Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonosz Dán

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A My Body Gallery pontosan az, aminek elsőre is hangzik: egy olyan adatbázis, ahová a nők a testükről tölthetnek fel képeket, anonim módon, megadva a magasságot, súlyt, alakot (körte, alma, banán, homokóra) és ruhaméretet.Az oldal célja, hogy a valóságot, azaz az átlagos nők…..
Mivel a világgazdaságban tombol a pánik, a befektetők nagy része a svájci frankhoz és az aranyhoz menekül. A svájci frankban és euroban eladósodott magyar "átlag" emiatt azt érzi, hogy a száját egy harminc centis férfi nemi szervvel erőszakolják. A kormány nem fog…..
Kaptunk egy kis sajtót a Wellness Cafe-n. Annyi kiigazítás, hogy nem fogyókúrás könyv, de a célnak tökéletesen megfelel. Ez egy életmód, aminek ha ráérzel az ízére, magával ragad és jobb embert farag belőled. Ez így helytelen. Inkább: kihozza belőled a legjobbat, amire képes…..
Örömmel osztom meg Veletek az első sikertörténetünket: Dani, Pécsről, küldte el történetét és előtte-utána képeit. 2010 novemberében ismerkedett meg a Harcosok Étrendjével. Ekkoriban 85 kilós volt a 176 cm-es magasságához. Mostanra Dani 75 kg, még egy-két kiló zsírt érez…..
  A bankokon, a hiteleseken, a kormányon – az egész gazdaságon végez kemény stressztesztet az élet: tegnap éjjel már 273 forintnál is került többe egy svájci frank, s mai is járt már 265 forinton. Az MNB saját elméleti tesztje szerint a magyar bankrendszer az extrém…..
Tetovált lányok Vice 2011.08.08 15:45:00
via fuckyeahgirlswithtats.tumblr(.com) ..
Gonosz Dán 2011.08.08 21:20:04
A francia filmek kedvelőinek nem kell nagyon bemutatnom a hölgyet, aki néhány hete lépett be a harmincasok klubjába. Mindennek ellenére már rengeteg nagyszerű szerepen van túl, s nem meglepő módon hasonlóan sok erotikus jeleneten is. Ez persze a gallok országában és Európa déli…..
Gonosz Dán 2011.08.08 10:52:30
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
IDDQD A Bethesda megkergült 2011.08.06 22:07:00
Már épp a heti játékcsajt kezdtem volna írni, mikor megláttam valami érdekeset. Talán másoknak is feltűnt, hogy a Bethesda nevű kiadó, aki a legtöbb játékosnak az Elder Scrolls és a Fallout újkori részeinek elkészítéséről maradt meg, mostanában kitalálta, hogy ő akkor…..
Gonosz Dán 2011.08.07 08:03:49
@Bloodmagexxx: na jó de akkor soha többé semmit sem hívhatnak úgy hogy benne legyen "Scrolls" ? ez azért durva lenne
A McDonald’s művészetben való megjelenését bemutató posztunk után nem volt nehéz megtalálni a következő alkalmas márkát, melyet megvizsgálunk képzőművészeti szempontból.Nem más ez, mint a világ állítólag legismertebb kifejezése az „OK” után, vagyis a…..
autózz! Duda, satu, idegbaj 2011.08.06 15:02:00
A mostani posztban szereplő helyszín tényleg elég problémás, mind a közúti, mind a sűrű vasúti forgalom kinőtte ezt az átjárót. A történet nem is teljesen erről szól, de ezek az állapotok hozzájárulnak, hogy a környéken nagy a káosz. Még az is érthető, hogy ettől…..
  Pár napja félelmetes képek kerültek fel a Corvintető Facebook-oldalára. Állítólag így néz ki az új vécé. Amikor legutóbb ott jártam, még nem ez volt a helyzet, de nagyon dögös. Az ágyak rendeltetése egyelőre még homályos nekem, de tényleg olyan valódi dizájnblogba…..
    Az alábbi képen nem egy bizarr hármast látunk, hanem azt a folyamatot, hogy a férfinak miként kell egyre mélyebbre és mélyebbre hatolnia a testben. Bár a kötet Németországban született, de New York-ban nyomták és adták ki. Mátrix-effekt nélkül ilyen a…..
Az EA alapítója szerint cég a Római Birodalomra emlékeztet.Az Eletronic Arts alapítója, Trip Hawkins az IndustryGamersben egyebek közt az Apple-ről, és annak kilátásairól beszélt. A fickó szerint a történelem tele van az Apple-höz hasonló példákkal: ilyen volt a Római Birodalom…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
Gonosz Dán 2011.08.04 13:22:03
Vasárnap Sanghajban véget ért az úszó-világbajnokság. A magyar válogatott csak a férfiak révén szerzett érmet: Gyurta Dániel 200 mellen aranyérmet nyert, míg Cseh László 200 vegyesen, Gercsák Csaba a 25km-es hosszútávúszásban, Kiss Gergő 800 és 1500 gyorson is bronzot nyert.…..
Gonosz Dán 2011.08.02 15:44:20
@maydayray: azér seggberaknám mint állat.
Szem: Urban Decay Primer Potion szemhéjpúder alapozó MAC Smolder és Urban Decay 24/7 Glide-on Zero szemceruza Urban Decay Naked paletta: Virgin, Sin, Naked, Hustle, Creep, GunmetalMAC Satin Coquette szemhéjpúder (szemöldök) MAC Opulash Bad, Bad Black szempillaspirálA…..
Gonosz Dán 2011.07.31 00:45:06
Subba A vásárló hölgy 2011.07.29 11:01:00
Állítólag ezt a finom kis virágot kivezették a Walmart-ból, mert bikiniben vásárolt.  ..
  Sokan pedzegették már, hogy Norvégiában, a béke (fél)szigetén minden annyira rendben van - legalábbis volt eddig -, hogy luxusbörtönéletre készülhet a gyerekgyilkos Breivik. „A társadalomnak és az egyénnek is egyszerűen félre kell tennie a bosszúvágyat, és ne úgy…..
Diákszigetnek végképp nem, de már lassan magyarok szigetének se lehet nevezni a Sziget Fesztivált, a jegyárakat elnézve. Egy napijegy 12 ezer Ft. Persze lehet mondani, hogy a kapott szolgáltatásért cserébe ez nem drága, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a célcsoport nem hiszem, hogy…..
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
Gonosz Dán 2011.07.24 06:41:39
@valójábannemberci: ne viccelj, két dolgo néz ki jól szegény nőn és egyik sem az övé, a feltöltött melle és a feltöltött szája, mindkettő a sebészét dícséri.
Tegnap este, amikor az oslói támadások elsői hírei után már folyamatosan a CNN breaking newst néztem, a műsorvezetőkkel és szakértő kommentátorokkal együtt egyre nőtt bennem is a meggyőződés: iszlám fundamentalisták voltak. Már megint ők. Hát persze. Nem akartam azt a hibát…..
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..