Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atarist

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén felszántotta a netet a Totalcar híre, miszerint a VW gyártásba veszi az új Trabantot. Pedig a Totalcaron nincs is ilyen hír. Akkor mégis, hogyan? Így. Tessék megnézni a böngésző címsorát, meg alul azt a fekete sávot! A SHRTURL.com egy tipikus prank-oldal,…..
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
Atarist 2014.11.20 17:17:41
@ordosb:
ad 7. a gyakorlatban: amennyiben a gyalogos út széli tevékenységéből nem feltételezhető az átkelési szándék és a gépjármű - az útest felületétől függően - 30-50m belül van és a gyalogos hirtelen az útestre lép a gépkocsivezetőt a gondatlanság sem terheli

Eppen Londonban az elso nagymotoros vizsgamon azert vagtak meg mert ket suhanc volt a zebra mellett, az egyik ult a korlaton, hattal az uttestnek, a masik vele beszelgetett, hat lassitottam es amikor lattam hogy ezek nem akarnak atkelni tovabbmentem, a vizsgabiztos megallt es termeszetesen erre hivatkozva megvagott. Nu most lehet, hogy ez az o hujesege, gyakorlatban azota sem allok meg ilyen esetekben (ismetlem lassitottam, szal latta a foszer a feklampamat).
Azota is megvarom viszont mit csinal a majom az ut szelen, ha viszont csak ott telefonal mutatom neki hogy tunjon arrebb.
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Atarist 2014.11.07 15:24:21
@dfens111: Ne beszelj spanyolul Csoki! -Miert? Mert nem tudsz!
Why the fuck...

Ezt most kozosbe: Amugy nyomjatok meg...jo olvasni ezt a sok sertodott magyart mindket oldalon. Szorakoztato.
Amikor a Bion-X hajtású Smart biciklit hoztam el tesztre, akkor találkoztam először zollstock szerűen összehajtogatható biciklilánccal. Praktikus dolog, mert kis helyen, kulturált formában tárolható, miközben elég hosszú és erős. Egyetlen hátránya talán, hogy nincs rajta…..
Atarist 2014.10.26 22:33:42
@NoMind: Nem uveg hanem a vedoszemuveg..elvette oszt ment dogozni....
A farpofáim is összerándultak, mikor az oszlopot láttam egyenesen a kamera felé közeledni. És felszisszentem, hogy na basszameg, ezért kéne figyelni. Nem vagyok én marha okos, meg tévedhetetlen sem. És ellentétben a sok, igazán okos megmondóemberrel én sem vagyok száz százalékig…..
Atarist 2014.10.18 09:04:10
@cso zsi: Hogy nekem mennyi eszem van arrol neked fogalmad sincs.En nem szemelyeskedtem csak ramutattam hogy marhasag amit irtal, ez itt a videon meg nem autopalya, ne hozz ide nem illo peldakat. Lathatod az elso kommentembol hogy kit tartok felelosnek. Masreszt viszont varosi korulmenyek kozott, ami a videon is szerepel, igenis hallod ha jon egy motor, mert nem csak "hatrafele szol". Ha allsz a jardan gyalogoskent, akar egy zart bukosisakban, akkor is meghallod ha jon az auto/motor a hatrafele szolo kipufogojaval.
Atarist 2014.10.18 15:42:52
E@metal: En nem allitottam, hogy hangos motornak kell lennie, ezt remelem nem az en szovegembe gondolod bele, en sem osztom ezt. Azzal vitatkoztam, hogy egy hangforras, mint pl egy motor vagy auto "csak hatrafele szol" mert az nem igaz.

Azt a reszet javitom hogy a fenti peldan hallani kellett volna a motort, nem kellet volna, hacsak nem ott duruzsol neki mar egy ideje. Az igaz, hogy ha egy kicsit is jobb autoban ulsz nem hallod a mogotted levo autot, azt sem aki elotted megy, sot a szembejovoket is hallani csak akkor hallod ha mar melletted elhalad. A hangsuly a hallason van.
Az oroszok előszeretettel szerelnek fedélzeti kamerát autóikba, motorjaikra. Ezeknek számos megdöbbentő és érdekes videót köszönhetünk: olykor hatalmas mentéseket, hajmeresztő manővereket, durva baleseteket, vagy akár verekedést is rögzítenek.Nem lehetett könnyű annak a…..
Jelentem, elkészült. Három és fél év után roncsaiból újjáépült Botond barátom (a Totalcar-közösség Bopatja) DeLorean DMC-12-es kupéja. Három és fél év – ez tényleg időutazás volt, Marty McFly a Dokival a mozifilmben letudta volna fél perc alatt, de a valódi világban…..
Belsőség Lenyomtuk a Top Geart 2014.03.16 12:07:52
A világuralom, az nincs csak úgy, magától. Lassan, nagyon lassan haladunk előre, apró centinként araszolunk és szivárgunk be minden földrészre, de kitartóak vagyunk. És most végre nyugodtan aludhatunk, mert lenyomtuk valamiben a világ legnézettebb autós műsorát (a többiről nem…..
Egy paraguayi rádióadó stúdiójában kuksolva viccesnek tűnhet, ahogy emberek eltaknyolnak a motorjaikkal, de igazából nem az. Kicsit sem. Tudom, változtatni nem tudnak rajta, segíteni sem sokat, de telipofával röhögni ennyi ember kínján... A sínek közel párhuzamosan futnak az…..
Belsőség Paul Walker (1973-2013) 2013.12.01 13:59:54
Megy a vita, de ez téged sajnos már nem érdekel. Sokan most szomorúak, sokan most okosak. Hogy melyikből van több, nem tudom és nem is érdekel. Valaki azt írta, annak azért örül, hogy most már biztos nem lesz újabb Halálos Iramban-film. Tényleg? Valahol pedig egy kamasz lány zokogva…..
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
Az Indian az Egyesült Államok legrégibb motormárkája, tekintélyes múltra tekint vissza, jelene azonban korántsem mondható sikeresnek. Időről időre feltámadnak, és egy nagy durranással próbálnak rárontani az örök rivális Harley-Davidsonra, de fellángolásaikat általában…..
Atarist 2013.08.22 06:47:23
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Atarist 2013.08.16 15:52:32
Talaltam:
A letevő a letét feletti rendelkezés jogát írásbeli nyilatkozattal meghatározott feltételek beálltáig fenntarthatja. A rendelkezési jog fenntartása esetén a megjelölt feltétel bekövetkeztéig a letevő jogosult a letét feletti rendelkezésre, beleértve a visszavétel jogát is. A jogfenntartó nyilatkozatról valamennyi érdekeltet írásban kell értesíteni.

Itt:
www.magyarugyvedikamara.hu/upload/pdf/4_2012_121105.pdf

Az egesz ugyvedi hokuszpokusz ugyis ugy van megfogalmazva, hogy ha megis megszivaj az allampolgar akkor van vmi 8ezredik paragrafus ami gyakorlatilag lehetove tette es te epp beleesel. Itt a gond az hogy az ugyved mint bizalmi tenyezo szerepel aki erti a dolgat, csakugy mint a kereskedo aki erti es teszi a dolgat, aztan megsem.
Egy szekszárdi kerékpáros hétfőn a youtube-on osztotta meg baleset közeli élményét, amelyet egy T-s autó okozott. A bringás szerint „különösképpen szomorú”, hogy egy autósiskola gépkocsija szorította le, és a felvétel tanúsága szerint sem a tanulóvezető, sem az oktató…..
Atarist 2013.07.02 13:47:14
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
Hát persze, hogy Kína India: nem is kell mást hozzá tenni, ennyi elég. Itt ez a gif, hosszú percekig bámulhatjuk ugyanazt a szituációt. Igen, jobb ezt nézni, mint elszenvedni. ..
A Mulholland Highwayről igazából ki kéne tiltani az embereket, hagyni a sziklákat békésen erodálni. A motorosokkal meg amúgy is csak baj van – nem véletlen, hogy a youtube teli van a kaliforniai hegyi úton készült balesetes videókkal.Tudjuk, Amerikában a kanyar csak kísérleti…..
Húsz éve vezetek, azóta nem tudok rájönni, mi lehet annyira sürgős, hogy csakis egy magányos jármű előtti átrohanással oldható meg? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Azon túl, hogy szörnyen csúnya a hosszított lengővilla és a traktorgumi, nem nagyon tudtunk mit felhozni a bugyuta amerikai divat ellen. Az országban, ahol a kanyarokat csak bizonyos régiókban, kísérleti jelleggel tartják, kialakult egy divatirányzat, ami az egyenes sprinteléseknek…..
Atarist 2013.04.18 16:37:10
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Atarist 2013.04.18 10:10:30
@Cadillo:
1. Ott egy masik auto a videon, a volvo majdnem azt talaja telibe, elotte zug el.

*. ha savon belul elintezheto akkor mehet, Ha nem es nem tiltja tabla, zarovonal akkor elozhet, meg akkor is neki van elsobbsege azon az uton hozzad kepest. Gyakorlatban en ezt ugy alkalmazom hogy nem megyek bele ha nem latom mi tortenik elottem (vagy ugy, hogy meg tudjak allni). Bemennek a vontato melle ha nem tiltott, es bekukkolnek akar e kijonni onnan valaki (jelen esetben te).
Atarist 2013.04.18 10:33:39
@MaCS_70: Van akinek mindenrol ez ugrik be, lehetett volna nyuszi ul a fuben video is, sztem.
Hatrafele kopkodni is magyar szokas? Akkor mirol beszelunk.
Atarist 2013.04.18 10:51:34
@MaCS_70: En is Londonbol kerdeztem ezt.