután a Milan ideges meccsen lebírta az Udinesét, az Inter pedig kikap, de legalábbis nem nyer Nápolyban. A Romának talán most senki nem állhat az útjába, a Juventus senkinek nem tud az útjába állni, a Genoa meg is előzi…..
WallyB 2010.02.14 22:25:44
@ericcartmen: Lavezziről ennyit találtam a goal.com-on:
Ezequiel Lavezzi has been struggling with injury recently, and the former Sampdoria tactician believes that the clash with the Italian champions will come too soon for 'el Pocho'.

"The game with Inter is certainly the most unlikely to happen. Lavezzi has been missing for a while and we must remember that," he is quoted as saying by TuttoNapoli.net.

Szóval sérült.
Semmi meglepő nem történt a Serie A 20. fordulójában, ami egyből meg is látszik az üveggömb teljesítményén. Mindenki folytatta, ahol abbahagyta, azaz ha elképzeljük a kis nyilakat, amikkel a táblázatokon jelölni szokták a csapatok irányát, a formákat tekintve mindenki mellett…..
Lassan már ott tartunk, hogy az a ciki, ha igazat jövendölünk. Legutóbbi jóslási kísérletünk súlyos kudarca természetesen nem szegte kedvünket, és az év eleje újra jó alkalmat biztosít a baklövésre, amit metsző kegyetlenséggel használunk ki. Hajtás után egyrészt az…..
A forduló előtt az első 8 helyet elfoglaló csapatok közül egyedül a frenetikus szezon produkáló újonc, a Parma tudott nyerni, a nagyok, közepesek és úgy általában az európai kupákban érdekelt olasz csapatok közül ki kisebbet, ki nagyobbat, ki történelmi méretűt égett. Kicsit…..