Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melegpar.hu

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mpblog Elköltöztünk 2012.07.26 22:43:34
A blog további bejegyzései a melegpar.hu/blog oldalon érhetők el...
Egy korábbi bejegyzésünkben már írtunk arról, milyen problémákat vet fel a kisebbségi stressz. Mielőtt telefújt zsebkendőkkel dobáljuk körbe a szobát bánatunkban, most feltérképezzük, mi segíti az LMBTQ embereket abban, hogy eredményesen küzdjenek ellene. A képlet egymondatos…..
mpblog Coming Out Day 2011.10.13 00:18:00
Ezen a héten volt a Nemzetközi Coming Out Nap. A magyarországi rendezvények szervezőitől érkező meghívásnak eleget téve, kedd este egy előadást tartottunk (www.melegpar.hu/esemenyek) a coming out pszichológiájáról. Az előadáson - ami sokkal inkább hasonlított egy nagycsoportos…..
„Tükrömből nem az néz rám, ki bennem él!Jöjj lelkem tárulj fel, kit rejtesz áruld el!”    Kedves Olvasó! Először is szeretnék neked bemutatkozni: Bandi vagyok. Transzszexuális férfi. 33 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot egy vidéki kisvárosban. A…..
Tavaly ismerkedtünk meg Bandival, aki fantasztikus lendülettel akart tenni valamit az LMBTQ közösségért. Ő volt az első transz-pasi, akivel közelebbi ismeretségbe kerülhettem, és mint önismereti munkájának egyik segítője, saját bőrömön is tapasztalhattam néhányat azok közül…..
Nos, sokaknál a gyermekvállalás az a pont, ami már tényleg kiveri a biztosítékot. A hangzatos „Nekem mindegy, csak a négy fal között csinálják” után  talán a legnépszerűbb második - burkoltan homofób - közhely: „Nekem nincs bajom a melegekkel, de azért…..
A szociálpszichológia kedvelt és egyik legismertebb kísérlete az a vizsgálat, melyben egy csoport beépített ember állítja egy látványosan hosszabb vonalról, hogy az rövidebb, mint a többi bemutatott vonal. Egyetlen bánatos és avatatlan kísérleti személyünk pislog, fejét…..
mpblog Mindegy, kivel élsz? 2011.07.18 17:44:00
„Mindegy kivel élsz? Mégis mi a fenére tanítanak ott téged?!Kizárt, hogy még egyszer elengedlek a családterápiás képzésre!” – kommentálta képzésem idején férjem felháborodva a könyvet, melyet ott jó szívvel ajánlgattak, s ennek hatására rögtön megvettem,…..