Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alpaca

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az általunk is nem egyszer elemzett felsőoktatási törvény több szempontból is komoly aggályokat vetett fel – nem csak itthon, de nagyon úgy néz ki, hogy az Európai Unióban is. Brüsszelből érkező hírek szerint, újabb magyar törvény – jelesül a nemzeti…..
RE:blog Húzzatok vissza! 2012.01.21 23:17:00
Fotó: Huszti István / Index A meghasonulásnak egy furcsa szintje lehet Brüsszel és Washington ellen és közben Orbán Viktor mellett tüntetni úgy, hogy közben Orbán Viktor épp elkeseredetten próbál pénzt kunyerálni Brüsszeltől és Washingtontól. Főleg, hogy nem létező…..
Meglepődve vettük észre, hogy Magyarországon kicsapta a biztosítékot Bartus László írása az amerikai Népszavában. Tallózta a Mandíner, a Heti Válasz publicistája reflexből zsidózni kezdett és a Konzervatórium szerzőpárosa is csak izomból tolt valamit a monitorunkra. Pedig ha a…..
Nincs mese, a köztársasági elnök útelágazódáshoz érkezett. Fürkésszük ki Schmitt Pál gondolatait. Valamennyire normális, hogy leperegtek róla a korábbi csetlés-botlások miatt kapott "humoros megjegyzések" - bár álllamfőről szerintem a világon sehol nem írtak még…..
alpaca 2012.01.19 15:00:46
@Kotkodus:

Te nem unod magadat, amikor minden esemény kapcsán csak annyi fogalmazódik meg benned, hogy "ezzel akarják elterelni a figyelmet arról"? Kábé annyi eszed van, mint Schmitt Pálnak!
alpaca 2012.01.19 15:05:39
@Rick Astley:

Szerinted bárkinek sikerült bármiről is elterelni a figyelmét? Hát nem. Aki nem két bittel működik, az nem felejt el azonnal mindent, amint találkozik egy másik hírrel. Ez egy rém bosszantó ostobaság, amit egy troll a világ összes blogbejegyzése alá oda tud dobni.
comment:com A nap képe 2012.01.16 15:00:00
A Trónok harca-regénysorozat (tudjuk, tudjuk, Tűz és jég dala-ciklus, de így egyszerűbb) atyját, George R.R. Martint is lefotózták az Aranyglóbusz-díjátadó vörös szőnyegén a sok járkáló szmoking és kipakolt dekoltázs között, szegény öregúr kb. "Mi a fenét vigyorgok…..
Mandiner blog Megfizet a nyomorult! 2011.11.15 11:01:00
  Csurkáék a zsidókat inkább csak szóban, esetleg újságcikkekben baszkurálták, a Jobbik a cigókkal már terepen, face-to-face keménykedett, a nagy közös ellenségkép-keresési küzdelemben végül, erős hajrával a kétharmad vitte el az arany szatyor díjat, amikor a…..
alpaca 2011.11.15 12:01:08
@tistedur:

Ezt két hét alatt is megkaphatják. Miért, szerinted mennyi idő, míg kijózanodnak és a tetveket leirtják róluk, amely után már mehetnek munkásszállóra is? Hmm?
Amúgy meg ki beszélt "visszavezetődésről"? Ne árnyékbokszolj itt velem, ha megkérhetlek!
alpaca 2011.11.15 12:04:29
@tevevanegypupu:

Nálunk is van rendszeres gyűjtés a környékbeli hajlékatlanok ebédeltetésére. Nem hinném, hogy a csóka valaha járt volna templomban.
alpaca 2011.11.15 12:08:24
@milner:

A törvényben az is szerepel, hogy a szankciót csak akkor lehet alkalmazni, ha az önkormányzat egyébként biztosítja az ellátást. Így alapból a hörgés okát sem nagyon értem...
  Miért nincs normális közéleti párbeszéd Magyarországon? – teszik fel a fellengzős kérdést oly gyakran, felemlegetve még az ország végletes politikai megosztottságát. S mi lenne ezen mérce szerint a normális? A higgadt hangú, mérlegelő-érvelő, a más…..
alpaca 2011.11.08 12:03:19
@bdi:

Folyamatban van.

@Doomhammer:

Igen, pont ez a hozzáállás, amikor Iránnak és É-Kóreának a pontos időt akarod megmondani. Ő meg rád dobja az atomot.
alpaca 2011.11.08 12:30:22
@Doomhammer:

Persze, hogy igazoljuk. A konzervatívok gonoszak. Én is.
alpaca 2011.11.08 12:45:22
@Doomhammer:

Egyébként a liberálisoknak kisebb a pöcsük! Ezt tudtad?
Bármennyire is szerencsés lenne, félő, hogy a válás nem lesz békés, bármennyire is ez lenne a célszerű és hasznos. Az MSZP kiásta a csatabárdot a Demokratikus Koalíció ellen. Mesterházy Attila - talán nem is önszántából -, de történelmi hibát vétett.Pedig úgy is…..
Jól bekezdett a megalakulóban lévő (remélem elég diplomatikusan fogalmaztam :) új parlamenti frakció, azon belül is Molnár Csaba „frakcióvezető”. Idéznék tőle néhány mondatot egy index-es cikkből: „Szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy a frakció létezik és…..
Akárhogy is nézzük, az MSZP szakadásával a Fidesz nyerte a legtöbbet, hiszen az eddigi legnagyobb ellenzéki párt gyakorlatilag kétfelé osztódott. És most nem arról van szó, hogy valami másodrangú politikus szállt volna ki a mókuskerékből, hogy megalapítsa a sokadik 0,1%-os…..
alpaca 2011.10.24 20:19:20
@pástétom:

Az lehet, ellenben ha valamit leírok, annak igazságtartalma vagyon. Nem csak nyomokban, mint a pirosmogyorósnál.
alpaca 2011.10.24 20:28:36
@TrueY:

A kényelmes bizottsági többség ugyanúgy megmarad. Az ellenzéki helyeket osztják újra. De azért szép álom volt. ;)
  A Demokratikus Koalíció Platform 45 év alatti szimpatizánsai gyűltek össze tegnap a Káplár sörözőben. Lolával éreztük, ott a helyünk. Magunkra öltöttük hát a hazájáért fiatalosan aggódó demokratikus hazafi jelmezt, és kínosan ügyeltünk arra, nehogy beigazoljuk a…..
Talán nem nagyon kell magyaráznunk, hogy miről is szól a Fish! Sav lemezének címadójához készült klip. Igen, arról. Igen, ez megtörtént. Igen, az énekessel magával. Itt a klip, akinek bírja a gyomra, (a lemez meg letölthető innen ingyen):..
alpaca 2011.10.05 19:01:53
Van az úgy, hogy egy hatalomra került párt nem tudja teljesíteni valamennyi választási ígéretét. Medgyessy megtette, számos haszna mellett lett baj belőle bőven. Gyurcsány kénytelen volt visszavonni az áfacsökkentést, de három fő ígéretét teljesítette: egyensúly, reform,…..
alpaca 2011.10.05 11:19:23
@csoko20:

igen, én sem érzem, hogy bolyonganék! :D
Policity Mi lesz Bajnaival? 2011.10.04 19:47:00
Gyurcsány Ferenc koncepciós per elé néz. Vagy: Gyurcsány Ferenc bűnös. Lényegtelen. A parlamenti kétharmad elvette a mentelmi jogát, Polt Péter pedig a Legfőbb Ügyész. Ez a lényeges. De Gyurcsány van akkora bűvész, hogy ebből előnyt fog kovácsolni magának. De mi lesz Bajnaival?…..
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
  Csak megírom ezt a posztot....  Lánczi András írása az apropó (köszönet Ablonczy Balázsnak, a Kommentár főszerkesztőjének az utánközlés engedélyezéséért).   Felhívták a figyelmem arra, hogy Orbán Viktor kötcsei beszédében hangsúlyosan van jelen Bibó…..
Nem újdonság, hogy a Fidesz minden hullámhosszon folyamatosan hazudik, vagy ha éppen nem, akkor félrevezet és/vagy mellébeszél. Legújabban Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester fosott bele a ventilátorba azzal a szöveggel, hogy most aztán tessék végre jól megnézni, milyen…..
alpaca 2011.09.30 18:55:58
@Lázár te igazi szarjankó!:

Az a baj, hogy nehezen vádolhatsz úgy valakit hazugsággal, ha az idézet mondatból kihagyod a leglényegesebb szót. A faszi az állította, hogy a POLITIKUSI jutalmakat állította le.
A tematizálás kulcskérdés a politikában Mielőtt Gyurcsányoznánk egy egészségeset, vagyis beleböffentenénk a magyar média és közbeszéd amúgy is zűrzavaros levegőjébe, vegyük szemügyre Shanto Iyengar és Donald Kinder kísérletét.A két megátalkodott politikai pszichológus eltérő tartalmú szerkesztett…..
alpaca 2011.09.29 15:16:01
@Közbiztonság Szilárd:

Te odáig eljutottál? Én a "gyurcsányozás" tulajdonnévként való nagybetűzésnél abbahagytam. :D
alpaca 2011.09.29 15:17:15
@nemecsek ernő áruló:

A lebontott fél városról azóta sem láttam felvételt, ellenben senkinek nem nőtt vissza a szeme.
alpaca 2011.09.29 15:23:34
@nemecsek ernő áruló:

Ezek szerint a feleséged hordja a mogyorót a családban, ő nem kulázta össze magát néhány holdkórostól és elment kulturálódni, amíg te otthon borzongtál az ATV-ét bambulva.
Sir Alex Ferguson kimondta az utolsó verdiktet is, a Bajnokok Ligája sokkal MENŐbb.Az újabb Bajnokok Ligája-forduló, és a kedd esti Manchester United-Basel, örökrangadónak és háromesélyes meccsnek nem mondható összecsapás előtt a skót mester kifejtette, hogy bár a United az…..
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
alpaca 2011.09.23 00:13:18
alpaca 2011.09.23 00:18:00
@zero:

Ja, csak kiegészítésképpen:
- koncertek nem voltak ingyenesek - igaz - aprópénz
- csajokat nézni csak a pedofilok jártak a zp-be

amúgy fasza hely volt egy-egy koncert erejéig, utána menekülni kellett abból a foshalmazból
Sorsfordító lehet 2011 ősze. Orbán Viktor elérte - az eddigi - mélypontot, de még nem koppant. Ő legalább is nem érzi úgy, vagy ha igen, akkor nem vallja be. Ehelyett beszól kormánya új szóvivőjének. El tudom képzelni, miféle ordibálás zajlik a Nándorfehérvári terem…..
alpaca 2011.09.22 17:30:46
@Táskás Tóni:

az a baj, tóni, hogy kevered a szezont a faszoddal! az emfeszt és az mvm-et az mol-al és a ina-val
alpaca 2011.09.22 17:33:57
@Rántott kard:

titeket olvasva azt hinné a zember, hogy az utcára kinézve már akasztást láthat, akkora itt a forradalmi hevület és harci láz :D
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..