Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Száva44

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kincses sziget karaván FONTOS!!! 2011.08.15 12:41:00
Kérek mindenkit hogy lépjen be a Kincses sziget karavánba!Sajnos nem sikerült 5 tagnál többen nem léptek be, valaki kieset, és a karaván megszűnt!Újra alapítottam, és ezért mindenkit arra kérek hogy LÉPJEN BE!!!Ha még nem regisztráltál akkor kérlek tedd meg!A toborzó teve…..
Kincses sziget karaván Videók 2011.08.09 20:01:00
Pár videóklip:(Ha van kedvenc zenéd, amit megszeretnél osztani mindenkivel, írj egy komentet, és felrakom a vidó klippet!)Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know   Kasza Tibor - Nem kell más (Official videoclip)    WOLF KATI - Szerelem, miért múlsz?…..
Csigák  Save the Snails Helyezd el úgy a tárgyakat és a csigákat, hogy egyik csiga se essen a vízbe! Még több játék  Büdös birkák Home Sheep Home Segíts a három birkának, hogy sikeresen teljesítsék az összes pályát!  Cukor   sugar, sugar Rajzolj az egérrel…..
Szintén egy kis érdekesség, az Egypúpú tevék rokonairól, a Kétpúpú tevékről: Kétpúpú teveA kétpúpú teve (Camelus bactrianus, régebben Camelus ferus) vagy baktrián (az ókori Baktria nevéből) egy nagyrészt háziasított közép-ázsiai teveféle. Rokonával, az eredetileg…..
Száva44 2011.07.07 16:40:07
Kincses sziget karaván Bankkártya 2011.07.07 16:31:00
Ezen a képen a Kincses sziget karaván bankártyája látható.  ..
Mit tegyek, hogy ne lopják el a tevémet? A tevéket soha nem "véletlenül" lopják el. Csak annak tudják elvenni a tevéjét, aki túl egyszerű hívójelet választ, vagy pedig kifecsegi a hívójelet valakinek. Az olyan hívójelek, mint pl. a "gyere" nem jó, ennél…..
Kincses sziget karaván Kis filmek 2011.07.03 20:18:00
Megnézhető TeveClub filmek Kíváncsi vagy Pupákra, a TeveClub híres filmsztárjára? Ha igen, akkor nézd meg őt az alábbi filmekben! Pupák növényt nevelPupák virágot ültet a kertjébe, szeretgeti, óvja minden bajtól, ámde a virág mégsem egészen úgy reagál, mint azt…..
Mi van a teve púpjában? Mielőtt a teve útnak indul, bőségesen megetetik, így púpjában zsír halmozódik fel. A hosszú sivatagi vándorlás alatt a zsír apránként elfogy, ebből nyer energiát a teve, akár egy, akár két púpja van...
 Mindenki látja és tudja, hogy Teve clubos barátaik az Egypúpú tevék családjába tartoznak.Egy kis érdekesség róluk:   Egypúpú teve…..
 A belépés feltételek: -a jelölt teve kedve legyen legalább %, - a súlya legyen legalább 0%, - legalább 0 napos kell hogy legyen, - 0 leckét már meg kellett, hogy tanuljon, - nem fontos, hogy szuperteve legyen...
Szia!Nagy szeretettel meghívlak A Kincses sziget karavánba!                         …..