Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokosszaju

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szó szerint elviselhetetlen fájdalmakkal éltem hónapokig. Kedves Praxisblog!   Szeretném én is leírni a történetemet nektek. A kálvária novemberben kezdődött, amikor elkezdett fájni a bal felső 5ös fogam. Előtte is éreztem, hogy valami nem egészen jó, néha fújtam az orromat, és ilyen ragasztó…..
csokosszaju 2021.10.20 17:24:19
@M.Andrea: másfél éve már ez a fájdalom? szegénykém :( kívánom, hogy oldódjon meg a gond hamar!
Praxis A beteg csak egy munkadarab 2020.03.11 06:13:32
Tapasztalatok orvosként - betegként a magyar egészségügyben. Valahol Magyarországon… Történetek egy Kórház traumatológiáján megesett dolgokról.   Bármikor, bárkivel előfordulhat, hogy megy le a lépcsőn, amin már több ezerszer lement, sportcipőben, normál tempóban, mégis megbicsaklik a bal bokája,…..
Elhagyatva, egyedül, 1,5 hónap szenvedés után, katéterezve, meztelenre vetkőztetve. Tisztelt Praxisblog!   Hosszú vívódás előzte meg a levelemet, amit Önöknek írtam. Hónapok óta gondolkodom, hogy el merjem-e mondani a történetet. Elsősorban a szakmai véleményükre lennék kíváncsi. Édesapámat…..
csokosszaju 2021.10.20 13:10:19
@Kommentelő k.m.n.: ez érthető magyarázat volt, köszönöm
Írta: Margittai H. Ágnes   − Hófehérke, Hófehérke! Hol vannak a törpék? Itt egy alma, Hófehérke! – visították a játszótér törpéi. A pad szélén egy asszony ült zavaros tekintettel, kezében egy darab kenyér, amiből néha aprókat tépett, és a körülötte…..
csokosszaju 2020.09.27 23:02:47
Ez is megtörtént: egy roma csoport rasszista támadást intézett egy főiskolás diák ellen, magyarán jól megverték pusztán azért, mert nem cigány létére ott mert sétálni az „ő utcájukban”. Őszintén szólva nincs ebben semmi meglepő. A cigányok éppen olyan emberek,…..
Az elmúlt időszakban több helyen halhattuk – a témával hivatalból foglalkozó egyes tisztviselőktől is –, hogy Budapest levegőminősége egyre javul, valójában nincs is szükség sürgős, érdemi intézkedésekre, azonnali beavatkozásra, mert már elmúltak azok az idők, amikor Budapest sereghajtó volt az…..
Bene Krisztián alkotmányjogi panaszát megfogalmazó és benyújtó dr. Kadlót Erzsébet ügyvédnő válaszolt kérdéseimre. Majd dr. Gál András, az áldozat ügyvédjét kérdeztem meg a véleményéről. Az Alkotmánybíróság 2019. november 19-én, kedden tárgyalja az ügyet másodjára. Bene Krisztiánt, a Budai…..
Sziasztok! Az első tényleges bejegyzésem egy aktuális témával foglalkozik: a strand. Dagiként a strandon, dagiként bikiniben, dagiként vékonyak közt a strandon bikiniben. Igen, igen, van pofám kétrészes fürdőruhát viselni. Őszintén szólva, szeretem ha lebarnulok, és szeretem a…..
csokosszaju 2017.08.30 03:52:56
A képen látható "orális segédeszköz" miatt lettem büdös kurva és ezzel érdemeltem ki egy valamikor kellemes vendég haragját. De ne szaladjunk ennyire előre. Masszőzként dolgozom 12 éve.Két év alatt szereztem meg a szakképesítést és ha látok valami érdekes továbbképzést,…..
15 éves korom óta az orvosok flegmáját hallgatom,és hogy nem foglalkoznak az emberrel,csak ide oda dobálják az embert,nem segítenek,nem támogatják az embert! De közbe munkaidőben kávézni,cigizni,pizzázni van idejük,szegény ember meg ráér kint várni!  Nekem is van egy…..
Fotó: Bene Krisztián a Kúrián vezetőszáron (© Zsolnai Péter) Miközben már jelenlegi partnere, Noémi sem kíváncsi a lúgos orvos perére, Bene Krisztián és ügyvédje szintet lépett az arcátlan védekezésben a Kúrián: rágalmaznak. Bene Krisztián és ügyvédje, Dr. Szekér Gyula, a Szekér Ügyvédi Iroda…..
csokosszaju 2017.06.14 07:34:09
@bbalintus: ugyanezt szerettem volna kérni, harmatgyenge a vád ahhoz, hogy biztosan kijelentsük, ő az elkövető, mégis tényként kezeli ezt a sajtó, sőt, hergeli a közvéleményt
csokosszaju 2017.06.14 07:42:55
@Krumpli Bogart: éppen ezért kell figyelmet fordítani rá! nekem BK se rokonom, se ismerősöm, de ha elítélik, bárkivel megtörténhet, hogy koholt vádak alapján lesittelik annak ellenére, hogy nem áll rendelkezésre elégséges bizonyíték ellene, ez nagyonis közügy szerintem
A Dél-pesti kórházat, déltepsinek hívják, de rá is szolgált a hírére. Édesanyám volt életem központja. Nagyon bánom, hogy bevittem a kórházba. Ha nem viszem be, még mindig itt élne velem. Kedves tisztelt cím, köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok önöknek. Az esetleges segítségüket is kérném levelem…..
csokosszaju 2016.05.11 02:16:23
@István Lovas: Először is őszinte részvétem. Másodszor: attól tartok, nehéz lesz az igazát bizonyítani, hiszen a papírokat, ha jól olvastam, már manipulálták. Talán össze kellene fogni a többi panaszossal, és új vizsgálatot kérni. Mielőbbi megnyugvást kívánok.
Soha ennyi orvos nem kérdezte még tőlem, hogy hogy érzem magam, nagyon figyeltek rám, a nővérek is nagyon kedvesek voltak.   Tisztelt Praxis blog!   Én kivételesen egy pozitív tapasztalatot szeretnék megosztani.   Március 1-jén szültem meg a kisfiamat a székesfehérvári Szent György Kórházban.…..
Köszönjük szépen Honvédkórház, soha többet nem megyünk feléd - csak ha maga Don Corleone tart pisztolyt a halántékunkhoz! Tisztelt Praxis!   Húgom 2016. február 26-án  pénteken 13.38- kor borzalmas deréktáji fájdalommal(saját mérce szerint 10-ből 7-es) jobb lábfej és lábszár zsibbadással…..
Praxis Tudja mit? Nyalja ki! 2013.01.23 06:00:00
Nem nyalom ki V doktor ,inkább tiszta vizet próbálok önteni a pohárba!Remélem fogja még ezt olvasni! Tisztelt Praxis blog!    Dr V házi gyermek szakorvos (csecsemő-gyermekgyógyász) Tapolca, gyermekorvosi rendelő. Talán a 6 alkalomból 1x volt elérhető a rendelőben…..
csokosszaju 2016.03.29 21:18:31
De könyörgöm, miért nem engedik haza, ha nincs rá pénz, vagy ápoló, hogy tisztességesen élje le a hátra levő idejét és ne a szarba, húgyba fetrengve egy pelenkában? Tisztelt Praxis! 91 éves nagymamám 3 hete fekszik Dél-pesti Kórháza Belgyógyászatán. Eredetileg a szívével került be, kisebb…..
Praxis A gyermekorvosok szégyene 2016.03.18 07:19:05
Szégyen, hogy egy fiatal, harminc akárhány éves doktornő, aki még a kiégéssel sem védekezhet, így mer bánni egy gyerekkel, egy beteggel. Ha pedig utálja a gyerekeket, akiknek a gyógyítására esküdött fel, sürgősen válasszon más foglalkozást. Kedves Praxis!   Rengeteg tapasztalatot tudnék írni…..
Már egy egyszerű bocsánatkérés is igen jól esne a mentők oldaláról, amiért semmibe vettek minket, de ők állításuk szerint mindent szabályszerűen tettek. Ha ez a szabályszerű, akkor még hány embernek kell meghalnia, hogy belássák, a szabályos eljárás egyben hibás eljárás is? Tisztelt blog…..
csokosszaju 2016.03.17 03:57:51
Kórház után sajnos az otthoni helyzetem meglehetősen kellemetlenné vált. A nejem közölte, hogy nem kívánja a haldoklásomat végigasszisztálni. Az élet csak addig tart, amíg a cédula a csuklódról lecsúszik a nagylábujjadra. De a köztes időt próbáld tartalmasan eltölteni! A neten találtam, de…..
csokosszaju 2016.02.28 18:23:43
Praxis A Merényi jó oldala 2016.02.27 10:48:59
Azért gondoltam ezt megosztani veletek, mert most tényleg mindenhol káosz, zűrzavar, csőd, orvoshiány van, így a Merényiben is. Mégis ez a Doktor úgy érezte: ezt meg kell tennie egy kis (feleslegesen) reménykedő  beteg bácsika nyugalma érdekében. Sziasztok Praxisosok!   Nagyon régen nem…..
Tisztelt Praxis! Cirka 15 éve a következő eset történt velem:elcsúsztam egy vizes falevélen ősszel,elestem,a jobb lábam alám került,csak recsegést hallottam,majd szembesültem azzal a ténnyel,hogy a jobb talpam szembenéz velem...Nagyjából helyretettem,féllábon szökdécselve…..
csokosszaju 2015.04.26 21:09:48
A szomszédasszony hiába kérte őket, legalább nézzék meg, ha kell fizet is érte, nem voltak rá hajlandóak. Kedves Praxis!   Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt…..
FRISSÍTÉS! 2015. november 3. A videót egy felhasználói bejelentést követően törölte a YouTube az oldaláról.2015. december 15. Urbán Ádámmal egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a Faludyról és feleségéről szóló rövidfilmet az index.hu videófelületére, az Indavideóra is…..
csokosszaju 2015.04.13 00:31:18
Anyukámat magán kívül találtam, nem volt magánál. Mint kiderült, egész nap nem kapott folyadékot és a nap még mindig tűzött rá. Az ágyban betakarva, ruhástól feküdt. Az arca tűzpiros volt. Tisztelt Praxis!   2011. legforróbb júniusa. Édesanyám, aki Alzheimeres beteg,…..