Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AkinekSemmiSemTetszik

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzultálgatunk, konzultálgatunk? Csak akkor küldjenek a politikusok még egy levelet, ha valóban kíváncsiak a válaszokra, nem pedig az önkényüket álcázzák színes levelekkel. Egyre inkább úgy tűnik az előzetes információk alapján, hogy a nemzeti konzultáció sikertelen lesz.…..
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
PopKult 2012-es kiscsillagok 2012.04.15 00:40:00
Tegnap este a Csillag Születik zsűritagjai (Hernádi Judit, Pokorny Lia, Puzsér Róbert és Hajós András)  12-re szűkítették azoknak a körét, akiknek esélyük van megnyerni a 2012-es kiírást. Hogy kiknek szoríthattok a következő hetekben, azt a tovább gombra kattintva végig…..
Tisztelt Mt!   Röviden leírom, miért távolítottak el legutóbbi munkahelyemről. Irodai munkáról, főként adminisztrációról volt szó, én voltam, aki utolsónak érkezett a céghez és aki elsőnek volt kénytelen menni, ráadásul olyan dolog miatt, amit egyrészt nem csak én…..
Tisztelt Munkahelyi terror! Az egyik munkatársammal már hónapokkal ezelőtt megromlott a viszonyom. Mivel azonban szakmai téren nem tud belekötni a munkámba ezért más módokat eszel ki arra, hogy negatívumokat találjon ellenem, és így, nem kevés örömére, megkeserítse a…..
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..
Nehezen hihető, hogy idén még nem volt kuponos lehúzás, pedig nem, úgyhogy gyorsan itt van egy. Csabáéknak sikerült egy azóta teljesen fantomizálódott kuponos cég nemlétező szolgáltatását igénybevenni,A „kedvezmenyvilag.hu” oldalon vettem egy hajkiegyenesítés kupont…..
A válasz egyszerű, Ice-Watch. De vajon azt is tudod, hogy miért?Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy trendi óramárka, amelynek az igen furfangos vezetősége egy nap nagyon okos dolgot talált ki. A CEO úgy gondolta, hogy ettől a szép naptól kezdve minden hírességet megajándékoz…..
Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az…..
Onlinemarketing blog QR-re offline! 2012.01.09 21:03:00
A QR kódok személyes kedvenceim. Egyrészt nagyon tetszik a technológia, az, hogy ennyire egyszerűen lehet több ezer karaktert kódolni, másrészt nagyon impresszív a működése: még nem ideális esetben is elég egy okostelefon, és máris deokódolhatjuk az információkat.Még 2010-ben…..
AkinekSemmiSemTetszik 2012.01.10 10:24:41
@hszili76: Az a baj, hogy minden kódhoz ezt nem lehet megoldani. Az elképzelhető, hogy az újságban egy bizonyos helyen leírják a dekódolás mikéntjét, és oda irányít egy kis szöveg a kód alatt. Nekem inkább az hiányzik sok helyen, hogy sokszor arról nem tudok meg semmit, hogy a QR kód hova fog engem vinni. Nem feltétlenül olvasok be minden kódot.
Halotti tor - ez volt a legtöbbet használt jellemzés arról, hogy mi folyik az Operaházban, az Andrássy úton felállított színpad mögött. Kicsit teátrális, de hát a kormányzati komédiához ez passzol. Én a Nagymező utca felől érkeztem, keresztül az ellentüntetőkön, akik…..
AkinekSemmiSemTetszik 2012.01.03 09:25:07
@Vahakomb: Szerinted, ha most a 100k ember bemegy a rendezvényre törni zúzni, akkor nem lett volna verés, vízágyú meg a többi? Az egész azért nem történik meg, mert ezek az emberek nem keverik össze a tüntetést a huliganizmussal.
AkinekSemmiSemTetszik 2012.01.03 13:18:15
@d.z.: Ok nélkül nem uszítják a rendőröket a népre. Meg most nem is tehették volna meg. Képzeld, ha ezek után rájuk húzzák, hogy ugyanolyanok, mint Gyurcsányék 2006-ban. Abból nem húzza ki őket egy Szijjártó sem. :D A provokátorok meg inkább a jelenlegi kormánypárt eszközei voltak. Mostanában nem igen randalíroznak.. ki tudja miért.
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Az MTV The Real World című reality műsorának, a Big Brother és a többi hasonló, beköltözős-együttélős reality nagyapjának egyik nőnemű szereplője azzal vádolja két társát, hogy egy fogkefe segítségével izgatták nemi szervét, annak ellenére, hogy ő jelezte, erre nem tart…..
AkinekSemmiSemTetszik 2011.11.07 16:24:22
@Démonmac1: Igazából ha nem tetszett neki a dolog, akár ezt is lehet annak venni.. :D Szerintem a szexuális zaklatáson ez a fogkefés akció túlmutat :D
A világ folyamatosan fejlődik. A reklámozás, a kereskedelmi reklámok és hirdetések elhelyezése, megvalósítása napról napra változik. A Kreatív csoport által megrendezett "Branded Content és Product Placement" Konferencián is rengeteg szó esett arról, hogy mekkora teret…..
Hogy hogyan? Nem kell mást tenned, mint ehhez a cikkhez kommentálnod, hogy neked melyik a kedvenc vámpíros filmed és nyerhetsz. Mit? Páros belépőt a legújabb vámpírfilmre, a Frászkarika 3D-re, melyben Colin Farrell bújik egy vérszívó bőrébe. A vetítésre augusztus 17-én, 20…..
AkinekSemmiSemTetszik 2011.08.10 14:13:49
AkinekSemmiSemTetszik 2011.08.16 13:48:03
@redbandita: Csövi, egyszer nyerek valamit és akkor sem tudom elfogadni :P Sajna az időpont közben nem lett jó nekem, úgyhogy az én jegyem is szabad.. azért thx. :)
A nándorfehérvári diadal tiszteletére július 22-e emléknappá nyilvánítása érthető ötlet, mert bár az erőltetetten múltbanézős vonalat erősíti, legalább van realitása.A KDNP-s Michl Józseffel viszont nagyon elrepült a kismadár, mikor teleírta a fejléces papírt...
A Bors szerint Laci kivonulása miatt egy egész hétre való műsoridő szabadult fel, ezért infóik szerint az RTL Klub arra készül, hogy visszaköltözteti a már kiesett játékosokat. A napilap szerint Olivér és Gigi biztos visszaköltözik a villába, de lehet, hogy akár az összes…..
AkinekSemmiSemTetszik 2011.04.14 12:38:02
@guderian: Van szerződés, csak olyan, amit értelmes ember nem ír alá(nézd meg a villalakókat XD), mert az RTLklub olyan szinten szabad kezet kap mindenben, ami köbö lehetetlenné teszi, hogy szabálytalansággal lehessen vádolni. :D

Egyébként valószínűleg, csak egy-két ember megy vissza. Volt egy szavazás, ami arra kérdezett, hogy kit látnának a nézők szívesen a villában. Ott az Olivér szép %-ot ért el, szóval ő tuti bemegy.
AkinekSemmiSemTetszik 2011.04.14 13:55:06
@zsok: Nem értem a problémád. Mondtam én olyat, hogy a szavazatot nem a csatorna alakította olyanra? Nem hiszem.
AkinekSemmiSemTetszik 2011.04.14 14:10:57
@zsok: Azzal hogy ezt írtam, csak azt írtam le, amit kérdeztek.. azt nem állítottam egy szóval sem, hogy tényleg a nézők szavazata számított.. Mindegy. Értsd, ahogy akarod. :rolleyes:
Selma Blair, amerikai színésznőt a minap Tisza cipőben kapták lencsevégre! Hát nem fantasztikus? Forrás: i.dailymail.co.uk..
AkinekSemmiSemTetszik 2011.03.19 18:10:07
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..