Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eneska

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyorsfénykép a kedvenc tartózkodási helyemről, a DiVino konyhájáról, a csodák birodalmából. Ahol mindig rotyog valami finomság, ahol új ételek születnek, s ahol állandó a kisérletezgetés azzal kapcsolatban, mi ízlene nektek a legjobban. Alámerülök most a kreatív műhelyben,…..
  A Facebook oldalunkon a héten kiírt szavazást - legjobb tv reklám kategóriában - a Heineken Walk-in fridge című rövidfilm nyerte. A reklám tényleg zseniális és a szereplők is, ezért megérdemli, hogy kikerüljön a blogon a Vasárnapi klasszikus szekcióba. A történetről nem…..
eneska 2011.07.31 13:55:03
Foglalkozása: örökösnő és fehérneműmodellKedvem lett egy kicsit tocsogni a bulvárban. Most szombat este van, vasárnap, mikor a poszt megjelenik, éppen kint leszek a Hungaroringen. Most már okosabb vagyok, mint tegnap, tudom mit, pontosabban kiket kell keresnem, Bernie Ecclestone, a Forma…..
eneska 2011.07.31 13:54:01
addict Egy egészséges drog 2011.07.26 09:00:00
Vajon mi lehet az a valami, ami a központi idegrendszerre és a testre hatva megváltoztatja annak működését, funkcióját, hiánya pedig elvonási tünetekkel jár? A futás. Legalábbis ez lett a központi gondolata a brazil Nike legújabb reklámfilmjének, amiben úgy mutatják be a…..
eneska 2011.07.26 15:21:55
@T-5: a drogok ölnek, a térded fájdalma, elkopása mikor okozza a halálodat?
eneska 2011.07.29 17:07:19
@T-5: Drága! Nem fogok magyarázkodni a stílusod miatt, de mivel egészségügyben dolgozom, egy pl.-dát mondok, 21 éves fiú, két nappal sound után, már ott is szívtáji szorító fájdalmat érzett, és bal karba sugárzó fájdalmat, szerinted ez mit jelent? igen, igen, igen, az EKG alapján is szívizominfarktusa volt, ja, ez 21 éves korban nem gyakori, de ha LSDzik vki, előfordul, és ettől meg lehet halni.
Több olyan találmány is van, mely közel másfél évszázada mindennapi társunk, életünk része. Ám az utóbbi néhány évben ezek az eszközök lassan eltűnnek életünkből. Néhány olyan technológia, amit "unokáink sem fognak látni". Vezetékes telefon Graham Bell…..
Bigyóblog Biciklitolvajok ellen 2011.07.26 09:04:00
A majdnem tökéletes zár biciklitolvajok ellen. Csak azért majdnem, mert hatalmas lakatot kell cipelni hozzá, egy kisebb táskába nem is fér be. De nézzük, miről is van szó: egy olyan szerkentyűről, melyet egy oszlopra helyezünk, majd rálakatoljuk a biciklit, a szerkezetet ezután egy…..
Régen volt már, hogy videóval indítottuk a napot, igazából fogalmam sincs, hogy miért. Megtörve ezt a szokatlan csendet, Nicos Livesey rövid, 15-20 másodperces villanásaiból hoztam kettőt, mert csak ennyi van. A londoni szabadúszó illusztrátor, animátor és rendező színes gyurma…..
eneska 2011.07.26 15:26:38
  A 2011-es Cannes Lions bronzérmese lett az alábbi kampány, amit a The Polish Federation of Cancer Survivors (A rákot legyőző közösség Lengyelországban) készített el a varsói EuroRSCG reklámügynökség segítségével. A reklámkampány célja, hogy ráébressze a nőket a…..
eneska 2011.07.26 15:23:59
Minden Facebook-függő BlackBerry tulajnak piros betűs ünnepként íródjon be a naptárjába a mai nap: ha minden a tervek szerint halad, a RIM ma kiadja a gyári Facebook alkalmazás 2.0-s verzióját! A gyártó állítólag már kiküldte egyes partnereinek az értesítést, hogy az…..
eneska 2011.07.26 15:19:50
Nem is kell hozzá más, mint pár LEGO emberke-zsírkréta, amiket az Etsy-n találtam. Nyilván bárki elkészíthetné - remek lehetőség a zsírkréta-maradékok hasznosítására -, bár kissé macerás lehet, úgyhogy, amilyen kis kényelmes vagyok, én inkább készen venném. Amúgy csak…..
eneska 2011.07.26 15:19:08
Ebbe a posztba azét vágtam bele, mert az elmúlt évben elég sok olyan komment született a blogon, amelyik Budapestet egy gyámságra szoruló, csorgónyálú hülyegyereknek próbálta beállítani. A hozzászólásokból az is kiderült, hogy a város a vidék segítsége nélkül egy pillanat…..
 Az úgy történt, tisztelt bíróság, hogy egy szép nyári napon meghívást kaptunk egy új hely megnyitójára. Ott is voltunk szépen blogger pajtásaink társaságában (otthon édes, our fashion, burzsuj) a vadonás borászati trendelőben. A DiVino nevű intézményben ugyanis fiatal…..
eneska 2011.07.22 10:25:33
eneska 2011.07.22 10:53:50
Én a Nagymező utcában és a Rózsák terén figyeltem fel rájuk, annyira illettek a környezetükbe, látszott, hogy már régóta ott állnak. Külsőre fel sem tűnik a funkciójuk, elegáns, régi villamoskocsinak tűnnek, innen is a nevük: zöld villamos. Ezek Budapest nyilvános wc-inek…..
eneska 2011.07.22 10:41:24
Gyerekszoba Csokigyurma 2011.07.21 14:55:00
Itt a blogon márt több bejegyzés is tanúskodik arról, hogy a szerkesztőségi tagok gyereknevelései elvei között nem túl hangsúlyos az élelmiszeripari termékek játék célú felhasználásának tiltása. Épp ezért bátorkodom az alábbi hiánypótló terméket a kedves internetező…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Mojzes Dóra megmutatta idei őszi/téli kollekcióját. A színeiben és formáiban is letisztult darabokat saját elmondása szerint a Marlene Dietrich által képviselt maszkulin vonal és a Star Wars-ból ismert Darth Maul-féle sötét melankólia ihlette. Az elegáns kollekció nem sokat…..
Hölgyeim! Íme az új Old Spice-reklámarc, akiről egyelőre nem tudjuk, hogy csak részben, vagy teljesen helyetesíti-e az online szenzációt, Isaiah Mustafát, akivel a márka és a Wieden+Kennedy díjak tömkelegét söpörte be az elmúlt egy évben.    Az új ember Fabio,…..
eneska 2011.07.22 10:18:16
 Három tóparti és két további, balatoninak mondható település is díszpolgáraként gyászolja Habsburg Ottót. Lássuk, melyek ezek, és miben állt a kapcsolat. Az utolsó magyar trónörökös 2005-ben lett Keszthely díszpolgára. A VSZK-ban (Vendéglátóipari…..
eneska 2011.07.22 10:17:35
A lánybúcsú szóról általában rózsaszín pólóban és műkoronában sikítva rohangáló lánycsoportok jutnak az emberek eszébe. Ennél azonban merőben stílusosabban is lehet ezt az alkalmat ünnepelni. A most következő képek egy tengerparti lánybúcsú díszleteit örökítik…..
Az Adidas 2011-es kollekciója!Adott egy jó ötlet, egy jó termék, egy sikerfilm (ami már-már mítosz), mellé egy kis ambient megjelenés és már kész is a sikeres kampány!? Az Adidas sajátságos product placement-je, ahol nem egy filmben jelenik meg a termék, hanem fordítva, a…..
  Különleges plakáttal akarta a FOAM (Sony Music Creative) beharangozni egy feltörekvő brit zenekar a Dry the River új lemezét. A terv sikerült. Xavier Barradeval együttműködve a cég 3D-s papír lovakat kreált a poszterekre és plakátolta velük körbe Londont. Barrade a Google…..
eneska 2011.07.22 10:12:24
Tim Walker soha, de soha nem nyúl mellé, szerintem még egy darab papírt is úgy tudna lefotózni, hogy mindenki a legszebb dolgot lássa a fényképen, amit valaha is a világon volt. Tilda Swinton azonban már önmagában is különleges jelenség, hiszen fiús, jeges szépségét…..
eneska 2011.07.21 04:19:09
  A családon belüli erőszak megfékezésére készítette el print hirdetését a Cramer-Krasselt reklámügynökség az Egyesült Államokbeli Családvédelmi Szolgálatnak. A képen látható robbanószerkezet egy öklöt formáz, mondanivalója egyértelmű: Minél több ideig vársz,…..
eneska 2011.07.21 04:14:16
...de az is lehet, hogy Patrick Joust lencséjén keresztül tűnik minden egy kicsit úgy, mintha már nagyon rég történt volna. A Baltimore-ban élő és javarészt ott is dolgozó fotós, vagy ahogy magát jellemzi, picture taker, egyaránt dolgozik hagyományos technikával, elsősorban…..
eneska 2011.07.21 04:13:24
São Paulo egyik szofisztikáltabb, kertvárosi kerületében, egészséges távolságra a belváros burjánzó felhőkarcolóinak monolitjaitól építette fel saját álomkunyhóját a venezuelai származású építész/designer Pedro Useche. A környék természetes vegetációja tálcán…..