Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NewInsights

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy megfelelő felkészültséggel egy csimpánzt is meg lehet tanítani a jelbeszédre. Persze azt nem teszik hozzá, hogy az ilyesfajta feladathoz olyan előképzettség dívik, ami feltételez egyfajta hozzáértést és az sem hátrány, ha a csimpánz megfelelően intelligens. Ugyanígy vagyok mai…..
Falusi telenovella, alvilági krimi, és a béranyasággal foglalkozó dráma jön az RTL-re 2019-ben, azaz tovább folytatódik a sorozatboom a magyar tévében, ráadásul a Viasat3 A la carte című sorozata mellé az RTL-től is érkezik egy színmagyar fejlesztés. A telenovelláról már régóta lehetett hallani, de…..
Van ugye ez, kicsit savanyú, kicsit sárga, de ez van: És van ez, amitől leteszed a hajad: Storm surge will be a huge factor for Hurricane #Florence Check out what it might look like with @TWCErikaNavarro: pic.twitter.com/TPqTZTmiAM — The Weather Channel (@weatherchannel) September 13,…..
A Jászai Mari-díjas színész hosszas betegség után hunyta örök álomra a szemét. Kitartása megkérdőjelezhetetlen, hiszen utolsó erejével is színpadra állt, és játszott, fürdött a közönség szeretetében, és a tapsban. Székhelyi Józsefre, s szinkronmunkáira emlékezünk. Az Internetes Szinkron Adatbázis…..
Ez egy irgalmatlanul jó film! Pedig nem volt alacsonyan a léc, amit Brad Bird-nek meg kellett ugrania, hiszen A hihetetlen család első része hatalmas siker volt (megérdemelten), és még jóval több, mint tíz év után is azonnal felcsillan a szeme a hallatán még egy olyan antigeeknek is, mint én. Nem…..
Aki már járt városi kisgyerekkel állatkertben az tudja, hogy hiába viccesek a majmok, hiába klassz a fókashow, hiába láthatóak élőben koalák vagy nagy mázli esetén pisilő elefánt, a legnagyobb örömet messze a kiskecskékkel és barikkal teli háztájit imitáló kisállat simogató jelenti, ahol kézből…..
NewInsights 2018.07.15 08:02:52
@megamedve: köszönöm, köszönöm, minden szavad igaz! Ilyen rossz állatkertben még nem voltam, hatalmas csalódás volt. Persze ezt megmondani, főleg egy veszpréminek, kész öngyilkosság!
Tizenhárom és fél év után a Pixar szuperhősei újra a vásznon, épp onnantól, ahol legutóbb láttuk őket - és éppen ugyanúgy, ahogyan legutóbb hallottuk őket. Már premier előtt szinkronizáltan a hétvégén, s hamarosan eredeti nyelvű változatban is...
szinkronjunkie 40 éves a Grease 2018.06.13 10:46:08
A kétezres évek elején egy sarudi nyaraló nappalijában ültem a szüleimmel, illetve az akkor még csak pár éves öcsémmel, és anyuék kivételesen megengedték, hogy tovább fennmaradjak tévézni. Ez az egyik legkorábbi (filmes) emlékem, mert akkor este a Grease-t láttam a képernyőn. Aztán pár évvel később,…..
Friss londoni tapasztalataink között akad néhány, amely igen fontos lehet az oda indulóknak. Például kifejezetten bosszantó azért lekésni a gépet, mert nem engednek fel a reptéri buszra ugye? 1. A legfontosabb: a lutoni reptérre járó National Express buszon simán megeshet, hogy csak azokat engedik…..
  Itthon a Cool vetíti a sorozatot, kint a Fox, a 11. évad premierje meg is volt, majd írunk róla még. Fent egy perc a premierből, lent a vicceskedés...
NewInsights 2018.01.05 20:49:47
Újabb Marvel-mozi, épp elég új figurával - és új magyar hanggal, mert szerencsére egy-két hazai színész akad még, aki nem vette ki a részét a filmfolyamból. Vannak szereplőhalmozók így is, meg sajnálatos változás, de a sziporkázó szöveg és a főszereplők kellően laza előadásmódja mindent kiegyenlít,…..
NewInsights 2017.12.03 18:19:05
@Csaba Turbucz: én ezt annyira nem értem, és ne haragudjatok meg, de ez egy adott színész lenézése. Nem passzolt volna a hang? Szerintem Szabó-Sipos épp olyan parádésan meg tudta volna oldani, mint Seress Zoltán. Goldblumnak sem mondják, hogy "hé, Jeffie, nem rossz, de a nem vagy elég pajkos, majd valaki utószinkronizál." Vicc.
  A cím hosszú, de igaz: Anger Zsolt a Tömény történelem második évadában olyat tol merev részegen, hogy fuldokultunk a röhögéstől a sajtóvetítésen, és majdnem kárba veszett a gyerekméretű hamburger is, nem részletezem. Anger részletezte, a 8 deci whiskey és tán öt sör után kis híján a székről…..
Az emberek nagy része egy oprendszer mellett teszi le a voksát, de mi most három hónapja egyszerre használunk Windowst és MacOS-t. Mik a tapasztalatok? Jobb valamelyik? Legújabb videónkból kiderül! ..
NewInsights 2017.08.23 10:25:25
@victor vacendak: Egyetértek veled mindenben, sok helyen láttam már én is iMac-re Windowst telepítve. Egy szakközépsuli kapott egyszer nem tudom, milyen megfontolásból kb 10 mac-et. Eleinte OSX-szel használták, de miután egyrészről senki nem értett hozzá, másrészről pl. sok cucc, amit aktívan használtak, nem futott rajta, át lettek telepítve Win7-re.
Ellenpéldaként ismerek egy hölgyet, aki DOS-szal kezdett, majd XP-ig Windowst használt, azóta Mac-je van, és azt mondja, hogy nem is tudja, hogy eddig hogy bírta ki nélküle, mert ilyen jó és kényelmes, átlátható rendszerre várt mióta. Ízlések és pofonok, ugye. :)
Ősszel nem csak a két, országosan fogható kereskedelmi tévéadó kínálatában lesz jelentős változás, hanem bizony a kábelcsatornákéban is. Egészen friss hír, hogy a Paramount Channelt, az RTL Spike-ot és a legnézettebb hazai humorcsatornát üzemeltető Viacom új tévéadót indít, és ezzel párhuzamosan…..
Egy dolog biztos: szemetelni nem csak nem szép dolog, de szabálysértés is, amiért bírság járhat. Hogy ezt utólag lehet-e egy papírdarabról készült fotóva bizonyítani, és mi van, ha az ember nem kifizetni, hanem leülni akarja, no meg pláne, hogy ez büntetett előéletnek számít-e, mi nem tudjuk, de…..
Pont egy hete írtuk meg, hogy a magyar FOX tűzi műsorára március 9-től Hugh Laurie vadonatúj szériáját, a Hulu-ra, az egyik amerikai online tartalomszolgáltatóra gyártott Dr. Chance-t. A Kem Nunn regényéből készült sorozat főszereplője egy San Francisco-ban élő bűnügyi pszichiáter, akit beszippant…..
NewInsights 2017.02.21 15:23:34
@Flankerr: Egyetértek, Laurie Kulka nélkül olyan, mint Dallas Bobby nélkül. Egyébként szerintem Schnell tök jó Dr Cox volt, nekem első hangzásra is vitte a prímet, de valahogy "House"-nak nem tudnám elképzelni.
Amerika Huangjai. Huangjai. Haladjunk kérem, nincs itt semmi látnivaló. Lépjünk tovább most ezen a címen és foglalkozzunk a sorozat magyar huangjaival hangjaival. A Comedy Central rövid időn belül a második új ABC-s szitkomot mutatja be, amihez ha hozzávesszük a (három tévécsatornán is vetített)…..
Két rövid előzetes, túl nagy meglepetés nincsen bennük, bár Gubás Gabi Gryllus Dorka dominaszerkója lehet belefér a szemöldökráncolós kategóriába. Az éttermi jelenet kicsit When Harry Met Sally-s, de mindegy, gondolom, direkt. Új évad november 17-től az RTL Klubon...
NewInsights 2016.11.07 18:59:41
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
A Sztárban Sztár egy kifejezetten szórakoztató műsor, legalábbis bizonyos szinten, és értelemben véve, akkor, ha az agyunk fontosabb részét pont úgy kikapcsoljuk, mint egy Schwarzenegger-film alatt, és arra koncentrálunk, hogy de vicces a női ruhában, de borostás arccal, viszont szopránban sikoltozó…..
NewInsights 2016.10.03 15:33:48
@Terézágyú: ebben igazad van, de hogy fogalmazzak polkorrekten, André az egyetlen a műsorban, aki ezt élvezi is.

Egyébként ami engem nagyon felcseszett, a pontozás, megkapták, hogy 9-nél, ha nagyon szar volt, 8-nál rosszabbat nem lehet adni? Ennyi erővel a zsűri is mondhatna igent vagy nemet, mert így aztán rohadtul nincs értelme. Vagy pontozzanak 1-3-ig, de ne 10-ig. Kapásból az elején, Homonnay, 4x9 pont, miiiiii? Azért szegénykém olyan 6-7-et ért volna reálisan.
Nem tudom, hogy a TV2 műsorának kreatív producerei előzetesen tisztában voltak-e azzal, mekkorát szakítanak a nagyközönség (még mielőtt: az átlagos tévénéző) előtt tökismeretlen Veréb Tamással, de azt igen, hogy a harmadik adásra már pontosan tudják, mi van a kezükben. Veréb az az idei műsornak, ami…..