Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilkamilka

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy svájci design stúdió, a BERNHARD | BURKARD szerint ha az épített környezet adottságait megfelelően használjuk, mondjuk lábnak, akkor ebből kettő is elég lehet. Szép minimalista gondolat, inkább tanulmány, mint termék, de azért működőképes: a gyufalábak vége…..
Ilkamilka 2011.07.17 22:11:22
@polkupyörä: sajnos nem jelenítette meg a linket,pedig az se lehet rossz..
Ilkamilka 2011.07.18 14:55:46
@galoca_no1: így már látom!Köszönöm:)Tényleg nagyon szuper jól is néz ki,a kis tartö részek az aszal részén nagyon praktikusak.
Gyerekszoba Hűsítő habok 2011.07.18 13:31:00
Nyár, meleg, hűsítő habok - a legjobb kombináció. Én kb. két hete rimánkodom az utolsóért, de hiába. Jó, mondjuk, úgy képzeltem, hogy a hűsítő habok a Balaton vagy legalább a Velencei-tó formájában képviseltetik magukat, de az irodában nem nagyon férnének el, meg a…..
Gyerekszoba Kötözött babzsák 2011.07.18 10:45:00
Babzsákon fetrengőzni - asszem kevés ennél királyabb dolog van. A Zilalila babzsákjai egy másodperc alatt magukhoz kötöztek: a formájuk ugyan a megszokott - talán csak egy icipici csavarral fűszerezve -, ám a huzatuk... Az nagyon tetszik. Nagy, lazán kötött huzatok ezek, csupa…..
Gyerekszoba Horgászok ecsettel 2011.07.15 18:44:00
Még karácsonykor találtam ezt a projektet, és bele akartam tenni az SK ajándékötletes posztokba - lásd itt és itt -, de végül valahogy kimaradt. Mondjuk, nem baj, úgyis inkább nyári játék ez: a klasszikus halacska-horgászat házi változata. Kell hozzá pár ecset vagy…..
Sajnos nem lehet egybe megrendelni a Game of Thrones legofigurákat, de bárki összerakhatja magának, akinek elég nagy és változatos az otthoni  készlete. Ezeket a figurákat Sam Beattie készítette, zseniálisak. Még több kép itt.Via io9..
Ilkamilka 2011.07.18 12:39:04
Matt Stuart a fotóművészet csupán egy, de nem épp szűk területén érzi jól magát: utcafotós. Elsőre vidám, jól elkapott képeknek tűnnek, amihez elsősorban szerencse kell, ha eleget kattintunk simán összeáll egy weboldalra való. Érdemes kipróbálni, nem így működik...Az…..
Ilkamilka 2011.07.17 21:50:08
@tanita: nálam rendesen betöltöttek...Tényleg nagyon szuper képek.
Bigyóblog Batman kamerája 2011.07.17 09:26:00
Megint csúcson a Batman-mánia és mi sem akarunk kimaradni ebből. Illyetve nem is mi, hanem a különböző kütyük gyártói. Most éppen egy pici digitális fényékpezőgépet mutatunk, természetesen batmanes stílusban. Sokra nem használható, tekintve, hogy csak 1,3 megapixeles - a mobil…..
A mesék világa és a szürrealista festmények sok mindenben hasonlítanak, vagy mondhatnánk úgy is hogy a két halmaz metszete viszonylag nagy. Már ha jól csinálják őket. Jeannette Woitzik berlini művésznő ugyancsak érti a dolgát mert szürreális képei ugyancsak meseszerűek.…..
Brutális növekedést mutatott az ekönyv-olvasók piaca Amerikában, a legfrissebb adatok szerint az amerikai felnőttek 12 százalékának van olvasója. Ez pont kétszerese a fél évvel ezelőtti, novemberi adatnak. Valószínűleg a Kindle van túlsúlyban, az Amazon slágerterméke már…..
Bigyóblog Manga post it 2011.07.14 08:48:00
Manga rajongóknak kötelező, de akik nem szeretik, azoknak is vicces lehet a változatos formájú post it. Három darabot adnak 25 dollárért.Via GeekAlerts..
A hirdetés helye: Sokan unják már a sablonosnak ható meglepetéseket, amikor is a rózsa, a bon-bon, a képkeret és mindenféle ehhez hasonló kerül terítékre. Mi megint egy olyan ajándékot találtunk, amellyel tuti, hogy meglepetést tudsz okozni akár fiú vagy, akár lány.…..
Ilkamilka 2011.07.14 09:13:59
@kicsi07: Egyetértek veled,tényleg erről kéne szólnia.Csak ezt már sokan elfelejtették..
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..
Ilkamilka 2011.07.14 09:02:09
@Mária: Egyetértek!
Jesús Alonso egyike a legfelkapottabb spanyol fotósoknak, többek között a szinte ismeretlen Vogue, Elle, Glamour, Cosmopolitan és Esquire magazinoknak készít anyagokat, elsősorban az editorial és a divat területén. Emellett a reklám és a film világa sem idegen tőle, így a…..
Gyerekszoba Pandavigyoros reggeli 2011.07.13 12:28:00
Ismét egy remek ötlettel feldobott étkészletbe botlottam, ezúttal a ModCloth oldalán. A kétrészes szett egy tányérból és egy kis bögréből áll - eddig semmi különös, nanáhogy, ez a minima. A gyerek elé tesszük a reggelit: valami kis kaját és a napindító folyadékadagot. A…..
A július elején, Londonban megrendezett, számos új tehetséget felvonultató New Designers Show keretében mutatkozott be Ben Fursdon, aki nem találta fel újra a porszívót, de majdnem. A Kingston University diákja egy partvist pimpelt fel a maximumig: a cél egy könnyen raktározható,…..
Évek óta nem hasnáltam radírt, nem írok ceruzával, nincs rá szükségem. Nemrég azonban valamelyik üzletben láttam olyat, amilyet én is használtam régen, talán a legegyszerűbbet, az elefántosat. Most meg szembejött velem a Readerben a vicces feliratos radír (néhány másik irodai…..
Tudom, hogy nyár van, kánikula, meg sóhajtozós, pólófacsarós dögmeleg, az alábbi képek azonban kihagyhatatlanok voltak.Cáfolhatatlan, hogy ennek az izlandi gyapjúba burkolt, kissé eszelős tekintetű jeticsaládnak a mi déli fekvésű lakásunkban most igencsak melege lenne. Az ötlet…..
Gyerekszoba Foci lustáknak 2011.07.12 08:26:00
Továbbra is maradjunk sportvonalon, annak ellenére, hogy káros az egészségre. Mármint a rendszeresen és versenyszinten művelt fajtája. Az alábbi készséggel viszont a magamfajta leszázalékolt pocakos veteránok is gond és megerőltetés nélkül űzhetik a labdarúgást. Vagy valami…..
Gyerekszoba Matrjoska baba őrület 2009.03.19 18:13:00
Mindenki - legalábbis a húszon túliak biztos - emlékszik a matrjoska babákra. Nekem a nagypapám hozta a Szovjetúnióból, izgalmas volt, szerettük is. Meg is maradt, mint annak a korszaknak az egyik jelképe, de eszembe nem jutna visszatenni a polcra.Nos, ezzel úgy tűnik egyedül vagyok,…..
Ilkamilka 2011.07.12 14:01:08
@AnnaPanni: Hát ledöbbentő,hirtelen nem is tudtam mit látok a képnen.Nekem a kedvemcem az a piros "fejdíszes".
Sonja Vordermaier, müncheni képzőművész 2010-ben állította fel a németországi Rosenheim-ben a Streetlampforest, azaz Utcalámpa-erdő című installációját. Az állandó városi "szobornak" is beillő alkotás harminc, különböző európai városokból, és különböző…..
A művészet határai oly mértékben tágak, hogy szinte bármire ráhúzható a címke. Frank Kozik és K.Olin Tribu - utóbbi a porcelánok művésze - úgy érezték, hogy életérzésüket egy vízilóval szeretnék közvetíteni úgy, hogy cigit dugnak a szájába, borostát rajzolnak az…..
Egy kupiban nyilván senki sem lepődne meg azon, ha látványos segédeszközök, kikötözésre alkalmas fali installációk, vagy az ágyrácson lógó bilincsek jelennek meg az enteriőrben, de egy fizetős szolgáltatásoktól (elvben) mentes hotel esetében ez azért szokatlan. Legalábbis…..
Nem is annyira szörnyecskék, inkább nyomingerek és szörnyek kereszteződése, akik tündériek a maguk szörnyűséges mivoltukban. Nincs igazam persze, mert egyszerűen elbűvölőek, kicsit sem szörnyűségesek. Az én nagy kedvencem és amire azt mondtam, hogy jajdecukiiiiii és nekem ilyen…..
Ilkamilka 2011.07.08 09:43:06
@n.viktoria: jó neked:)
Gyerekszoba Zenés városi piknik 2011.07.08 08:36:00
De nemcsak városi lehet, hiszen ebben a nagy melegben a legjobb, ha a család valami víz partján tölti a napokat. Persze, egy kirándulás is remek program lehet, hát még ha a nagyobb gyerekeket is magunkkal lehet csábítani. Ha a Boxsal Urban Picnic Boxba - vagyis ebbe az oldschool magnóba…..
Ilkamilka 2011.07.08 09:37:35
Gyerekszoba Bogár a háton 2011.05.03 16:21:00
Bevallom, olykor magam is elég bogaras tudok lenni - ennek főként a családom a megmondhatója és elszenvedője - ám ezt a jószágot ezúttal mégsem nekem,  hanem Zaphodbb bloggerinának köszönhetitek.Élethű csápok, páncél és lábak - kicsit közelebbről megnézve talán…..
Ilkamilka 2011.07.07 13:31:25
@sorica123: elképzeltem milyen élmény lenne tényleg este elbambulni a buszon és észrevenni egy ilyen elhagyatott példányt valahol az egyik ülésen:))Amúgy így képen nagyon jól néz ki meg tetszik h. ilyen aprólékosan kivan dolgozva,de inkább nem nézném sehol az életben :)