Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no need for name!

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „Mondd láv, láááv, láááv”   A héten regisztráltam egy manapság divatos társkereső oldalra, hogy igazodjak a mai trendhez (értsd: addig sem kell a szakdolgozatot írni). Mindent be tudsz állítani magadról: hány éves kortól hány éves korodig etted a…..
testone kkk 2011.08.31 17:14:00
Magyarnak születtél és ez akár hiszed, akár nem felér egy lottóötössel. A magyarságod esélyt ad arra, hogy megértsd a Világegyetem működését, hogy megtaláld és használd a bölcsek kövét. Csupán mert magyar vagy és magyarul beszélsz, bizonyos szinten beavatottnak…..
testone 2011.08.23 14:18:00
      ..
   Hírek: Zavargások robbantak ki hajnalban Londonban, Totthenham nevű városrészében, miután a rendőrök lelőttek egy 4 gyermekes családapát. A helyi őrs elött több százan gyűltek össze, magyarázatot követelve a 29 éves férfi halálára. Az összecsapásban, a…..
testone 2011.08.12 19:11:00
 http://www.youtube.com/watch?v=p-67Xt5R8DY&feature=related..
   Hangokat hallok! Hallom, hallom, hangosabban, Nee! Kiáltok fel.  Az ébresztő csipogása elérte rendeltetését. Tönkre tett idegileg  10 másodperc alatt! Feltápázkodok, kissé kolikásan nekilátok a reggeli tehedndőknek. Az ébredés varázsától, és az aktuális…..
  Tisztelt hölgyeim, és uraim. Fejlődik a világ! Napjainkban elértük azt a szellemi, illetve technikai szintet amiről őseink még legmerészebb álmaikban sem mertek volna gondolni. Probléma nélkül valósítunk meg csodával határos dolgokat.  Viszont minden jóban van valami…..