Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszembejutottvalami

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsa nem érti, hogyan jelenhetett meg a TV kéthetes című műsorújságban a Parapszichológiai Centenáriumi Központ hirdetése Elisa Braun, az ismert varázslónő gazdaggá tévő Rózsakereszt Pentákulumáról. Olvasónk éles szemmel vette észre, hogy az egész sima adatgyűjtés és…..
Befejeztük sikeres világbajnoki szereplésünket. A végső siker elérésére sem esélytelen Hollandia állította meg a Tót Tankokat. A vereség ellenére mindeki nagyon büszke arra amit elért a csapat, egy régi fradi-rigmus aktualizálásával tudnánk legjobban jellemezni…..
eszembejutottvalami 2010.06.29 08:51:47
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Csikós Zsoltinak, a 4./b.-ből valóra vált az álma. Illetve nem is volt ez neki álma, mert annyira elérhetetlennek tűnt a dolog, hogy már abba belefáradt, ha egyáltalán rágondolt. De az élet – mint tudjuk - nagy rendező, valahogy úgy hozta a sors, hogy elé gördített egy…..
Nem először fordul elő, hogy egy meghirdetett termékből olyan minimális mennyiséget árul az áruház, hogy dőlnek hozzánk a hoppon maradt vásárlók levelei, akik hiába értek oda reggel nyitásra, már nem jutott egy darab sem. Így járt most Petteri és Babákmamája is, mindketten az…..
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
A Homár mindig is rajongott az ufószektákért - a raeliánusok pl milyen viccesek voltak az "első" emberklónozással anno -, úgyhogy igen megörült a Fény Angyalainak, akik égi barátaik figyelmeztetését hozzák. Legolas, Ufójézus és egy ismeretlen ügyfélszolgálatos a…..
eszembejutottvalami 2009.12.02 13:25:24
Írtunk korábban a gyanúsan olcsón kínált, alig használt verdákról, és találgattuk, hogy sima átverés álla jelenség mögött, vagy összetettebb. A jelek szerint sima. Íme Tamás sztorija: Nekemis volt 1 hasonló élményem, hasznaltauto.hu , 1 milláért hirdetett audi TT, gondoltam…..
eszembejutottvalami 2009.11.25 11:56:01
www.hasznaltauto.hu/auto/audi/tt/audi_tt_replika_cabrio-3213051

Van Audi TT 1 mila alatt nem kamu a hírdetés!!!!
A Continental megnyitotta új tesztpályáját, hivatalosan Veszprémben, de ha nagyon pontosan akarjuk belőni a helyszínt, Gyulafirátót mellett. A csikótojásáról és Sub Bass Monsteréről elhíresült településtől egy-két kilométerre lévő létesítmény hatalmas, és úgy tűnt,…..
eszembejutottvalami 2009.11.19 11:53:01
@csongiaparaszt: Nekünk is zöld Trabantunk volt, és mi is megsírattuk. A gyerekek imádták ha kirándulni mentünk mert a laprugó pattogott nagyon.Meg persze nem kellett rá vigyázni. 18 évnyi használat után úgy küldtük bontásra hogy egyszer sem hagyott az út szélén.
Olyan jó újra és újra röhögni egy kicsit azon, hogy Oscar-díjas lett a Magyar Posta,  de azon sajnos nem tudunk őszintén, hogy mégsem lopta el Layosh SIM-kártyáját a postai alkalmazott, miután látta hogy nulla forint van rajta. De legalább nem dobta ki, hanem visszarakta a…..
Az alanti történet annyira bizarr, hogy pompásan tükrözi a magyarság mentális- és idegállapotát 2009 őszén. Levélírónk egy olyan intézményben dolgozik, amelynek a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság szerzi be a szoftvereket. Ez az Index-cikk elmeséli, hogy a Gyurcsány…..
A gyártó által akciósként terített, egyben értékesíthető hatos csomagolást szétszedni, majd  egyenként drágábban árulni nem éppen elegáns, mint inkább pofátlan gyakorlat. De Lancelot kedvenc energiaitalának esetében a Spar ebből nem csinált gondot. Úgy gondolták…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy újabb többfelvonásos teleregény zúdult a Homárra. Ezúttal a Malév találta ki, hogy hirtelen fellépő technikai hiba miatt törölt járata után nem fizet kártérítést naiv ügyfélnek, akinek egy napja ráment a projektre. Nyalánkság, hogy a Békéltető Testület egy hasonló…..
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
eszembejutottvalami 2009.09.15 14:22:32
@v2peti: A közelmúltban (múlt heti?)a HVG leközölt egy általad említett árösszehasonlító cikket.
eszembejutottvalami 2009.09.15 15:20:56
@Mitya Ivanov: a kertemben tudok szedni körtét szilvát szőlőt barackot stb. a maga idejében. Van krumpli is a földben(burgonya a boltban van), de mindennapi kenyerünket nincs időnk elkészíteni és tehenünk sincs sőt semmilyen jószágunk.Emiatt szoktunk boltba menni a hiányzó élelmiszerekért.
Feri, mint vétlen vásárló kötött ki a barkácsáruház biztonsági szolgálatán, 8 db csavaralátét miatt. Ott aztán a jóképességű biztonsági őr leszámolt neki egy teljes doboz alátétet és kérdőre vonta, hogy miért vett ki belőle 8-at. Szerencsére még a rendőrség…..
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
eszembejutottvalami 2009.08.07 11:39:56
Mivel családunk horvát tengerpart függő. (Rengeteg tengerpartot láttam (hajón dolgoztam) állítom, hogy a horvát tengerpart a világon bent van az első öt legszebben).Sokat járunk oda. Nekem van jó és rossz tapasztalatom a Horvát rendőrökkel.Egyszer lenyúltak 300 kunával(500-ról indult). Egy olyan völgyben mértek ahol ha az összes féket nyomod akkor is legurulsz 100-al. 50-es táblánál 58-al mentünk.A helyiek húztak el mellettünk ezerrel de a magyar és német rendszámúakat kiintették.Bár a gyorshajtás jogos volt látszott hogy pénzszerzés volt a büntetés célja nem a közlekedés biztonságának megőrzése.
A másik esetben épp megérkeztünk volna 8 óra utazás után a szállásunkra mikor az egyik bokor mögül kiugrott egy trafipaxos rendőr és 500 kunát követelve hadonászott a kézi mérőt mutatva (50-es táblánál 64) feleségem a fáradság és az összeg miatt elsírta magát, a rendőr ekkor intett és tökéletes angollal azt mondta igyunk meg egy sört az egészségére és jó utat kívánt azóta is hálás vagyok jóindulatáért.
Másik eset: Fiammal elaludtunk a lakókocsiban és (én hibám) nem húztuk be a függönyöket és a nap úgy fordult hogy a fiam fejére sütött (akkor 6 éves volt). Úgy ébredt hogy rángatózott és hányt (hőgutát kapott). Azonnal mentünk orvoshoz aki megvizsgálta (tudtunk beszélni angolul) és azt mondta nincs semmi baj és nem kaptunk gyógyszert. A fiam még kétszer ébredt utána rángatózva és lázasan. Amikor újra visszamentünk az orvos arrogánsabb volt és szinte szóba sem állt velünk.
Szerencsére harmadnapra Gergő újra a régi lett és így aránylag szerencsésen végződött a nyaralás.
Szeretem Horvátországot de a horvát embereket kerülöm.
A Homár vasollója ismét lecsapott. A vendégekkel gorombáskodó kabinosról szóló posztunk után fél nappal már meg is érkezett a Cs. levele és a Palatinus sajtóosztályának közleménye, majd hogy is mondjuk, közvetlen témalezáról üzenete is: a dolgozót azonnali hatállyal…..