Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tucsok13

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
tucsok13 2015.03.29 16:42:12
@beacska: Én is így gondolom. Az Éjjelben ahogy nyilatkozott lehet köztük valami, talán szerelem, talán jó barátság. Ha valaki depressziós vagy csak nagyon aggódik az anyjáért simán lehet hogy nem tud nyitott lenni és az érzéseit kimutatni. Talán pont azzal vette le végül Pjotr a lábáról hogy nem volt tolakodó... én nem temetném a kapcsolatukat.
Na, párválasztunk ma este, mondja az agyagból összepakolgatott rémember a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki. Mer’ fussa? Nem bízik az egyikben? Vagy miért? A tisztást, ahol a felkonfokhoz beáll, lassan jobban ismerem, mint a debreceni Csapó utcát, pedig…..
tucsok13 2015.03.09 22:50:16
@Fu Szekh Li: az finom.. de miért pont május?
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
tucsok13 2015.03.01 20:41:17
@Majom1Parádé: én még mindig nem:-(
tucsok13 2015.03.01 20:44:39
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): én is...semmi:-( übergáz!
Eddig tartott VV Laci nagy menetelése, három párbaj és rengeteg vademberkedés után VV Dennis farka és VV Fanni pinája erősebbnek bizonyult VV Endina küzdelmével a magyar nyelvvel és VV Laci pampulaszájának biggyesztésével. Nem mondjuk, hogy mi megmondtuk, de igenis megmondtuk…..
tucsok13 2015.03.01 11:20:06
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
tucsok13 2015.03.01 11:18:53
@Majom1Parádé: kösz, ott sem volt, újra kellett indítanom a telót. Remélem nem tüntetik el. Hajrá Robin:-)
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
tucsok13 2015.02.15 19:58:26
@(Adott Esetben!) Köcsöglány: ezt mintha én írtam volna annyira egyet értek :)
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
Amikor a Niagara-vízesésre gondolunk, nem árt tudni, hogy nem egy vízesésről beszélünk, hanem három vízesés együttes rendszeréről. Ez a kolosszális vízesésrendszer Kanada és az Amerikai Egyesült Államok határán található, közel az amerikai, New York állambeli Buffalohoz. A…..
Miért kellett meghalnia egy 66 éves, makk egészséges életerős, mindenki által szeretett embernek? Miért nem vette a fáradtságot a kórház, hogy értesítse anyósomat? Tisztelt Szerkesztő!   Az RTL műsorát látva, örömmel értesültem róla, hogy van esély a nyilvánosságra!…..
tucsok13 2014.12.12 06:54:56
@reepach: Bár én teljesen laikus vagyok, sajnos lehet hogy igazad van. Édesapám az USA-ban élt, a munkahelyén megpróbált szétválasztani egy verekedést, megütötték, lefejelte a földet. Még megcsinálta az elszámolást, hazament, másnap holtan találták.
A halál oka egy vérömleny a koponyájában. A jelentésben az áll hogy ha azonnal kórházba kerül sem tudtak volna segíteni rajta.
Tehát lehet hogy a posztoló apósát megmenteni nem tudták volna, de ha megcsinálják a viszgálatot és látják hogy nagy a baj legalább nem megy haza a család hanem ott marad vele utolsó óráiban... Tudom mennyire nehéz feldolgozni hogy ha az ember nem tud elbúcsúzni, én is ráraktam szegény apámra a telefont utolsó beszélgetésünkkor mert sorra kerültem a pénztárnál közben. Ha tudom hogy az az utolsó másképp alakul - évekig emésztettem magam miatta.
Csupán két felvonót tartottak méltónak a nálunk is nemrég lehozott top 12-es liftlistán, és a mostani, eredetileg a Nemzeti Földrajzban megjelent: Top 10 liftezés fellistázói arra, hogy azok a saját gyűjteményükben is megjelenjenek. Íme egy újabb szubjektív liftlista, ezúttal a…..
tucsok13 2014.07.06 08:43:06
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
Amit mindannyian tudunk a brownie-ról: amerikai és nagyon csokis. Talán kevesebben tudják, hogy a 20.század elején jelent meg ez a süti Amerikában (legalábbis írásban), és eredetével kapcsolatban több legenda is keletkezett. Az egyik ilyen legenda az, hogy egy szakács véletlenül…..
tucsok13 2013.05.30 18:51:35
@Tóninéni: ezt a receptet évekkel ezelőtt próbáltam, azóta van egy egyszerűbb, a végeredmény viszont nagyon tuti.
2 egész tojás
10 dkg cukor
1,5 dl olaj
5 dkg kakaópor (nem cukrozott)
fél sütőpor
5 dkg liszt
2 nagy marék dió
1 tábla Szerencsi (sárga) étcsoki
1 kis pohár kávé

A formát kivajazzuk, a sütőt 180 C-ra előmelegítjük.
A tojást, az olajat, kávét összekeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, végén a darabokra tört diót és csokit. Formába öntjük, 17 percet sütjük. Akkor jó ha a teteje már szilárd de a belseje még puha.
tucsok13 2013.05.31 15:47:41
@lordgomba: sok sikert:) Az USA-ban éltem egy ideig, imádom a brownie-t, sokat próbáltam kinn is és itthon is, végül meglepő módon ez a pofon egyszerű lett a legfinomabb. Még a fudge receptjét egyszer kikísérletezem, addig marad a vaníliafagyi és most a friss eperzselé ha már szezonja van :)
...hanem rituális (kommunikációs) öngyilkosságot hajt végre. Ezt mutatta be egészen elképesztő módon az Arizona államban található Amy's Baking Company (meg még egy csomó szóból áll a nevük). Az eset tényleg nagyon tanulságos, érdemes rászánni egy kis időt az…..
Naiv ügyfél csapata első nap azzal szembesült Dominikán, hogy a Neckermann mexikói pajtásai nem utalták át az előre kifizetett szállodájuk árát. Mázlijukra egyikük limited tudott emelni a kártyáján, és végül nem az utcán éjszakáztak. Másnap új szállodába deportálták…..
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
Az ember lassan hozzászokik, hogy ezt az országot egy maréknyi gengszter vezeti, akik között aránytalanul felülreprezentáltak az ideggyógyászati esetek. A vezetés második vonalát gátlástalan politikai karrieristák, a harmadikat pedig lelkes, de dilettáns idióták töltik be. Ennek…..