Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bzola

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bzola 2018.01.09 16:34:46
@Mikrobi: állítson fel fontossági sorrendet? ha az utóbbiak azok, akkor amíg lesz pénze megjavíttatni/kicserélni a mosogatógépet, mosogasson kézzel (szerintem ő is látott már ilyet), és járjon tömegközlekedéssel. esetleg adja el az autót, ha nincs pénze a karbantartásra. költség oldalon csökkenés lesz, bevétel oldalon növekedés, amit a többi említett dologra tud fordítani
bzola 2018.01.09 19:04:48
@Mikrobi: ezért írtam, fontossági sorrend. kinek mi a fontosabb. ha neki a mosogatógép, a gyerek majd jár mezítláb. egyébként a mosogatógépes eszmefuttatásod nem kicsit téves. kényelmesebb, nem gazdaságosabb. autó: ha nem tudok egy autót fenntartani, nem veszek autót. és nem vennék olyantól sem aki nem tudja fenntartani. persze tudom, Magyarországon mindenkinek jár az autó...
faluban nőttem fel. 11 évesen 35 km-t vonatoztam (és 35 km-t vissza), a legközelebbi penny marketig. nem lehetetlen nagybevásárlást megoldani, közel sem az. kompromisszumokra van szükség, semmi másra.
én a fentiek szellemében nőttem fel. gyerekként volt karácsonyom amikor fa is épphogy volt, alá nem igazán került semmi. ma 30 évesen 8 számjegyű megtakarításom van. ja, és nem úgy nyertem.
Még ma is kristálytiszta emlék, amikor a belgák elleni iksz után - péntek délben - percenként frissítettük a teletextet, hogy megtudjuk, kik lesznek a Fradi ellenfelei. Nincsen nekünk vágyunk semmi, csakhogy ezt most is megtehessük. Igaz, már csütörtökön és tv vagy monitor előtt.…..
bzola 2009.08.25 23:00:48
@pancho_sanza: ne haragudj, nem szoktam személyeskedni, viszont most szánalmas vagy
Újabb botrány az intercityn: tegnap este egy órával hosszabb volt az út Budapestről Kaposvárra. Ezúttal a mozdony romlott el a déliben, ezért lecserélték. Azt azonban nem vezethette a masiniszta, ezért azt is lecserélték. Közben az utasokat föl-le szállították a vonatról. Csak…..
Inkább a bukásra állók harca a nyugodt nyári szünetért, mint a két közepes eminens tusakodása. A Lecce, a Bologna, a Torino mind otthon játszanak, ráadásul mindannyian verhető ellenfelet fogadnak, így ha a Menekülő Ember komolyan gondolja, és nem akar végleg búcsúzni, meg kell…..
Nyugodt hét elé néz a Serie A, legalábbis ami a párosításokat illeti, bár tapasztalatunk szerint a válogatottak miatti szünetek után a kiscsapatok (akiket ugyebár kevésbé érintenek a nemzeti csapatok tusakodásai) rendszeresen alárúgnak egy komolyat az óvatlanul közelítő…..
bzola 2009.04.05 10:25:13
@kroos: azok nem kapnak egy ötöst szombaton, mint a bayern.
Ha tudom előre, hogy fogunk játszani Albániában, lobogó gyeplővel vágtázok a legközelebbi fogadóirodába, és házat, kocsit teszek fel a négygólos albán győzelemre. Élénken élt bennem a budapesti meccs emléke, amikor teljesen egyenrangú felek küzdöttek, a második félidőben…..
Nou San Trafford 6+5 ≠ 11 2009.02.27 21:30:00
Mindössze egy dolgot nem értünk: miért a nagyfőnök és nem a pincsikutya lép fel a labdarúgás ilyen természetű megreformálásáért. Tudjuk mi, hogy a nemzeti válogatottak megmentése lenne a cél, de az intézkedés gyakorlatilag egyedül az európai klubfutball elitjét érinti. Azt…..
Megvan a Friday Night Lights címadó verseny győztese, a magyar keresztségben a sorozat a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci címet kapta. A másik esélyes a Minden péntek háború volt, de a sorozat hangulatához (az egyértelmű focis áthallás ellenére - Any Given Sunday, azaz…..
A Derby d’Italia olyan, mint Orff Carmina Buranája. Akinek nem áll fel tőle a szőr a hátán, az vagy Darth Vader és a Terminator gyermeke, vagy egyszerűen vak, süket, béna, idióta, esetleg nincs szőr a hátán. Szeretettel üdvözöljük azokat, akiknek van, és hozzánk hasonló…..
bzola 2008.11.22 21:11:14
Közhírré tétetik, kidoboltatik, valamint above-the-line posztoltatik, hogy útjára indítjuk az NST bannerét bandériáját, melyet az ezen egy zászló alatt harcra kelő vitéz Olvasók alkotnak. Küldetésünk és vezérlő motívumunk, hogy megmérettessünk a magyar média talaján…..
Nou San Trafford Elinterezik? 2008.05.12 11:54:00
Amikor azt hittük, a Siena remek helytállása teljesen hiábavaló lesz, érkezett Del Piero, és a 89. percben kiintegetett mindenkinek, hogy üljön vissza nyugodtan, mert egyetlen kérdés sem dőlt még el! Mert bizony hiábavaló lett volna az Inter pontvesztése, ha a Parma az utolsó…..
Azt szajkózzuk a karácsony óta, hogy amíg az Inter megnyeri azokat a meccseit is, amiken legjobb esetben is döntetlent érdemelne, a Roma pedig elbukja, de legalábbis pontokat veszít azokon, amik simán neki állnak, nem lehet kérdéses, ki lesz a bajnok. És valóban, ez bizony egyre…..
Ez egy nagyon durva kis forduló lesz! Az üldöző szerepét terrierszerű határozottsággal alakító Roma a pontjait visszakapó, s ettől csak még tovább tüzelt Cagliarihoz utazik, ráadásul De Rossi és Perrotta nélkül lesz kénytelen szembenézni a kőkemény szardíniaiakkal. A…..
Szájtátva bámulunk és azzal kezdenénk a Serie A 26. fordulójának összefoglalóját, hogy igazi kis kapusvész tombolt, ha nem kapott volna ki az Inter. Mivel azonban a Nerazzuri idei első veresége alá is odabiggyeszthetjük a fenti címkét (Julio Cesar elképesztő bravúrokat is…..
Marha nehéz dolgunk van a tippelést illetően ezen a héten, szinte egyetlen olyan meccs sem lesz, ahol ne merülnének fel kételyek ilyen-olyan okokból kifolyólag. Melyik arcát mutatja a Juve a szezon első rangadóján? Mennyire fáradtak el az Európában vitézkedő csapatok? Megőrzi…..