Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsdeby

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debycsoki Csokis-mandulás keksz 2013.03.21 16:41:32
Sziasztok! Stahl Judit receptje (http://www.stahl.hu/hu/recept/desszert/Csokis-mandulas_keksz) nagyon megtetszett, már csináltam párszor, mindenképpen megér egy misét! Egészséges és nagyon finom! Egy adaghoz elméletileg 10 dkg zabpehely és 15 dkg mandula kellene, a mandula…..
Ma estére egy gyors tésztát dobtam össze és annyira finom lett, hogy muszáj megörökítenem :) Íme egy kép az elkészült ételről, sajnos nem túl jó minőségű a kevés fény miatt.. Az elkészítése igen egyszerű, amire szükség lesz: (ez egy kiadós adag 1 főre) 1 fej…..
 Az előző bejegyzésemben szereplő csokiból csináltam bon bont amit ezzel a vajkaramellával töltöttem meg. Cukorkának is jó, de sajnos elég gyorsan olvad szobahőmérsékleten. Egy lábosban összekeverünk 250 ml tejszínt, 25 dkg cukrot, 6 dkg vajat, 1 csomag vaníliás cukrot, 6…..
Debycsoki Csoki házilag 2011.07.04 12:01:00
Egy nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető recept, és a végeredmény csodálatos!!Először össze kell főzni (nem forralni) 50 dkg kristálycukrot, 10 dkg vajat és 2 dl főzőtejszínt kb 8 percig. Mivel nekem a végeredmény egy picit sercegett, a vaníliás cukor miatt amit az eredeti…..
Debycsoki Első bejegyzés... 2011.07.04 00:11:00
Sziasztok!Nagyon szeretek főzni, sütni, a konyhában  tevékenykedni, persze ha az időm engedi. Nem mondom hogy én vagyok a világ legelfoglaltabb embere, de fősulira járok (BGF) és emellett szeptember óta együtt lakom a barátommal, úgyhogy van elég dolog! Most nyáron elég sok…..