Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"kisegér"

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vegyünk néhány számot, amit ha végigolvasol és végiggondolsz, akkor nagyon meg fogsz lepődni! különösen az 5. pontnál! Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 1.308.565 Ft…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy az emberi jogok magyarországi helyzetével már csak az a kormányoldal elégedett, amely kerek perec kijelentette: nem hisznek az egyenlőségben. A Human Rights Watch (HRW) nevű emberi jogi szervezet 2014-es, idén február 18-án publikált jelentése lesújtó…..
"kisegér" 2015.02.27 12:04:43
@ex-dr. vuk: tessék néhányat hazavinni,kevesebb lesz az utcán!
Minden hibája ellenére a huszonöt éves gyülekezési törvény és a mögötte halmozódó joggyakorlat és jogértelmezés elegendő hátteret biztosít ahhoz, hogy a gyülekezési szabadság érvényesüljön Magyarországon. A TASZ szerint nincs elég ok a gyülekezési jog újraszabályozására vagy reformjára: az igazán…..
"kisegér" 2015.01.06 17:34:04
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: A református nem keresztyén?
Sokat agyalok azon, hogy miért nem vagyok jó barátságban a magyar filmgyártással, ám miközben gondolkodok, néha rábukkanok, vagy felfedezek egy-két kincset, amik a fényt jelenthetik az alagút végén. Az elmúlt évek során bizonyosodtam meg arról, hogy ma egyetlen egy…..
"kisegér" 2014.12.31 17:14:13
Helsinki Figyelő Fékezett habzás 2014.12.15 19:32:56
"A fékek és ellensúlyok rendszere az amerikaiak találmánya, amit Európa – talán szellemi középszerűségből – átvett és az európai politikára alkalmazott" – elmélkedett Orbán Viktor miniszterelnök a Bloombergnek. Középszerűségről vagy szellemi restségről azonban nem…..
  A csütörtöki testületi ülés maratonira sikeredett, reggel 9-től este 7-ig tartott a hetven egynéhány napirendi pont megszavazása - a megtárgyalás szó messze túl eufémisztikus lenne. A napirendi pontokat úgy keverte a polgármester mint Rodolfó a kártyát. Volt…..