Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AsianFan

24 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete a vesztemre felnéztem az egyik online gyűjtőoldalra. Talán nem kellett volna, mert kiszúrtam ezt a lencsét elég kedvező áron. Mivel manapság a forint napról napra gyengül és ez volt az utolsó darab a boltban, "kénytelen" voltam megvenni. :) Méretes darab, ennél…..
Kérlek szavazzatok rám és ti is nyerhettek! :)Csak 15 másodperc. Lécci lécci lécci!link...Előre is köszönöm! Ha elérte a 150-et a szavazatok száma, ismét folytatom a blogot. :)***Sajnos nem értük el a 150-et...nem tudom miért ilyen suttyók a magyarok. Ezért törölni fogom a…..
Kérlek szavazzatok rám és ti is nyerhettek! :)Csak 15 másodperc. Lécci lécci lécci!link...Előre is köszönöm! Ha elérte a 150-et a szavazatok száma, ismét folytatom a blogot. :)***Sajnos nem értük el a 150-et...nem tudom miért ilyen suttyók a magyarok. Ezért törölni fogom a…..
Nem bírtam, hogy ne vegyek még egy lencsét nyár előtt, hiszen ilyenkor sokkal többet fotózom, mint a hideg, sötét télben. Felállítottam egy sorrendet magamban és aszerint szeretném összegyűjteni a különböző lencséket. Most a széles következett a listámon. Bámulatos, hogy…..
Fotóblog Galéria 2011.05.24 08:00:00
Ide elég bonyolult feltölteni a képeket, ezért ha azokra is kiváncsiak vagytok, nézzétek meg a következő oldalakat:www.1001eskuvoifoto.huwww.indafoto.hu/1001eskuvoifotowww.flickr.com/1001eskuvoifoto..
Pár hete vettem egy másik lencsét Angliából. Mondjuk izgultam rendesen, mert eddig csak könyveket rendeltem a neten, pár 1000 forintért maximum. Ha azt bebukom, nem fognak álmatlan éjszakák kínozni, de itt kicsit más volt a helyzet. Nem csak a lencsének kellett megérkeznie, hanem még…..
Egy hónappal ezelőtt vettem egy Sigma 50mm-es lencsét, amit azóta volt alkalmam tesztelni párszor. Hamarosan feltöltök ide pár fotót is. Összességében nem csalódtam a lencsében, bár a használata eléggé behatárolt. Portrékra kiváló, viszont épületek, csoportok, szűk belterek…..
Nagy örömömre szolgál bejelenteni Osváth Gábor tanár úr koreai nyelvkönyvének második kiadását, amely nem jöhetett volna létre Pallos Levente értékes segítsége nélkül. Íme a hivatalos hír:"Tizenhárom év után ismét megjelent Osváth Gábor Koreai…..
Dél-Korea a világ egyik vezető gazdasági hatalma. Szöul húszmilliós város, igazi metropolisz. A koreaiak találták fel a padlófűtést, de Viki szerint, aki angoltanár Szöulban, minden mást koppintanak valakiről, isznak, mint a gödény, és tahók. Vigyázat, negatív tapasztalatok…..
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
Információink szerint az RTL ma délelőtti sajtótájékoztatóján nagy durranásokat jelentenek be sorozatfronton: a visszatérő nagy kedvencek (Vészhelyzet, Grace klinika, Dr. Csont) mellett négy olyan sorozattal kedveskednek a műfaj kedvelőinek, amiket vétek lenne kihagyni. Bővebben a…..
Tavaly már írtam a kínai nyelv szépségeiről, itt az idő egy újabb bejegyzéshez a témában.Tajcsungból akartam hazautazni, ezért keresnem kellett egy autóbuszállomást. Számos céggel lehet utazni, de a központban egynek sem találtam az állomását. Kis bóklászás után feltűnt…..
AsianFan 2008.07.26 22:04:28
zhaoman Szurka-piszka kínai módra 2008.07.22 08:48:39
Tajvan és Kína viszonya meglehetősen pikáns. De facto két országról beszélünk, de jure ez nem igaz. A Kínai Köztársaság (~Tajvan) és a Kínai Népköztársaság (~Kína), egységesen az egy-Kína elvet vallja, mely azt jelenti, hogy csak egy Kína létezik, Tajvan is…..
Barbera Horvát-török meccs 2008.06.22 00:46:00
Hát ez is megvolt. Kimentem fényképezni a zágrábi fő térre, gondoltam óriási lesz a hangulat, az is volt, és a képek semmit nem adnak vissza.Vicces volt, mert hárman mentünk innen be a városközpontba, az egyik lány török, a másik német (és titokban azért szorított, hogy ne a…..
AsianFan 2008.06.22 01:04:37
Hát, mint mondtam volt, angol doga... inkább nem véleményezem. Borzadályosság. De szvsz egész jól ment, bár ezt a nőt nem szokta érdekelni. Úgyis hármas lesz, vagy még rosszabb :S:S L azért került bele a címbe, mert délután, amikor Tibivel voltam, teljesen rászálltunk L-re,…..
AsianFan 2008.05.29 13:45:10
A feljelentő Kínai 2008.05.02 16:32:00
Évek óta ide járok, mert olcsó, nagyon jól csinálják az ananászos csirkét (alma és körte darabkák vannak benne, nyami!), nagy adagot adnak és mostanra már ismerjük is egymást a tulajjal. Ez fontos, ha az ember törzsvendég, akkor jobban odafigyelnek rá - legalábbis jobb…..
Gadgets Art of the Day 1 2008.04.23 15:25:00
Nem szaroznak, belecsapnak a lecsóba. Az amerikai elnököt lelövik, majd egy szép nagy robbanás következik.   Az elnököt veszély fenyegeti? Mindig jön valaki, legyen akár egyszemélyes kommandó vagy csapatjátékos, aki felgöngyölíti a szálakat, olykor maga az elnök veszi…..
AsianFan 2008.04.21 22:59:29
Stockphoto blog LuckyOliver 2007.05.02 19:46:00
Royalty free stock photo agency - Jogdíjmentes fotóügynökség A LuckyOliver a legdizájnosabb stock oldal amivel valaha talákoztam! Engem az első pillanatban megfogott. Egyenlőre csak jpg formátumban van lehetőség a feltöltésre. Képmennyisége folyamatosan növekszik, ami…..
Stockphoto blog Digitalstock 2007.05.03 15:55:00
Royalty free stock photo agency - Jogdíjmentes fotóügynökség Egy német ügynökség, amely nagy ügyfélkörrel rendelkezik. A regisztráció ingyenes, de német nyelvtudás szükséges hozzá! A feltöltés egyszerű és gyors. Az eladások tekintetében a középmezőnybe tartozik. Az…..
Stockphoto blog Crestock 2008.04.15 15:54:00
A Crestock.com egy népszerű ügynökség. Eladások számát tekintve a középmezőnybe tartozik! Sok nagy név képei is megtalálható az oldalon! Szerintem az egyik legjobb, leggyorsabb feltöltőrendszere van. Ftp-s feltöltési lehetőség is van, az IPTC adatokat kezeli az oldal. Képek…..