Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parade

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár még nem látott üzletet Magyarországon, ahol ezt a 3+1 darabos tonhalkonzervet ne 4 darabnak árulták volna, az évek óta változatlan címkéje ellenére. Persze az is lehet, h 5-10 éve felvásárolták a teljes akciós készletet, és azóta sem fogyott el. Mindenesetre, ha valaki…..
Ibolya végtörlesztette a telefonját a djuice-nál, amit több mint egy hónapja nem ismernek el. Bár azóta rájöttek, hogy tényleg hibás a webes fizetési felület, továbbra is az a megoldás, hogy naiv ügyfél tovább fizeti a nemlétező részleteit, aztán egyszer majd…..
ez KURVA jó! by Polgár Peti ..
parade 2013.06.06 07:35:27
Subba Energiaital sommelier 2013.05.28 16:03:56
Őszinte lelkesedése az energiaitalok iránt lenyűgöz, minden részletre kitérő elemzése a borászokéval vetekszik, már majdnem mondanám, hogy minek, de kedves bénasága miatt a "miért ne?" mellett döntöttem. Egy enyhe faszkorbit a "rid grép" miatt adok csak. Csekk: Nagyon finom,…..
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
parade 2013.05.29 14:36:15
A héten szárnya kaptak a pletykák, hogy az NBC újraindítja a Jóbarátok (Friends) című sorozatot, mire rajongók ezrei jöttek lázba szerte a világon. A sorozat producere, Marta Kaufman azonban cáfolta az értesülést, mivel a sorozat összes sztárja el van foglalva egyéb terveivel és…..
Megkaptuk a választ naiv ügyfél panaszára a Next Bútortól, amiből egyebek közt kiderül, hogy a házig szállítás olcsóbb, mint a házhozszállítás, és mindeki más ezt csinálja vidéken. Naiv ügyfél nem volt jelen az ajtó elé letett termék átvételekor, úgyhogy bizonyára…..
parade 2013.04.04 15:50:09
Naiv ügyfélnek a központi Vodafone-tól kellett írásos igazolást vinnie az Europarkban lévő márkaképviseletükbe, hogy ingyen cseréljék táblagépe töltőjét. A Telemax GSM Szerviz ugyanis azt mondta nekik, hogy az 1 éves garancia a tartozékokra igazából csak fél év. Pedig…..
Géza lelécelt a sittről, és sikeresen el is bújt Kingánál, ahol még Non-Stop Ádival is összefutott, egy régóta esedékes gyomros bevitelével. Azóta ott táborozik, és ez Ádi fiúnak olyannyira nem tetszik, hogy még a dél-amerikai utazását is lemondta, pedig ott együtt csajoztak…..
parade 2013.02.26 12:08:42
Elvira tulajdonképpen boldog ügyfél, hiszen alig 9 hónap leforgása alatt megkapta lánya a vadiúj diákigazolványát. A dokumentum életútját csak tippelni lehet, de az biztos, hogy sokat küldözgethették ide-oda egymásnak, talán néhány selejt is becsúszott, téves címre küldték…..
„A statisztikák szerint e nemzedék negyedének meg kellett volna halnia” – mondja Szergej Mirosnyicsenko orosz rendező a Kossuth Rádiónak adott rövid interjújában az utolsó szovjet nemzedékről, amelyről dokumentumfilmet forgatott. A felmérések szerint a drog- és az…..
A tévétörténelem egyik legviccesebb sorozatának messze legszórakoztatóbb epizódja sem úszta meg, hogy valami túlbuzgó cenzor ne találjon benne kivetnivalót. Az 1975-ben készült The Germans-ben John Cleese amit csak tudott, kihozott Mr. Waczak figurájából. aki egy fejsérülés…..
parade 2013.01.31 07:51:18
Ha kicsit megkésve is, de megdöbbentő beszámolót kaptunk egy biztonságiőr-képző tanfolyamról: Rendszeres olvasója vagyok a blognak, és nem egyszer futottam már bele a biztonsági orkokat szidalmazó bejegyzésekbe és kommentekbe. Úgy gondolom, talán itt az ideje, hogy elmondjam,…..
Subba Jobb, mint David Guetta 2012.12.12 23:04:46
..
parade 2012.12.14 07:52:06
comment:com Hírek kávé mellé 2012.12.06 09:30:00
A Disney pénzügyi igazgatója szerint nagy baklövés volt all-star évadot készíteni a Dancing with the Stars-hoz, mert a műsor így nem érdekelte a nézőket és magával rántotta az ABC nézettségét a mélybe. No shit, Sherlock. Priscilla Presley szerint a Simpsonst  be kellene…..
parade 2012.12.06 12:36:51
A különböző nagyáruházak gyakran csábítanak minket akciókkal, melyekkel arra ösztönöznek, hogy minél többet vegyünk egy termékből, cserébe alacsonyabb egységárat ígérve. Egy kutatás azonban arra figyelmeztet, hogy nem árt odafigyelni, mit emelünk le a polcról. Kettőt…..
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
Elszabadultak a hormonok a Barátok köztben, úgy tűnik, a készítők rámennek a trash-vonalra, és csöccsel adják el a sorozatot mostantól. Mivel annyira sűrűn (értsd: egyáltalán) nem nézzük az RTL Klub napi szappanoperáját, így nem tudjuk, hogy régebben is fordult-e elő olyan,…..
parade 2012.10.04 14:33:35
Miközben az ország tévénézői azt tippelgetik, hol láthatják majd az RTL II-n Delhusa Gjonit, ahogy 16 szörnyen ostoba nőből igyekszik kiválasztani élete párját, a DigiTV műsoráról lekerülhetnek a Discovery-csoport adói. A DTV News cikke szerint úgy néz ki, november 1-től hat…..
Filmdroid TOP 10 időutazós filmek 2012.09.29 15:28:33
Az időutazás régóta nagyon népszerű téma mind az irodalomban, mind a filmművészetben. Az első utalás időutazásra a Memoirs of the Twentieth Century című műben volt 1700-ban. Az első film, mely a témában készült, Az időgép című. A téma napjainkban is népszerű, rengeteg…..
Subba A nap képe: Szandi 2012.09.26 13:24:07
..
parade 2012.09.26 15:14:25
Amikor kiválasztottam a hölgyet a képe alapján (feszes húsú, kacér mosolyú fiatalka, még húszon innen), akkor inkább a gyönge csitriujjak közötti elmenetelre, mint szakszerű masszázsra számítottam. Azt, hogy nem lehet tapasztalt masszőz, a kora alapján sejtettem, de ő pótolta a…..
parade 2012.07.24 07:21:21