Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrHellSpawn

3 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye sokáig úgy volt, hogy ezt a szériát is feldolgozzák, de amíg ez megtörténik (már ha), addig is itt van egy újabb epizód. Ha a trailer tükrözni akarja a film hangulatát, akkor nem lehet okunk a panaszra. Remélhetőleg visszahozza azokat az időket, amikor Chucky még kifejezetten…..
"Az FBI nemcsak vadászik a pszichopatákra, hanem alkalmazzák is őket versenyképes fizetségért és előnyökért annak reményében, hogy felhasználhatják tébolyult elméiket." Múlt héten ott hagytuk abba kedves olvasóimmal, hogy megvitattuk: nem igazán bánnánk, ha netalántán…..
DrHellSpawn 2013.04.20 03:04:34
@pAsztL: +1
Az AHS-nél ugyanezt írtátok, hogy olvassuk a "hogyvolton", ha akarjuk. A második évad 8. részéig jutottak, de persze a fost azóta is nyomatják...
„A konyhában éktelen rendetlenség uralkodott. Mindenhol koszos edények, a földön liszt, felütött tojások hevertek. A konyhapulton egy kibelezett macska. Theresa gyomra felfordult. Kétségbeesetten a mellette álló férfire nézett, akin nem a megrendültséget, hanem a haragot látta. A…..
„Kihúztam a vékonybelét. Egy háromcentis részt vágtam a hasfalán szikével, centiről centire kihúztam a vékonybelét egy horgolótűvel, és centinként vágtam le a bélfodorról. Egy öt milliméteres horgolótűvel. Elég nagy eszköz kell ahhoz, hogy jól meg lehessen fogni a belet,…..
Nem tudom, hogy hány olvasónkat fogom most elszomorítani, de két sorozatnak a heti szintű beszámolóját ezúttal töröljük. Az egyik az American Horror Story: Asylum. Ennek az oka az a sajnálatos tény, hogy a nálunk sokkal nagyobb olvasótáborral bíró Hogyvolt blog is átvette a…..
Gőzerővel darálom az idei termést, amibe óhatatlanul is becsúszik 1-2 silányabb darab. Jelen felsorolásból akadnak nézhetőbbek is, de az már biztos, hogy egyik se lesz benne az év végi TOP 10-ben. Meglátjátok, hogy miért. 1. Vérfarkas: A szörny köztünk van - Werewolf: The…..
DrHellSpawn 2012.11.11 19:41:44
Ééés ismét egy found footage horror, amiben vérfarkas fog garázdálkodni. A helyszín: Románia. A.J. Cook (a képen), a Végső állomás 2 és a Mother's Day remake egyik főszereplője egy védőügyvédet fog alakítani. Megpróbálja tisztázni egy erdélyi rendőrőrs vendégszeretetét…..
DrHellSpawn 2012.04.08 20:33:44
Drága kis feleségem nem rég egy nagyon fasza sci-fi filmzenés top listát rittyentett össze, ami ihletet adott ahhoz, hogy én is összeszedjem a legjobbakat. Be kell vallanom, hogy ez baromira nem volt könnyű! Több mint 20 lehetséges zenéből kellett mazsolázgatnom, és így is fáj a…..
Az emberi százlábút ugyan sokan nem kedvelték, de azért bőven akadtak olyanok is, akiknek teljesen bejött a horror. Tom Six, a rendező rögtön megemlítette, hogy még két rész van tervbe véve, az ígérte, hogy a második felvonás a harmadik fényében csak egy átlagos kis Disney…..
Újbeszél Metamorfózis 2012.03.12 15:43:00
  Az intézet folyosója sivár szürkeségében mintha ködbe burkolózott volna, a csend pedig olyan élesen hasította a levegőt, ahogy a böllér kése szeli a rózsaszín bőr feszességét hófehér és vérvörös puhaságba. A magas-széles, letűnt kort idéző ablakok függöny…..
Újbeszél Ötszavas 2011.08.02 13:33:00
 Messzi tűzként lobogó tisztán csillogó szemfény. Lelked, föléd magasodó árnya verseidnek hű barátja, házfalat beborító repkény. Szívem aludni nem hagyó szüntelen izzó rejtély, elmém titkos talánya, bolygóm tövises rózsája, kell, hogy enyém legyél! Tollamnak…..
Soha nem láttam olyan várost, ami ennyi sötét titkot rejtett volna, mint New Eden. A legtöbb itt élő még csak nem is sejti, hogy milyen démonok lesnek rájuk a sötétből. Elég csak a halott apácára gondolni, aki a tükrön keresztül szívja ki az emberből a fiatalságot. Vagy ott van…..
Újbeszél Tornay András 2011.07.18 14:55:00
Kedves Olvasó!Szeretnénk Nektek bemutatni Tornay Andrást, és néhány gondolatát. Mikor kezdtél el foglalkozni az írással? Gimnáziumban kezdtem el egy kisregényt, amit sosem fejeztem be. A versek főiskolás koromban születtek először. Azt hiszem, akkor értem meg arra, hogy kellő mélységben…..
Újbeszél Amadil - 18+ tartalom - 2011.07.14 18:57:00
AMADILAmadil születésekor feszültség keletkezett az univerzum csillagai között, mert egy új, egészen más összetételű, sűrű mágnesességgel teli csillag is született vele, és kezdte meg keringését az univerzumban.Ez a benne lévő feszültség különös dolgokat idézett elő.…..
DrHellSpawn 2011.07.15 19:55:53
@szabóada: Az oké, hogy ő miket olvas, de te miket írsz?! :P
Újbeszél Schülz úr története 2011.07.08 09:23:47
A svájci Alpokban találkoztam Schülz úr történetével.   Egy két szintes házban lakott feleségével és gyerekével, aminek munkálatait nemrég fejezték be a közös álom első lépéseként.   A felső szinten élt a család, lent pedig Schülz úr műhelye volt, órás mester volt a szakmája. Szépen és…..
Újbeszél Grace 2011.07.05 19:19:00
1. fejezet   Holtomiglan, holtodiglan       Szeretettel meghívjunk Önt és kedves családját, A 2008. június 13-án 17 órakor tartandó esküvői szertartásunkra, és az azt követő ünnepi fogadásra. Boldogságunkra szolgál, hogy részese lesz közös…..
Újbeszél álomszép 2011.07.05 20:10:16
A Királynak észre kellett vennie, hogy a hosszú ideje tartó háborúskodás teljesen kiszipolyozta az országot és az embereket. Szinte már nem is élők voltak, élőhalottak.   Ez így nem mehet tovább.   Elhatározásra jutott, legféltettebb kincsét, a lányát hozzáadja az ellenséges király fiához,…..
DrHellSpawn 2011.07.05 23:28:03
@pengnui: én csak szeretnék olyan helyen dolgozni, a zombik legalább nem cseszegetik az embert... :D
Újbeszél Párizs - Florance 2011.07.03 12:08:33
- Párizsban a francia forradalom forrongó légkörében jártam. A guillotine-tól aláhulló fejek vérgőzös utcáin sétáltam, és éreztem, ahogy az embereken úrrá lesz a félelem, hatalomvágy.   Láttam magam előtt, ahogy az ördög a markába nevet, összekacsintottunk.   Ebben a környezetben…..
DrHellSpawn 2011.07.05 20:40:08
@pengnui: itt blogon belül ez a helyes link:
pengnui.blog.hu/2011/07/05/mesek_az_edenbol_leonore_anya
;)
Újbeszél irónia 2011.07.05 15:06:00
Szabó Ada: Eszetlen-eszme-szerep-csere   Fura, hogy a vakság ostora    így ver   végig    mindazon   ki     ostoba   játékával      magát     csapja…..
 Hideg fém szorul a csuklómon. Megborzongok, amikor hallom az őrök gúnyos kacaját. Rajtam nevetnek, miközben végigkísérnek a folyosón. Valami kihallgatásról hadoválnak. De hol vagyok? Valamilyen börtön. Igen, egy börtönnek kell lennie! Vajon mióta lehetek itt? Lassan…..