Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jendyke

12 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Regota nem irtam, gondoltam meglepem az olvasoimat par sorral. Tegnap (nov 30) Annanal (az onkentesnel) feldiszitettuk egyutt a karacsonyfat, nem tudom hova sietnek ennyire, de miert ne. Persze nem igazi fenyofat hasznalnak, hanem csak mufenyot, amitol mondjuk nem lesz olyan jo illat a…..
 Mult heten megint voltunk egy ejszakat a szigeten a kanadai, olasz, nemet cserediakkal es Annaval. Megint a kedvenc helyemen aludtunk, a Mondo Taituban. A kanadai lanynak a szulinapja miatt mentunk amugy, mert most unnepelte a 15. szuletesnapjat. Pedig szerintem tobbnek kinez mint en. A csaj…..
Jendyke mesél Panamáról ezmegaz 2011.10.13 02:22:13
Nah leirom, ami jon hirtelen. Multhet csutortokon volt a sulinak a 76 eves evforduloja es emiatt tartottak unnepseget az aulaban. Szokasos beszedek, mint otthon is, azutan neptancok, nagyon szep volt. Utana kapott mindenki kajat (mondjuk mire hozzank ert a sor, addigra elfogyott, de nem ez a…..
 Akkor kezdenem a szigettel :) Szeptember 16-18ig a szigeten voltunk Lauraval, a nemet cserediakkal (Anna-nal, az onkentesnel lakott ideiglenesen egy honapot). Csutortokon kitalatuk hogy elmegyunk (mert amugy valami bucsu vagy vasar volt), elmentunk bevasarolni, h ne a szigeten kelljen kajat…..
Na visszatertem megint csak, mar sokan hianyoltak az irasaimat, ugyhogy most megkapjatok :)Jovohetre a spanyol oramra fogok kiseloadast tartani Magyarorszagrol meg Gyarmatrol. Nem volt megszabva a tema, de en ezt valasztottam, mert ez szerintem szamukra is erdekes lehet, ha mar ott ul kozottuk egy…..
 Az igazat megvallva, most nem sok kedvem volt irni ide, mert annyi emailt irtam mar meg, de aztan meggondoltam magamat :)Most Davidban vagyok, ami itt a masodik legnagyobb varosban szamit ha minden igaz. Eddig nem sokat lattam belole, de mar most szebbnek tartom, mint Changuinolat. Itt van…..
 Eloszor is: sikerult feltoltenem par kepet facebookra, hallelujahhh :))A hetvegen a fogadomamam elment Kankintuba es csak holnap jon haza (szerdan). A hetvegen a no testvere es a csaladja volt ott a hazban es vigyaztak ram,h ne legyek egyedul. A no occse szerencsere tud vmennyit angolul,…..
Megint rengeteg mindent tudnek irni. Mindig ez van :)Hetfo van, ma volt az elso tanitasi nap. Eloszor kulon spanyolon voltam, az nem tartozik az orarendembe. Meg nem tudom mit fogunk ott csinalni, mert ma csak regisztracio volt meg ilyenek. Fel kellett irnom a nevemet a tablara es el kellett…..
Jendyke mesél Panamáról Par sort 2011.08.05 22:37:50
 Most egy egyetemen vagyok a novel, akinel lakom, onnan irok.Tegnap elott mentem el hozza, kicsit messzebb lakik a kozponttol, de van kocsija es azzzal megy mindenhova, meg mondta h ha kell akkor sokszor el tud majd vinni ide-oda. Atbeszeltuk a szabalyokat, szerintem eleg elfogadhatoak. Aranyos…..
jendyke 2011.08.05 23:16:49
@Godika_: helyes, mire hazamegyek tedd rendbe az orszagot :D
jendyke 2011.08.05 23:23:34
@csipete: hanem? en nem olvastam vissza oket, tehat tuti vannak benne hatalmas elirasok, de ahoz mar lusta vagyok :D amugy meg amennyi magyart itt beszelek, mire hazamegyek elfelejtek mindent :D
Jendyke sikeresen megerkezett Panamaba. Ma vagyok eloszor gepnel. Meg nem a nonel vagyok aki fogadni fog, hanem egy AFS-esnel. Neki van 2 gyereke es egy ferje.Ja a telefonom nem mukodik, de van egy masik telefonom itteni szammal.Minden eleg koszos es szemetes. Nagyon mas minden, leirni sem lehet. De…..
jendyke 2011.08.05 23:34:17
@Godika_: ennek kb csak a felet nem ertettem, de asszem a valaszom nem :D boldogulok en igy is :)
jendyke 2011.08.05 23:48:47
@Godika_: kozgazdasagtant fogok tanulni, de nemtom pontosan h mien oraim lesznek. hetfon kezdek, de nemtom mikor kapok orarendet..de azert ram annyira nem fognak szigoruan tekinteni, mint a tobbiekre (remelem:D)
arak eleg alcsonyak, meg a magyarhoz is kepest. Most annyit hoztam,h eleg legyen oktoberig, utana pedig kapok kartyan penzt :)
jendyke 2011.08.06 00:47:57
Jendyke mesél Panamáról E-mail.. 2011.07.23 10:23:43
Tegnap kaptam egy e-mailt az AFS-től és írtak pár sort a családról, aki fogad. Egy egyedülálló mama fog fogadni, akinek nincsenek gyerekei és az egyetemen tanárnő. Bocas del Toro tartományban lakik, amiről nagyon szépeket hallottam és állítólag nagyon közel van a Karib-tengerhez.…..
Kedves Olvasó!Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy ha lesz időm és persze kedvem, akkor néha-néha frissítgetném és feltennék ide valami érdekeset, ami odakint történik velem Panamában, hátha valaki érdekesnek találná. Ha rájövök hogy kell, akkor még majd általam készült…..