Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rózsa

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos, Tankcsapda, Magna Cum Laude @ Szeged, Dóm tér 2010.05.22. A századik születésnapját ünneplő Délmagyarország kölcsönkérte Szegedtől a Dóm teret, elhívta Ákost, a Tankcsapdát meg a Magna Cum Laude zenekart, felállított egy színpadot a fogadalmi templom kapujában, szembe…..
Rózsa 2010.05.25 13:51:56
@Fórumromboló Troll:
Mély mondanivaló:aki nem érti,az nem hallja és fordítva.

A sok negatív véleményezőnek:
Bár én nem voltam ott a Dóm téren,ettől független inkább örülni kéne és megköszönni Ákosnak,hogy fellépett s énekelte,amit kellett.:)
Ákosnak sok erőt,Fényt!!!

J.
Ez azért eléggé kínos: a Jobbik honlapján egy üres kocka tátong, "This video is no longer available due to a copyright claim by Warner Music Group." felirattal. Egyszerűen annyi történt, hogy a Warner szerzői jogi panaszt emelt a Jobbik új kampányfilmje miatt, és leszedette…..
Fények és utak Otthon 2009.10.28 19:33:00
 Most hosszasan elgondolkodom magamon,annyi idő telt el...s újra itt vagyok a blogban,hogy leírjam amit nehezen lehet.Sok évig mentem szárnyszegetten,keresve valamit,ami mindig is bennem volt.Kegyelem vagy választás? Végre megtaláltam,egy pillanatnak tűnt az egész,pedig sok idő…..
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
Fények és utak 2007.10.27 10:37:00
 Néha elgondolkodom a törékenységen.Mennyi minden van a világon,ami törékeny.Az egyetlen megfoghatatlan és végtelen,legbenső érzés a legérzékenyebb:a szeretet.Mély és erős.Hallhatatlanul időtlen.Vigyázni,óvni kell mint ahogy a gyöngyszínű,fehér kagylót. Megtartani nem…..