Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pet1988

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ország, amely állandóan a katasztrófa szélén lebeg, ahol a vallási korlátok és a tiltott élvezetek mellett még egy expat-buborékban élve is elképesztő élmények érik az odaköltöző magyart, derül ki Erika posztjából...
Pet1988 2020.09.18 06:45:14
@sörm: wow!! ez nagyon érdekes. Szívesen hallgatnék erről én is.
Pet1988 2020.09.18 06:45:25
@gabors: tipikus magyar hozzáállás: Mi a f**nak ment oda?! Ebből látszik, hogy semmit nem értesz ebből vagy hogy valaki miért megy egy másik országba dolgozni? Nem érted, hogy minden előnyével és hátrányával ez egy akkora kaland és tanulás saját magadról, amit Magyarországról vagy EU-ból nézve sosem fogsz megérteni.
Első kislányom érkezésével megfogalmazódott bennem, hogy írnom kell. Írnom kell, méghozzá nemcsak a szülés, hanem a várandósság alatti élményeimet is, hogy segíthessek ezzel más kismamáknak, hiszen én is a 9 hónap alatt jöttem rá, hogy igenis vannak jogaink. Van jogunk eldönteni, hogyan szeretnénk…..
Egy városháza csak egy városháza, túl sokat nem kell várni tőle. Persze előfordul néha, hogy a helyi hatalom kissé elszáll, és olyankor rémes dolgok is épülhetnek. Ami viszont a Feröer-szigetek egyik városában készül, az nem hétköznapi...
Az Avatar című film legszebb vidékeinek bejáráshoz nem kell egy másik planétára látogatnunk. A Pandora bolygón játszódó filmhez az ihletett ugyanis Kína egyik világöröksége adhatta, a Wulingyuan Nemzeti Park. A felhőbe burkolódzó karszthegyek között olyan érzés…..
Ebben az összeállításban olyan hírességeket mutatunk be, akik arab gyökerekkel bírnak. A bejegyzés célja nem a nemzetiségekben való gondolkodás, vagy a nacionalizmus propagálása, mivel valamely náció tagjának lenni önmagában véve semmilyen értékkel nem bír. Ha valaki arabnak, amerikainak, vagy…..
Pet1988 2018.08.01 06:54:47
@rockjano: Igen!! Őt kerestem egészen a lista végéig, aztán feladtam. :P
A rizs sok kultúrában kiemelkedő szerepet játszik, még Európában is viszonylag sok fogy belőle, pedig akadnak gondok körülötte. Nem is kicsik, melyek akár a jövőjét is befolyásolhatják...
Pet1988 2018.07.24 12:08:57
@Krutzifix: persze, hogy víz kell, mindenhez. Nézd meg a googlin a rizsföldeket ábrázoló képeket. Vízzel árasztják el őket.
Ugyan jogosítványuk már lehet, még így is rengeteg olyan dolog van, amit nem tehetnek meg szabadon a szaúdi nők. Ezek közül válogattunk ki egy párat...
Fővám téri piac. Mondom a szőke kislánynak, negyed kiló epret szeretnék. Nem tudja kinyitni a zacskó száját. Aztán töpreng, gondolja magában, rohadjon meg, negyed kiló... az mennyi? Jött is a don Juan, kinyitja a zacskót, mondja nekem 40 deka, maradhat? Bólintottam, de esküszöm…..
Világéletemben hosszú volt a hajam, a legrövidebb kb hatodikos koromban volt, és az is nagyjából hátközépig ért. Általában mindenki dicséri, hogy milyen szép hosszú hajam van, így arra gondoltam, hogy megosztom Veletek, hogy milyen árnyoldalai vannak egy popsiig érő hajzuhatagnak   :-D 1. Hajgumi,…..
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
Problémát okoz a trombózisos betegeknél, hogy megfelelő INR értékük fenntartása érdekében folyamatosan emelni kell a szedett Syncumar mennyiségét. Egyik olvasónk egy olyan gyógyszer után érdeklődött szakértőnktől, amit elég napi egyszer bevenni, hogy biztosítsa a megfelelő…..
Az egyterű loft lakások egybemosódnak az indusztriál stílussal és a hűvös anyagokkal, mint vas, beton vagy a szabadon futó csőrendszerek. A loft lakásokat a szegénység szülte, a régi gyárépületekből lett egyedi lakások mostanra a legdrágábbak az ingatlanpiacon: kevés van belőlük és sokat kell rájuk…..
Pet1988 2016.08.05 13:00:32
<3
Abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy Sophia Loren minden idők egyik legnagyszerűbb hollywoodi csillaga. Szerintem kevés gyönyörűbb színésznő létezik nála, aki ráadásul személyiségével és tehetségével is hódított és hódít most is. Nemrég a Dolce & Gabbana nápolyi bemutatóján tűnt fel egy…..
Horthy Miklósról számtalan valós és elferdített információ látott már napvilágot, ám kevésbé ismert néhány magánéletét, képességeit és sorsát illető érdekesség. Ezek közül ötöt mindenképp érdemes elolvasni...
Pet1988 2016.06.17 15:09:55
@soarvány: Igen, az én benyomásom is ilyesmi.
Röviden? A "nekem ez kínai" kifejezés nem véletlen. Ezek tényleg mazoisták. A részletek helyett mondok inkább pár példát. Kínai haverom múltkor szivatott mert nem ismertem fel egy karaktert, de szerencsétlenségére készültem az ilyen esetekre. Megkértem hogy írja le azt az…..
A hajhullás sokakat érintő probléma, ami bizonyos időszakokban, főként ősszel és tavasszal még inkább jellemző. Akár időszakos, akár hosszabb ideje tartó hajhullásról van szó, vannak nagyon olcsó praktikák is a kezelésére. Csalán A csalán hatóanyagai serkentik a fejbőr…..
Pet1988 2015.11.09 12:09:38
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
Pet1988 2015.03.22 12:00:25
@a nagy hohoohooo: Minden szavaddal egyetértek!!
Tallinnban Rail Baltica 2014.07.03 11:00:45
Révbe érni látszik a balti térség és az EU jelenlegi egyik legnagyobb infrastrukturális fejlesztésének, a Rail Balticának a terve. A tervek értelmében európai nyomvonalú vasúti összeköttetés épül a Helsinki-Tallinn-Riga-Kaunas-Varsó vonalon és Berlin felé folytatódik…..
Pet1988 2014.07.03 22:14:40
Azt tapasztalom, hogy a nők nem szeretnek egyedül lenni. Nem tudnak.. Tisztelet a kivételnek :) Kell egy férfi, kell egy támasz, kell akit lehet irányítani, kell aki segít nekünk megvalósítani életünk álmát. Család, gyerek, kellemes élet és sorolhatnám. A pánik nagyobb ha az…..
Pet1988 2014.07.01 19:47:22
@Mojzes Pál: pont erre gondoltam!!
(s sajnálom a hölgyet! De sok sikert kívánok neki! a 3 gyereknek szüksége van rá!)
Courtney Cox 50 éves lett, mi pedig egy jó nagy vitával tisztelegtünk legfontosabb szerepe, a Jóbarátok Monicája előtt. Van ugyanis közöttünk igazi Monica-utáló és Monica-rajongó is. (Az nyilván csak puszta véletlen, hogy előbbi egy huszonéves pasi, utóbbi pedig egy harmincas…..
Ahogy a cc is beszámolt róla, Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel a reklámadó kapcsán szidta a kereskedelmi tévéket. Az M1 reggeli műsorában azt mondta, hogy “a két kereskedelmi televízió nagy társadalmi károkat okoz, ezért a reklámadó a média…..
Pet1988 2014.06.11 14:07:33
@_most_: tökéletesebben én sem tudtam volna megfogalmazni!!
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Pet1988 2014.06.05 09:40:30
@dr.C.: Egyetértek!!!
 - avagy miért nem irigylem az amerikaiakat? - Az előző cikkünket a nagy sztereotípiákkal kezdtük, vagyis azokkal a sorozatokban és filmekben sokszor bevágott képkockákkal, amikor az amerikaiak valamilyen csomagolóanyagból (pl. papírdoboz) valamilyen eszközzel (pl. pálcikával)…..
Y-GEN Apokgif kampányelemek 2014.05.18 17:38:35
  Bajnai pénteki kampányvideója sokakat megihletett. Ez nem is csoda, hiszen igazán különleges alapanyagról van szó. Mivel az eredetit nehezebb volt elkerülni, mint megnézni az elmúlt két napban, ezért ez a poszt nem is azzal kíván foglalkozni. Ehelyett egy válogatást közlünk…..
Egy érdekes dologra figyeltem fel a minap az oviban, a mikor mentem a gyerekért. Egy 5 éves nagyfiú büszke apukájaként az tűnt fel, miközben a gyerkőc pakolja el a játékokat helyére, hogy a lányok olyat játszanak, mint amilyet az én gyerekkoromban még nem játszottak...