Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wikileaks Hungary

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az MLSZ fellebbez, és a csapat érdekében magam is azt remélem, hogy a FIFA módosít a döntésén, de ettől függetlenül a szégyen már ránk égett: a magyar-román vb-selejtező focimeccset zárt kapuk előtt kell rendezni. Az indoklás szerint a magyar-izraeli meccsen tapasztalt…..
Wikileaks Hungary 2013.01.12 07:30:41
A stílus, az elegancia, a felebaráti szeretet is hiányzik a zsidó népből és vajon ki tudná hitelesen kutatni, vajon a világ mekkora hányada utálja őket ezért. Valóban sajnálatos tény, hogy EB-n, VB-n, kupa és bajnoki meccseken ömlik a szenny a lelátóról, skót aláz és fütyüli az angolt, Manchesterben a United-City derby városi háború, Törökországban életveszélyes meccsre járni és folytathatnánk. Aki ismeri és ezzel együtt szereti a focit, az tudja, hogy miről beszélek. A hazai magyarellenes, magyargyűlölő értelmiségnek úgy hiányzott ez a helyzet, mint a falat kenyér. Lehet újra óbégatni, géppuska sortüzeket vizionálni és szellemi uraik előtt térdreborulva cipőjüket a fasiszta Magyarországba törölni. Történt, ami történt. Nem szép dolog himnuszt fütyülni, hátat fordítani és úgy általában utálni az ellenfelet. Mint, ahogy a kézirangadón vagy a vízilabda medencében is törik a csont és a jégkorong meccsen is reccsen az állkapocs. Nem tudhatjuk, hogy mi lesz a végső döntés, pedig Izrael úriember is lehetne. Közleményben tudatná, hogy nem kívánják a magyar válogatottat egy sorsdöntő mérkőzésen hátrányos helyzetbe hozni, egyenlő feltételekkel győzzön a jobbik! Lehet, hogy még szimpátiát is szereznének országuknak és csapatuknak. Legyen világos, a döntés rajtuk múlik, az ő hozzáállásuk befolyásolja a döntéshozókat. A bosszú népe azonban nem felejt. Ne legyen igazam!
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
Várható volt, hogy valamilyen módon a Fidesz is kifejti véleményét az MSZP lehetséges szakadásával kapcsolatban. A Nézőpont Intézet egy gyors kutatással igyekszik orientálni - elsősorban az MSZP tagjait és híveit.Az intézet alapítása kapcsán idézzük a nol-t: "A Nézőpont…..
Wikileaks Hungary 2011.10.14 20:47:31
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
Wikileaks Hungary 2011.07.19 22:06:10
@Wikileaks Hungary: Ez nem marad szó nélkül! Nem engedem, hogy Dr.Horuczi Mihály és párja, a Pázmány Péter Egyetem tanári diplomáját és több más okiratot hamisító Megyeri Andrea, továbbá Fromm Zoltán, Csíkhelyi Béla, Dr. Bán Béla, Billinger Zoltán, Markóné Tutervai Éva, Benkő Tibor, Lévai Gábor, Vada Erika stb. és további társaik, kik üzletszerűen és bűnszövetkezetben, adó és áfacsalók, politikai és kapcsolati tőkéjükből élősködő senkiháziak, itt tündököljenek. Dokumentumok, bizonyítékok bármikor megtekinthetőek. Tehát mostantól kuss a nevetek! Nem azért, mert baloldali politikusok és érzelműek vagytok, hanem mert köztörvényes bűnözők!

Büntetőjogi fellelőségem tudatában kijelentem, hogy a fenti állítások igazak, bizonyítottak és bűncselekmény elkövetésével hamisan senkit nem vádolhatok.
Wikileaks Hungary 2011.07.20 15:55:07
@a szív fészkei:
Kedves! Utolsó mondatodra reagálnék. Helytelennek tartom, hogy befejezésként reflexből megemlíted a szent másik oldalról készíthető listát. Megnyugtatlak, lista ott is van és elég hosszú. Azonban, ha a jogról és törvényességről beszélünk, ne a zakó hajtókájára aktuálisan kitűzött jelvény legyen a szimpátia és diplomáciai mentesség jele. (Ugye, Garabits Károly?) www.mszp007.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=2098 )

Horucziék nagypályás csalók, függetlenül milyen mezben fociznak. Ez a lényeg!
A mai napon elindítottunk egy civil watchdog kezdeményezést: az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ a közélet tisztaságáért, a közpénzekkel történő átlátható gazdálkodásért fog küzdeni. Az atlatszo.hu a tényfeltáró újságírás és a civil aktivizmus eszköztárával…..