Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szent viktor király

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
szent viktor király 2011.07.13 18:11:57
@luciferko: Fogjad már be a zidióta pofádat te okádnivaló barom mert szégyenthozol a saját állatfajtádra!! Kezdem szégyelni magam miattad. Remélem téged, az anyádat valaki libsi/zsidó/komcsi egyszer tényleg jól fel és megbasz!! Ezt megértetted? Direkt a te nyelveden írtam..
Napi Budapest Csobogó 2011.07.08 23:59:00
Na ilyen az amikor a "csőtöréses" szökőkút jól néz ki. Egyébként a MOM Kulturális Központ felújított környékén járunk...
szent viktor király 2011.07.12 11:43:41
Amióta ezt a blogot írom, folyamatosan szondázom a netet, hogy fotót találjak a piros pavilonokról, amelyek a KÖKI buszpályaudvar részén álltak. Most végre találtam képet! Méghozzá a KÖKI Terminál honlapján, azon belül itt.Annyit rögtön el is elárulok: nekem…..
szent viktor király 2011.07.13 14:29:01
@vakbottyan: Dejó köszönöm!! Ezek szerint még nincs minden veszve, vannak néha értelmes gondolataim is. Már keresem a régebbi olvasnivalót a blogon, csak így tovább vakbottyan úr, mint mondtam mindenkitől csak kiváló munkát kérek. Remek ez a blog!
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..
Olvasom a hírt, a Kossuth teret az 1944 előtti formájában állítják helyre, a járműveknek pedig mélygarázst építenek. Nem lesz tehát a tér egyik sarkában játszótér – mint amiről néhány éve még szó volt. De mit is jelent az, hogy a teret a háború előtti formájában…..
Váltónadrág használata kötelező, fogad a felirat a klasszikus szocreál kockaház harmadik emeleti kilépőjén. Vajon mi az a váltónadrág, és miért kell a MAFILM egyik épületében kötelező viseletté tenni, azt valószínűleg soha nem tudom meg, mindenesetre az Éden hotel2 /…..
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
Mai "havi szobor" írásunkban egy új avatást és egy nemzetközi megmozdulást mutatunk be. Valahol mindkettő soron kívüli eset, ezért szeretnénk itt is nyomatékot adni nekik. Elsőként nézzük a június 29-én felállított Ronald Reagan szobrát, amelynek köszönhetően az…..
szent viktor király 2011.07.04 20:31:13
A közeljövőben nekiállnak a Kazinczy utca felújításának. Ez alkalomból a Szimpla és az Azért7 Egyesület információs központot hozott létre, hogy összehangolják a különböző érintett felek érdekeit, óhajait. Alábbiakban olvasható a felhívás szövege, itt pedig egy…..
szent viktor király 2011.07.04 20:27:24
Hozzávetőleg két hónapja az Andrássy út - Eötvös u. sarkán, a Posta mellett, kiásták, majd elszállították a telefonfülkét. Az eltelt hosszú hetek alatt újrakábeleztek valamit a talajban, aszfaltoztak kicsit a munkagödör mellett, majd július első péntekén, többhetes…..