Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodobács

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az E! Online Watch with Kristin szekciójában találtuk ezt a is videót, ami ugyan csak a hardcore Friday Night Lights rajongóknak vicces, de attól még kitesszük, mert a tévében jelenleg látható legőszintébb és legemberibb sorozatot reklámozni fogjuk, ha beledöglünk is. A videón…..
comment:com Néha egy kép is elég 2008.02.10 11:44:05
Most fejeztem be a Friday Night Lights legutóbbi epizódját, azt a részt, ami könnyen lehet, hogy a sorozat záródarabja is egyben, és volt benne egy olyan pillanat, amikor a világítás, a színész (Kyle Chandler), a zene, a hangulat, minden ott volt egy pillanatba sűrítve, egy…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
Már vágjuk a centit az idei rendes japán hőlégballonos túra október végi időpontjához, és istenbizony csak japán tévéműsorok díszdobozos DVD-kiadásait pakoljuk a bőröndbe visszafelé, mert amit a szigetországban szórakoztatás néven művelnek, az valami félelmetes. Mai…..
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
Ma reggel Bond, James Bond örvendeztetett meg minket egy igen szép történettel, csak így tovább! :)  Ígéretemhez híven, álljon most itt egy történet tőlem is. Épp egy elhúzódó, a vége felé nagyon szenvedős kapcsolat utáni szakítást hevertem ki, amikor egyik barátom…..
Na, kérem! Ma végre azok is boldogok lehetnek, akiket nem izgat, hogy miért undok Shark (tv2, 20:15) és Dr. House (tv2, 21:10), nem hiszik el, hogy Májkül testére Panama térképe is ráfért (A szökés, RTL Klub, 21:15), egyáltalán nem érdekli őket az FBI-os profilalkotás elmélete és…..
**UPDATE** Csak hogy ne legyen szomorú a vége, hozzáfűztem a történet második részét is, így már igazi összejövős sztori. :)   Amíg a sok lelkes összejövős sztorira várunk, és a kommentekben úgyis a filmekről van szó, egy majdnem-összejövős videót tudok ajánlani…..
comment:com Kinyírták-e Mike-ot? 2008.01.13 15:23:00
Ahhoz képest, hogy az időjósok csúnya, lucskos időt és végetnemérő esőzéseket jósoltak a hétvégére, hétágra süt a nap. Úgyhogy, ha eddig nem tettük, akkor másszunk ki a szobából, a tévé elé visszamászni ráér majd később. Függőknek nem kell mondanom, hogy ma…..
comment:com Tántorgás a jégen 2008.01.11 16:40:00
A kocsmázni indulók figyelmét föl kell hívnunk arra, hogy éjjel a felolvadt jég mind vissza fog fagyni az utakra, tehát óvatosan tántorogjunk hazafelé. Ráadásul köd is lesz, ami nehezíti a tájékozódást, csúnyán összezavarja az érzékeket. De még mielőtt nekivágnánk a ma…..
bodobács 2008.01.11 19:45:49
Korda György és Balázs Klári elindultak világkörüli útjukra, a kalandokból készülő valóságshow márciustól megy majd a Viasat3-on. Ahogy, ugye az közismert.Stábközeli informátorunk szerint az út első állomása Amszterdam volt, ahol a magyar Karel Gott és neje…..
bodobács 2008.01.11 16:33:34
Milyen hülye helyzet. Egy komikus halálakor csupa olyan jelenet jut eszünkbe, amiken halálra röhögtük magunkat. Körmendi János szerencsére ezernyi ilyen jelenetben szerepelt, úgyhogy volt miből válogatni az MTV péntek esti Körmendi-emlékműsorához.Tehát a kiadott műsortól…..
Néha jó az, ha az ember beteg, és nem megy be a munkahelyére reggel hatkor, mert így kényelmesen megnézheti az Árpátlanított Koffeinmentest. Mondjuk van ennek hátulütője is, mert arra igazán nem számíthat a forró, citromos teát szürcsölgető szerencsétlen (én), hogy olyan…..
comment:com Tetvek bolygója 2008.01.09 16:57:00
Nem elég a hülye idő, nem elég, hogy a főerdész mindenkit kitiltott az erdőkből, és nem elég, hogy hétvégén újabb esőzések jönnek, de a szegény embert még az ág is nyakon veri: még normális tévéműsor sincs.Persze itt van a Szökés (RTL, 21:10), és a Doktor Ház (Tv2,…..
bodobács 2008.01.10 01:17:18
bodobács 2008.01.10 02:45:32
Nem hiszitek el, hogy ki lesz az idei operabál sztárvendége! Alap esetben persze ki a fenét érdekel, de az alább következő, minden ízében remekbeszabott hírre kárörvendően kaptuk fel a fejünket: Február 2-án rendezik meg az idei Budapesti Operabált. A rendezvény sztárvendége a…..
Teljes titokban arra készül a Tv2, hogy újra indítsa az Áll az alkut, már megkezdődött a casting, állítólag különleges biztonsági intézkedéseket vezettek be, talán még a műsor címét sem lehet kiejteni. Tudta meg a Comment:com, ahogy mondani szokás. A csatornának ugyebár nem…..
Sixx kartárs lelkemre kötötte, hogy első helyen említsem a Maffiózókat, azaz hogy kezdődik az utolsó, a hatodik évad. Posztunk róla itt olvasható. Szóval RTL 23:35. Egyébként meg folytatódik a Nagy fogyás, ami azért lesz nagyon vicces, mert megnézhetjük, hogy mennyit sikerült…..
Hiába folyik ki mindenkinek mindenén a BKV, sajnos újra az arcpirító surmóság mezejére léptek. Az Index is lehozta, hogy a BKV 6-án és 7-én nem bünteti meg a lejárt bérlettel közlekedőket. Erről azonban sajnálatosan nem értesítették ellenőreiket, akik rögtön 12 rugóra…..
Azért jó, ha az ember nyitva tartja a szemét/fülét, mert amolyan mellékes infóként talál minden féle kis érdekességre: a DISCOP újság szerint, ami a budapesti filmvásár hivatalos lapja, a Cool TV bezsákolta magának a Skins című űberkult brit tinisorozatot, amit mi is…..
Winnie kolléga a sorozatjunkie-n elmélkedik egy sort arról, hogy vajon használ-e angol nyelvtudásunknak, illetve fejleszti-e azt, ha nagyüzemben nézünk sorozatokat eredeti nyelven, eleinte felirattal, aztán akér anélkül is. A mi véleményünk az, hogy még jó, kiválóan lehet…..
bodobács 2008.01.07 17:20:28
comment:com Kosztümbe fulladva 2008.01.03 16:50:00
Lassan vége ennek a csonka munkahétnek, holnap mindenki már csak tessék-lássék melózik amúgy is, mint az állami hivatalok nagy többsége, így bátran fent lehet maradni tévézni - már ha lesz valami értelmes a dobozban. Első körben ott van nekünk Virginia, a monzai apáca az m1…..
comment:com Sok jóból jó sokat! 2007.12.30 10:58:00
Végre! Több napi böjt után ma igazán semmi okunk nem lehet panaszra. Van itt minden, mint  a búcsúban. Igaz, oda ugye célbalőni, ringlispilezni meg csajozni megy az ember, nem a genomról vagy a strukturalizmusról értekezni, de ennyit az év utolsó előtti napján igazán…..
bodobács 2007.12.30 21:05:21
bodobács 2007.12.31 11:44:40
Meg kell mondjam, a mai nap sem akarja senki rajtunk kívül, hogy a tévé előtt töltsük az időnket. de talán sikerülhet kivitelezni a dolgot, ha nagyon ügyesek vagy viszonylag igénytelenek vagyunk. Utóbbiak oldják meg egyedül, többieknek segédlet itt. Ébredés után az előttünk…..
Ha a kutya elásta a távkapcsolót, akkor ma kivételesen ne büntessük meg, hanem bátran rántsunk vállat, bújjunk kabátba és menjünk kirándulni, amitől este is hamar bealszunk. Vagy csináljunk kultúrnapot múzeummal, mozival és könyvvel, meg ösztönestét kocsmával és…..