Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C72

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gentlemen's cipher, azaz "az úriemberek rejtjele" 1748 áprilisában jelent meg nyomtatásban egy angol lapban, melynek The Gentlemen’s Magazine volt a címe. A bevezető szerint egy nemrégen elhunyt úriember (gentleman) hagyatékában maradt fenn, és az "Úriemberek magazinja" szerkesztői…..
A KARD Üdv a veszélyzónában 2014.09.25 06:30:00
Obama amerikai elnök ma hajnalban beszólt Magyarországnak. Nem avatkozott a belügyeinkbe épp, csak közölte, hogy szerinte nálunk szívatják a kormányfüggetlen civileket (felsorolt még pár államot, nem kerültünk menő klubba), és hogy neki ez nem tetszik. Meg hogy szerinte ez…..
JóVáros Blog Csikorgás 2014.02.22 20:11:46
Valami nem klappol Fideszéknél. Zavar van az Erőben. Volt idejük bőven fölkészülni a kampányra, és minden létező erőforrással rendelkeznek, hogy profi gépezetként működjenek. És most mégis homokszem van a fogaskerekek között, és nem is egy. Ezt az Őszödözős,…..
C72 2014.02.23 10:29:11
@08.szabogabor: Hát remélem, így van.
Jaj, ez az öszödi cucc nagyon gagyi, milyen jó lenne, ha borítaná a bilit valaki, aki ismeri a teljes tartalmat...
Viszont a rezsicsökkentés sajnos még felszálló ágon van (mert még nem érződnek annyira a következményei), és tényleg rengeteg embert be lehet etetni vele. Nagyon sok a kiszolgáltatott idős ember – ezért is vagyok rettentő dühös a manyup-pénz miatt: nem szeretnék ilyen kiszolgáltatott idős kort, hogy én is csak azt lessem, melyik pszichopata ígér többet...
Előző albérletem egy volt orosz tiszti lakásban volt, a ház előtt pedig egy furcsa vasdarab volt a földbe süllyesztve. Különös, hogy így meghagyták, mert már már senki sem használta. Egyes darabjait, ha akarják, sem tudták volna, mert már beleaszfaltozták nagy részüket a…..
A Váci utca helyre pofozása nagyon klassz dolog. Meg úgy általában tetszik az, amit Belváros-Lipótváros a közterületekkel művel az utóbbi években. De azokat a képeket, melyeket Jackonod töltött föl a Párizsi utca új burkolatáról, kicsit hümmögve fogadtam. Olyan ez, mint a…..
Fintorognak a Szolidaritás vasárnapi Orbán-szobor döntögetésén. Hogy ez az elmúlt húsz év legtahóbb politikai megnyilvánulása (Deutsch). Hogy trashkultúra (444.hu) és hogy közel-keleti képeket idéz (index.hu). Hogy a baloldal újabb mélypontra jutott a politikai trágárság…..
Olyat ugye már láttunk, mikor két lakást hirdettek ugyanazzal a fotóval (ráadásul az egyik Torontóban volt, a másik meg Pesten), de olyat nem amikor ugyanannak a lakásnak a fürdőjét kétféle fényképpel tolták fel a netre. Itt az egyik albihirdetés és itt a másik. Nem úgy…..
A Fidesz-es György István módosító indítványt nyújtott be a kisajátítási törvényhez. Ebből megtudtuk, hogy képviselő úr szerint ha egy állami vezetőnek megtetszik egy lakás, akkor a kormánynak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy ezt a lakást kisajátítsa a…..
Ronggyá röhögtem magam az Euroviziós elődöntőkön. Egyrészt színvonalban hozta a műsor a formáját, miszerint a hígfosba áztatott tömény unalom, másrészt az igazi kedvesem is azonnal édes álomba szenderült az adás alatt, kitekert testtartásban, pedig szeret tévézgetni. De…..
Ismét megszívatja a kormány azokat, akik a zsarolásnak engedve visszaléptek az állami rendszerbe a magánnyugdíjpénztárakból. A jó hír, hogy rengeteg késéssel ugyan, de mégis lesz egyéni számla. A rossz hír, hogy a korábbi manyup-os megtakarítások nem fognak szerepelni…..
Varánusz Orbán király beszéde 2013.02.23 03:22:01
Fénylő Csillagunk ismét világosságot hozott borús hangulatú közéletünkbe. Igaz, hogy engem leginkább egy gondosan felhúzott de szerencsétlen idézetkészlettel felinstallált, remegő kezű játékfestő által csálé nyakkendősre pingált kelj fel Jancsira emlékeztetett - mélyen…..
Miután a Heti Válasz Online és a Magyar Nemzet Online szerkesztőségének megerősítették, szinte bizonyossá vált: L. Simon László kulturális államtitkárt hamarosan menesztik posztjáról. Megrendült benne Balog Zoltán emberi erőforrások miniszterének bizalma – írja a…..
Remény és jövő háztól házig, interneten és telefonon, elegen leszünk és leváltjuk a rezsimet - ezt üzente az Együtt 2014 tegnap az évértékelőjén. Amit én a beszédek tartalmára nézve nem a 2012-es év értékelésének, sokkal inkább kampányrendezvénynek látok, ami…..
2013. Igen, 2013-at írunk, és az iskola-államosítás második hónapja valami hajmeresztő sztorival indul. Nyíregyházán az iskolákból szedik össze a Klebelsberg Iskolafenntartó Központ helyi tankerületi irodáinak berendezését. Megérkezik az iskolába a siserehad, körülnéznek,…..
C72 2013.02.01 16:21:31
@timargabor: persze, én is úgy találtam egy másik helyen hozzászólásban :)
Rosszul feltett kérdésre rossz választ adtak 2004. december 5-én, mondta Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke Kolozsváron, és benyögte a bocsikát, majd Markó Bélával egymás nyakába borulva elénekelték az Intern-nacionálét, bennem meg életre kelt a mémgenerátor,…..
A Medián novemberi felmérése szerint az Együtt 2014 októberhez képest elvesztette támogatói 30%-át, a teljes népességben 14-ről 10, a biztos szavazó pártválasztók körében 22-ről 16 százalékra csökkent a szervezet támogatottsága. De indokolt-e bármi ilyen, a statisztikai…..
Az állami támogatásból a civil egyesület politikai hirdetése, amivel a BKV jut reklámbevételhez Simicska Lajos cégének hirdetési felületén keresztül.Ezt szárnyald túl!Várom a kis füzetet is, amit minden háztartásnak elküldenek, remek lesz!(kép: vasarnapihirek.hu)…..
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
Pézsma Heartbreak Hotel 2012.11.09 21:40:50
Helyzet van. Bajnai színre lépése három hét alatt átrendezte az ellenzéki térfelet. Az egykori miniszterelnök egyben a létező legnehezebb feladatot is kikapta magának. Egy személyi és érdekellentétektől szabdalt, rendkívül vegyes összetételű ellenzéki konglomerátumot kellene…..
Tegnap futott be néhány új módosítás a választási eljárási törvényhez. Az új szabályok szerint a kereskedelmi tévékben, az interneten és az országos napilapokban csak korlátok között lehet hirdetéseket elhelyeznie a pártoknak. Az egyik fideszes betejesztő, Vas Imre szerint…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Varánusz Létszámforradalom 2012.10.23 04:06:35
"1956 október 23-án este 11-kor indultunk a Rádió elfoglalására. Odáig csak tüntettünk, énekeltünk, néhány éljent és vesszent kiáltottunk: eszünkbe sem jutott, hogy elfoglaljunk valamit. Csak amikor az ávósok orvul rálőttek arra a küldöttségre, mely az ifjúság…..
C72 2012.10.23 10:57:16
C72 2012.10.23 11:26:13
@dr. Balta$ár: Ha elolvastad volna a posztot, értenéd: én is, akárcsak a cikkíró elsősorban azért leszek ott, mert k*** elegem van... Bajnai ide vagy oda. Amúgy, ha már szóba hoztad, Bajnai legalább nem elmebeteg :)))