Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Úr

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, hogy benne voltunk a mai Bumeráng!-ban. Aki lemaradt volna úgy mint én, az meghallgathatja az alábbi linken: 09:37 Zsoltti és a 4 találatos szelvényAmint összeszedem magam új akciókról számolok majd be. Köszönöm türelmeteket és…..
Sziasztok!Rengeteg dolod kavarog a fejemben, rengeteg ötlet, rengeteg gondolat, érzelmek garmadája és egy kevés csalódás is, amire bár már a blog indulásakor felkészültem.Őszinte ember vagyok, bevallom a mai bejegyzés visszhangja erősen befolyásolt, mikor ezeket a sorokat írom.…..
Sziasztok. Először is adósotok vagyok egy magyarázattal, hogy miért tűntem el bajai sztoristól a múlt héten. Mivel a Balaton Soundon és után a Bajai halfőzőn is azt tapasztaltam, hogy a blogom egyre nagyobb nyilvánosságot kap (ami egyérszről jó) úgy döntöttünk Gáborral,…..
Sziasztok! A hétvége eseményeit a mai nap fogom publikálni de, hogy addig se unatkozzatok, arra gondoltam, hogy dobjuk fel az unalmas hétköznapokat egy kis játékkal. Azaz tervezzetek nekem logót, bannert vagy mi annak a neve. Ami itt jobbra van, azt google-n kerestem, szóval jó lenne, ha…..
....hajnal.. eszméletlen forróság, az ablakok tárva nyitva, az udvaron égett a reflektor, az asztal kinn, piás üvegek szanaszét. Lenka valamikor 6 és 7 között mászhatott ki mellőlem. Felkeltett, hogy szeretne elmenni, eddigre Katerina már felöltözve állt a hallban. Totális…..
Helló, sziasztok! Hétvégén nem kisebb eseményre látogattunk el, mint hazánk egyik legnagyobb fesztiváljára, a Balaronsoundra. Csütörtökön 1 óra körül indultunk el, majd olyan 3-4 között érkeztünk meg. Apartmanban szálltunk meg, amit már jó előre lefoglaltunk és …..
Sziasztok!Gáborral pár percen belül elindulunk Zamárdiba, elfoglaljuk az apartmanunkat és megyünk is a Balatonsoundra! Szombaton pedig én Bajára megyek a Halfőzőre.A hétvége erősségétől függően, Vasárnap vagy hétfőn írunk blogbejegyzést.ui.: Vigyázat! Hamisítanak minket! Mi…..
Ez a poszt kicsit rendhagyó lesz a többitől, ugyanis reggel történt velem és nem akciót keresve indultam el. A történethez tudnotok kell, hogy a irodai/szellemi munkát végzek, azaz a nagy számból élek. No nem bránerek cumizgatására kell gondolni, hanem pénzügyi befektetőknek…..
Levelet kaptam, megint.... Tisztelt Hölgyem / Uram,Egy konkrét hirdetési ajánlat és egy hosszabb távú együttműködés kapcsán szeretnék kapcsolatba kerülni penzertmindent.blog.hu weboldalával.A [Cenzúrázva] rendszer olyan online hirdetési kampányokhoz biztosít hozzáférést…..
Tegnap facebook oldalunkon, arra kértelek Titeket, hogy kérdezzétek meg amire kíváncsiak vagytok. A válaszok;Laszlo Dupsky: ha elfogy a pénz, pár poszt erejéig bepróbáljátok majd ugyanezt minimál-büdzséből is?Sőt, ezt előbb is be fogjuk próbálni, terveink szerint úgy, hogy…..
Sziasztok! Az elmúlt szombat eseményeit szeretném megosztani veletek. Kicsit más lesz a felállás, ugyanis Gáborral arra jutottunk, (figyelembe véve a javaslataitokat) hogy valóban nem komoly kihívás úgy csajozni, ahogy eddig tettük ezért változtatunk egy kicsit.2011.06.25. Szombat,…..
  Klikk a képre a naggyobbért...
Kaptam egy csomó levelet, aminek nagyon örülök, a legjobbakból válogatnék:Öregem, gratulálok az ötlethez. Nagyon derék. Mindenesetre szivesen fogom olvasni néhanapján a bejegyzéseket, mert érdekes téma és remek képet vetít a társadalomról.A pénzről meg csak annyit, hogy…..
2011.06.22. Szerda,  BudapestÚgy volt, hogy egyetemista partyba megyünk, de a hely amit kinéztünk magunknak az ürességtől zsongott.. Gábor tizenegy fele azt mondta, hogy menjünk megint a Morrison's 2-be.Amíg odaértünk több dolgot is átbeszéltünk, az első az esti csajozós terv…..
Először is üdvözlök minden új látogatót és köszönöm a Subba.hu -nak az ajánlást. Pár dolgot szeretnék mondani, mielőtt belevetem magam a mai éjszakába;Fake, hamis, kamu, átverés. Sokan támadtok ezzel. Persze megértem a lurva után a hasonló blogoknak nincs nagy jövője.…..
Sziasztok!Ma este Gáborral, egyetemi buliba megyünk és ott próbálunk becsajozni. Ennek előnye és hátránya is van; például nem biztos, hogy találunk megfelelő alanyt, vagy pont fordítottja, hogy több olyan lány is lesz akik megfelelnek a célra. A helyszín még mindig Budapest. Az…..
Röviden a lényeg; nyertem a lottón 1.6 millió forintot, amit csajozásra fogok felhasználni. Pontosabban olyan csajokat akarok felszedni, akiket pénz nélkül megközelíteni sem lehet. Hárman vagyunk az akcióban, egy barátom Gábor és egy külső segítőm egy stylist, aki segít…..
Sziasztok!Röviden a lényeg; nyertem a lottón 1.6 millió forintot, amit csajozásra fogok felhasználni. Pontosabban olyan csajokat akarok felszedni, akiket pénz nélkül megközelíteni sem lehet. Hárman vagyunk az akcióban, egy barátom Gábor és egy külső segítőm egy stylist, aki…..
Tegnap elmentünk ebédelni segítőmmel, Gáborral. Az ebéd alatt arról beszélgettünk, hogy hogyan is kivitelezzük mindazt amit már ide is leírtam. Hosszas tanakodás után erre jutottunk;-Nincs hazugság. Nem adom elő a visszavonult milliomost.-Nincsenek kitalált sztorik, égbekiáltóan…..
Az akció ma indul el és egy belvárosi szórakozóhelyet célzok meg, szándékosan nem fogom leírni előre a helyszíneket, csak utólag fog említésre kerülni. Egy egyetemisták körében népszerű, kávézó-söröző jellegű bárba megyünk ma. A belépőn még gondolkodom, de egyben…..
Sziasztok!Először is pár szót magamról. Egyedülálló, főállásban lévő, független, 23 éves fiatal srác vagyok. Nem vagyok egy kimondott rondaság, de a fotó modell sem vagyok. 180 cm magas, barna hajú, kék szemű, kellemesen sportos alkat vagyok a magam 80 kilójával. Egyszóval…..