Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShadowTheHunter

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolgot azért meg kell hagyni a Fővárosi Állat és Növénykertnek, ha olyan 4-5 évente mész oda, sosem lesz ugyanolyan, mint azelőtt volt. Ezt azért nem sok hely mondhatja el magáról... Extrém példával élve akár jöhetnék a Vidámparkkal is, amely nagy része horrorisztikusan…..
Nem is olyan rég valamelyik piás bejegyzés kommentjeinél valaki megemlítette az "Almdudler" üdítőt, ami valóban nagyon finom és nagy szégyen, hogy a magyar piacon anno megbukott... Pedig tényleg van egy egyedi íze, amit azóta sem tudtam felfedezni más márkánál. Azonban…..
4. fejezet: A három őrposztBár nehéz volt, de Carlosnak és Susannek sikerült elmenekülnie a faluból. Daniel távozása után még több katona érkezett, így kénytelenek voltak azonnal indulni. Gondtalanul el is jutottak a hágóig, ahol nem találták Daniel, így kénytelenek voltak…..
Daniel kronikái Inaktivitás 2012.02.23 01:06:00
Az utóbbi időben nem volt semmi új dolog (itt a honlapon, történeten belül), de ha látom, hogy tényleg vannak olyanok akinek tetszik a mű, akkor belehúzok és gyorsítok kényelmes, lusás írási tempómon :)U.I. A 4. fejezet már majdnem kész!..
Daniel kronikái 3. fejezet 2011.12.28 13:07:00
 3. fejezet: A démon erejeDaniel nem tudta mi tévő legyen, ellenfele most már jóval erősebnek látszott nála. „Mégiscsak meg kell próbálnom” gondolta, és nekitámadott. Minden erejét összeszedve mindkét tőrével ellenfele oldalára célozva vágott. Ahogy a tőrök…..
Sok átgondolás után megkezdődött a fejezet írásaA címe: A démon erejeAz egész mű történetéről előre: "Az emberfeletti erőnek két fő útja van, a démoni és az isteni. Hogy ezen belül mi történik, megjósolhatatlan. E kettő kiegészíti egymást, és rendben tarja…..
Daniel kronikái 1. és 2. fejezet 2011.10.22 21:25:00
Daniel KrónikáiBevezető „Eljött volna a világvége? Nem. Még nincs itt az ideje. De a cselekmények melyek okozzák, már régen elkezdődtek…” Lassan kinyílt az ajtó. Fény áradt be a terembe ahol a küzdelem résztvevői várakoztak. Daniel fölnézett, ő…..
Daniel kronikái A kezdet 2011.07.02 21:48:44
Elösször is üdvözlök mindenkit a honlapon és örülök, hogy végre elkészült. Az első két fejezet hamarosan publikálásra kerül, addigis mindenki érezze jól magát!..