Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virág Árpád

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
Virág Árpád 2019.02.20 17:16:05
@chrisred: De komoly, névtelen feljelentés legyen! Géppel írva!
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
A szigetre kiérkezett mintegy 16 000 ellenőr - NAV, MTI, DVSC, TÁRKI, MAHASZ - alapos munkát végzett. A razzia teljes mérlegét kizárólag a HírCsárdán olvashatják. Íme! A hatóság emberei az egyik bárban 40 db randalírozó fehér tigrist találtak, akik a mixer állítása szerint…..
Virág Árpád 2012.06.24 22:05:09
  Újabb fordulójához érkezett a magyar belpolitika Tabu játszmája: most éppen a kommunista diktatúrákhoz köthető személyek és intézmények nevének használatát tiltanák kormánypárti politikusok hivatalos elnevezésekben. Az előterjesztéshez csatolt listában példaként a…..
Ki a hibás? Aki sumákol, vagy aki ezt napvilágra hozza?  A Fidesz szerint az, aki árulkodik - hiszen csak az számít, ami a sajtóba kikerül, a PR, és ameddig csak halkan fecseg a felszín és hallgat a mély, nincs is probléma. De mi van akkor, ha homokszem kerül a gépezetbe és…..
Egy videó, amit nem érdemes hosszan kommentálni. Ezt végig kell nézni. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke saját beosztottjaival és két diákújságíróval csap össze az MTV Maradj talpon! című vetélkedőjének stúdiójában. A felvételt csak a 19. Országos…..
Virág Árpád 2012.06.05 10:37:24
Örülök, hogy a Köztársasági Elnök posztján marad, és kisdoktori címének visszavonása ellenére sem értek egyet azokkal, akik lemondását követelik jobbról vagy balról. Elsősorban azért, mert egy szisztematikus kilövési kísérletnek voltunk szemtanúi az elmúlt hetekben.…..
Mandiner blog Megyek tüntetni! 2012.03.31 14:14:00
  2006-ban elvártam a liberális barátaimtól, hogy jöjjenek ki velem a Kossuth térre az őszödi beszéd után. Elvártam, de nem jöttek. Néhányan elítélték ugyan Gyurcsányt, de nem jöttek. Most magamtól és a 2006-ban velem együtt tiltakozó emberektől várom el, hogy…..
Virág Árpád 2012.04.01 20:47:41
@OrangeOrder: ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
Schmitt Pál tegnap ugyan még mosolyogva nyugtázta Szöulban a plágiumgyanút vizsgáló bizottság jelentését, Selmeczi Gabriella pedig a Fidesz részéről lezárta az ügyet, újabb fordulatot hozhat, hogy a SOTE szenátusa várhatóan ma megfosztja doktori címétől a Köztársasági…..
Virág Árpád 2012.03.29 14:30:42
@betonrúzs: Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától, Pelikán elvtárs.
Emiksz Le ne mondjon, Pali bá'! 2012.03.29 10:39:00
Összeszámoltam: az Indexponthu-n a jelen pillanatban (2012. március 29. reggel) a blogokkal együtt 17 azaz tizenhét cikk foglalkozik Schmitt disszertációjával, így Stephen Hawking után ő számít most a második legtöbbet szereplő doktornak a világon. A múzsa közben be kellett…..
Sokat cikizték a Millát Dopeman, és az ő korábbi dalszövegei miatt. Pedig amíg az alternatív köztársasági elnök (ami eleve csak egy paródia pozíció) csak énekelt arról, hogy megy lopni, addig az igazi konkrétan meg is tette, mégis pökhendi módon a demokrácia győzelméről…..
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
Egy korábbi bejegyzésben már volt szó arról, hogy a politika szereplőit típusokba sorolják a "fogyasztók" a könnyebb eligazodás kedvéért. Akkor elsősorban pártok megítélését néztük, most a politikai szereplők alapvető viselkedései kerülnek terítékre. A politikában a társas érintkezésben (családban,…..
A következő a hír: "Mesterházy Attila, az MSZP elnöke arra kérte a párt alapszabály-szerkesztő bizottságát, hogy úgy vegye figyelembe a pártszavazásra adott válaszokat, mintha a voksolás érvényes és eredményes lett volna." Eszem megáll.Gyurcsány Ferenc két…..
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
Virág Árpád 2011.07.02 20:31:14
@röhögő: Éppen elég szégyen, hogy idáig kijátszotta az éberségünket.
Virág Árpád 2011.07.02 20:32:19
@röhögő: Éppen elég szégyen, hogy idáig kijátszotta az éberségünket.
Virág Árpád 2011.07.02 20:37:34
@röhögő: Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
Annyit már egészen biztosan elért a Demokratikus Koalíció Platform, hogy az MSZP megmozdult. Jó egy éve állt már szinte megdermedve abban a reményben, hogy Orbán hazugságainak lelepleződése nyomán az eltávolodott "néprétegek" visszatalálnak a szocialistákhoz. Ez…..
Virág Árpád 2011.07.02 20:35:05
@Pontos: Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.