Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Acclivius

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
Acclivius 2012.09.20 10:29:34
Más Tészta Da Mario 2012.08.24 12:31:50
A Nagy Imrétől a Szovjet Hősi emlékműhöz vezető utcában, ott, ahol az úttest meredeken mélygarázsba fordul, egy hónapja nyitott meg a Da Marion nevű olasz étterem, amit valamiért mindenki azonnal kipróbált, talán Mautner Zsófi általam utólag felfedezett cikke miatt >>>…..
Élelmiszer-kiskereskedelem Zombifalván: Gergő csirkemellet - az eredeti helyesírás sokkal jobb: csirkemellett - kért a szupermarketben. A szakember félrenyomta a gombot a mérlegen, így a mellizomból majonézes burgonyasaláta lett egy szempillantás alatt. Gergő ennek örül. Mi…..
 Hoppá-hoppá, micsoda kis meglepő bulvárcím a sok savazás közt! Ez még tőlünk is meglepő, mi? Pedig nem akkora hülyeség, mint gondolnátok. Mindjárt el is mondjuk, miért.Vannak dolgok (kettő darab), amik miatt akár július tizenegyig köphetünk a szakállasra, (ugye Cambiasso,…..
Acclivius 2010.06.22 01:19:31
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Acclivius 2010.06.14 23:01:46
    A formas segg nem csak genetikus, ahogyan azt az egesz nap a  laptopjuk elott ulo elhizott seggu lusta picsak allitjak, hanem mozgasba befektetett ido, es osszehangolt etkezes eredmenye is lehet.A minap arra jutottam , hogy hejj, ha nekem brazil popom lehetne. Aze`…..
Acclivius 2010.06.11 16:57:00
Subba Rázd le 2010.06.05 10:15:00
                              Forrás: Valamelyik tumblr-ről..
A CSI-franchise kifulladására jellemzően a legkisebb testvér olyan tré évadzárót szállított, amilyen az egész sorozat kezd lenni, amit már sem Gary Sinise kétségbevonhatatlan tehetsége, sem a teljesen feleslegesen és random bevetett high-tech kütyük sem tudnak megmenteni a totális…..
de Sade márki Pázsit 2010.05.29 20:05:00
Csak pár lökés az egész, de nem is akartam többet. Nem is érdemel többet. Monique ugyanis egy lotyó, a parasztjaim fele hozzá jár. Az apja pék a faluban. Csak találgatni tudom, mi van néha abban a kenyértésztában.  A kastélyom erdejében vagyunk egy pázsitos tisztáson, a…..
Acclivius 2010.05.30 00:46:22
A Cannes-i Filmfesztiválon nem csak az Arany Pálmáért versenyeznek, sok burzsujt még jobban leköt az az informális vetélkedés, miszerint kinek van a legszebb ruhája, ki adja a legjobb partit és ki érkezik a legmenőbb jachttal. Valljuk be, Jennifer Lopez nem az a tipikus Arany…..
Eddig is sejtettem, hogy a Tv2 jó külsejű, szögletes állal és kockahassal, illetve jó csöcsökkel rendelkező műsorvezetői tulajdonképpen szellemi fogyatékosok, és csak azért vannak a tévében, hogy az esélyegyenlőségnek is adjanak egyet arrafelé, de a mai reggel mindenen…..
Autófília Juke Nukem 2010.01.08 16:05:00
Már minden autós portálon feltűntek a Nissan torzszülöttjének legújabb gyöngyszemének fotói. Apró részletek, finom homályok. Hölgyeim és Uraim, íme teljes szépségében a Nissan Quazana/Juke. Reméljük(?) nem photoshop! Rágódjanak rajta. A szusi sem szép, de van amelyik…..
Acclivius 2010.01.09 11:31:39
A hosszú kihagyás után először azt hittem, jól bírom a meccsterhelést, de most találok szavakat. M. Gergely olyan jokogeri-fojtogatás-kombóval támadt a kisagyamra, hogy még mindig üres tekintettel bámulom a képernyőt, tényleg azt olvasom-e rajta, hogy "a dupla N-es…..
Acclivius 2010.01.06 10:21:28
A National Geographic blogja közölt egy nagyszerű ábrát, melyen bal oldalon az egy főre jutó egészségügyi kiadásokat, jobb oldalon a várható élettartamot látjuk, a vonalak vastagsága pedig az orvosi kivizsgálások számát reprezentálja. Amit láthatunk, az az, hogy…..
Acclivius 2010.01.06 09:56:46
@goumba:
Kicsit sok a nemiszerv emlegetés az értelmes kommentedben. Tanulj meg előbb olvasni: az OECD országokról van szó, nézz utána ha nem tudod mi is az. (jelenleg Burundi még nem tag....)
Igenis szomorú és reális ez a grafikon, bár meglepő adatot nem tartalmaz: az állam nem tesz pénzt az egü.-be, rossz a szervezés, sok az orvos-beteg találkozás és pusztulunk mint a legyek.
Acclivius 2010.01.06 10:13:32
@I_Isti: igazad van.
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
Mongúztól kaptuk a képen látható Samu megható történetét: "Júniusban egy délután sérült sünt találtam a kertünk közepén. Nem tudjuk mi történt vele, talán fűkasza okozta a bajt, minden esetre úgy 7-8cm átmérőjű területen mintha megskalpolták volna a hátát. Ekkor…..
Döbbenten és szomorúan olvastam az első híreket csütörtökön, hogy David Carradine filmszínészt bangkoki hotelszobájában holtan találták. Megannyi kung fu film és a Kill Bill sztárjának holttestére csütörtökön bukkantak a Swissotel Nai Lert Park Hotelben lévő szobájában,…..
Acclivius 2009.06.05 12:01:02
@Villy: ez jó!!!!!!
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Miklós vendégeit a Várba vitte sétálni, aztán fura gellert kapott az este, miután megpróbálták megnézni, milyen a várfalnál lévő kávézó. A pincér ugyanis - Miklós beszámolója szerint - rövid úton elkergette őket, üvöltözött és senkizett. Állítólag azért, mert…..