Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Michnai Attila

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „This is my truth. Tell me yours” (Manic Street Preachers)   Drága kommentelők! Ti, akik hülyék vagytok és akik okosak vagytok. Ti, akik egybitesek vagytok és szellemesek vagytok. Ti, akik semmit sem értetek és akik mindent jobban tudtok. Ti, akik jó fejek…..
Michnai Attila 2011.07.04 15:32:48
@kolbászoszsömle:

- Nem nyert, ez piszkosul mellément! Pedig a bemutatkozásomat még Rajcsányi kolléga is idézi...

michnaiattila.hu/bemutatkozas
Michnai Attila 2011.07.04 15:43:45
@Virág et.:

Úgy vagyok újságíró, ahogyan más blogger, kommenter: egyáltalán nem ebből élek, sőt, a bevételeimnek csak egészen jelentéktelen töredéke származik e tevékenységből. Csupán az van, hogy Istentől származó adottságaim révén az én írásaim általában a "vonal fölött" jelennek meg, ami azonban állandó külsős státuszom következtében alig jelent többet egy szimpla blogger helyzeténél.
Michnai Attila 2011.07.04 15:57:11
@Karmadealer:

"egy internetes portál hozzászólásai, fórtumozók kommentjei, vagy közösségi oldalon megejtett megjegyzések súlya éppen annyi, mint a platánfák alatti nyáresti, fröccsözgetős politizálások során elhangzó véleményeké, bekiabálásoké:"

-Hmmm. Százezren egy platánfa alatt, nyilván az öregségem az oka, de ezt nem tudom elképzelni. (És akkor csak a HV napi olvasószámát említettem...).

- Szeretnek szórakozni velünk, veteránokkal az öregségünk okán. Pedig aki azt az utat bejárta, amit jómagam is a Commodore 64-től az éppen használatomban lévő laptopig, azt legfeljebb csak irigyelheti egy számítógépezés közben megszült siheder...