Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lapolvasó Polgári Kör

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..
Lapolvasó Polgári Kör 2013.09.01 15:36:43
@ccactus: Ez igen!
A mai Lencsés István emlékérmet ezennel neked ítéljük!
Gratulálunk, csak így tovább!

(A "Nívó" blog névválasztása pedig önmagában hardcore vastagbőr, nagyon jót röhögtem a nívón, köszi. :D )
Lapolvasó Polgári Kör 2013.09.01 15:46:28
@ccactus: Az a Magyar Internet Egyik Leghülyébb Kommentelője. Híres.
Szerintem rólatok egyszer betegséget fognak elnevezni. :D
A brit kormány bevándorlási adatai alapján 18.110 magyar állampolgár kérelmezett társadalombiztosítási számot a helyi hatóságoktól, tanulás vagy munkavállalás céljából. Ezzel a 10. helyet foglaljuk el a bevándorlási listán. Tavaly összesen körülbelül 600.000 kérelem…..
Lapolvasó Polgári Kör 2013.04.05 13:31:47
@Blogger Géza: Itt igenis jólét van, egész Európa irigykedve figyeli a sikereinket, emlékeztetném, hogy ennek propagálása az Ön feladata.

Jólét, nem jólét: a túlzott racionalizmus judeobolsevik liberáljudeo fertő. Ne feledje: a hit ennél előbbre való, nemzeti érték.

Ezért a hozzászólásért most nem utalunk pénzt, kedves körtárs.
Nem magyar emberek tüntettek - s tüntetnek e sorok írása közben is - a Fidesz Lendvay utcai székházánál. Ezt onnan lehet tudni, hogy Kocsis Máté, az állampárt kommunikációs igazgatója megmondta: a magyar emberek elutasítják az ilyen agresszív cselekedeteket.Figyelemre méltó az a…..
Lapolvasó Polgári Kör 2013.03.07 22:35:02
@azbesztos: A "szemkilövetés" c. tételt kihagytad, de elsőosztályú szektaharcos vagy, ez látszik. :))
Minden betűdből csöpög a vak győlölet.
Lapolvasó Polgári Kör 2013.03.07 22:37:15
@dukeekud: Gyújtogatott valaki?
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
Lapolvasó Polgári Kör 2012.10.24 10:00:05
@csavari:

liba tolvaj: 5 pont
kirabolta: 5 pont
öngyilkosságba kerget: 5 pont
gyurcsány: 0 pont
mszp: 0 pont
idegen érdek: 0 pont
----------------------
összesen: 15 pont (50%)

Kettes alá.
Öntől komolyabb felkészülést várunk.
Elvárjuk, hogy legközelebb ne maradjon ki egy karakterromboló elem sem a hozzászólásából!
Lapolvasó Polgári Kör 2012.10.24 10:39:59
@csavari:
Most meg a libák maradtak ki és az öngyilkosságok.
Ez megint csak 15 pont.
A hírlapíró és a halál blog erősen rendpárti, így azt sem vette volna zokon, ha a Terrorelhárítási Központ markos legényei az elfogást követően mondjuk százszor leíratják a fürdőköpenyes hallgatóval, hogy „Nem rakunk fegyvert, az egyetemi előadó asztalára, akkor sem, ha az játékpisztoly.” Végre egy…..
Lapolvasó Polgári Kör 2012.09.14 13:54:44
@pimpalini: A gyűlölet elegendő, viszont egy kis gyurcsányt, elmúlt nyolc esztendőt is vigyen bele a kommentekbe, ha kérhetjük.
Üdvözlettel:
A Párt
Orbánék múltheti erkölcsi mélyrepülése valamint a tegnapi produkciója (amiről ugye kiderült, hogy ordas nagy hazugság, és aminek annyira kiszámítható volt előre a forintosítható eredménye, hogy felveti bizonyos büntetőjogi kategóriák gyanúját, de persze ez csak a…..
Lapolvasó Polgári Kör 2012.09.08 02:42:08
@DR. Smit Pal:
"Szemkilövetésről" beszélünk, Smit elvtárs, kérem, szorítkozzon a hivatalos anyag szövegére.

Ezért a hozzászólásáért most nem jár pont.
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
Lapolvasó Polgári Kör 2012.09.04 18:08:16
@idelle: "ön szerint jogunk lenne normális ellenzéki sajtóhoz?"

Így van! Követeljük a Parlementet körbehugyozó, város közepén rendszeres pártgyűlést tartó, önmagán kívül mást magyarnak nem tartó ellenzék azonnali felállítását!
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
Lapolvasó Polgári Kör 2012.09.04 16:07:08
@Anti Anyag: @KG2000:

Önök kifelejtették hozzászólásukból a "Gyurcsány" szót, ezért sajnos nem jár pont.
Lapolvasó Polgári Kör 2012.09.04 17:06:10
@Anti Anyag: Milyen az idő most Kaliforniában, az igaz hazafiak hazájában?
A Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára 150 évre titkosítják az euró-forint árfolyamot. Matolcsy György szerint túljártunk a spekulánsok eszén.Csak Matolcsy György és Orbán Viktor tudhatja január 5-étől, hogy mi az euró-forint árfolyam, így véget ér a hazai fizetőeszköz…..
Lapolvasó Polgári Kör 2012.01.05 18:32:33
@AutosVilli: @béla a görög:

hát ma meg is próbálták ezt, az az illetékes nagyon buta munkatárs elvtárs, aki szerint úgysem tudódik ki, ha ők ELHALLGATJÁK A FORINT MAI TÖRTÉNELMI MÉLYPONTJÁT A KÖZSZOLGÁLATI MÉDIÁBAN.

mert minden hírcsárda posztnak van előzménye.

viszont bemondták, hogy felleginek köszönhetően erősödött a forint. azt nem, hogy mennyiről.

mert a pógár úgysem tudja meg, amikor megkapja a törlesztő értesítőjét 270 forintos frankkal. meg amikor a szomszéd beleolvas a többi 479 db. médiumba.
Tegnap egész délutánig nem hittem, hogy történhet olyan ami a Kedves Vezetőnket az alkotmányáért ért kokicunamit elhomályosíthatja. De tévedtem. Az egymással marakodó kormánypárti prominensek fénye minden mást elopálosít, mert eddig nem volt NERdivatban, hogy egymáshoz…..
  A millások hétvégi megmozdulásának üzeneteiből kettőt tudnék felidézni: 1. Nem tetszik a rendszer 2. alternatív köztársasági elnököt választhat a nemzet március 15-ig. Míg ez utóbbi ötletet az Index kommentátora például tökéletesen érthetetlennek nevezte, én…..
A Wikileaksről bármilyen véleményt közzétenni kockázatos vállalkozás. Annyi érdeket megsértett már ez a szivárgó oldal, annyi tyúkszemre rálépett, de egyúttal annyi előnyt is szerzett másoknak, hogy objektív vélemény már szinte nem is létezik a tevékenységéről. A…..
Lapolvasó Polgári Kör 2011.09.06 17:07:41
@kumin: Kedves elvtársam, Önt a mai nappal jelölni fogom polgári körünkbe teljes jogú tagnak. Kérem, amennyiben módja nyílik rá, látogasson el a Peking tér 88-as szám alatti foglalkoztatónkba, hogy közelebbről is megismerkedhessünk egymással, mint hű harcostársak. A nemzetmentő bejegyzéséhez pedig gratulálok, bizony, nem lennék most az imperialisták helyében! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Van néhány honfitársunk, akik úgy gondolták Tarlós polgármester úr a közgyűléssel a háta mögött kicsit elkapkodta a Moszkva tér átnevezését Széll Kálmán térre. 1951-ben a szovjetbarát városvezetés adta a Moszkva nevet, behódolva az idők szavának, ezzel is kifejezve…..
Lapolvasó Polgári Kör 2011.09.06 15:03:54
@Kicsi Kacsa: Feljegyeztük, nemsokára indulunk önért.
Gréczyblog Őszöd-Orbán 1-0 2011.09.06 08:30:00
A mai bejegyzés címe még bagatellizálja is a tegnap nyilvánosságra került Wikileaks-irat különlegességét. Magam nem vagyok annak híve, hogy egy amerikai diplomáciai feljegyzést tökéletes készpénznek vegyek. (Eörsi Mátyás nyilvános jegyzetben írja meg April Foley súlyos…..
Lapolvasó Polgári Kör 2011.09.06 13:01:07
@lobster thermidor: "Fél négykor jön Orbán "lovasberényi beszéde". Na utána majd kapkodhatjátok a fejeteket."

Mi itten a körben kezdünk összezavarodni, elnézését kérem, elvtárs. Eztet a beszédet akkor nem kell figyelmen kívül hagyni? Sürgős segítséget várunk a központtól. Köszönettel: elvtársaid.
Ha talán nem is mindenki, e blog olvasói biztosan tudják, hogy az új médiatörvény július 1-től már alkalmazható az internetes és nyomtatott sajtótermékekre is. A reakciókat látva, most megpróbálunk tisztába tenni néhány dolgot az új szabályozással kapcsolatban.Abban…..
Lapolvasó Polgári Kör 2011.07.02 16:34:39
@s17:
Ezért biztosan fel fogjuk jelenteni ennek az uszító, mocskolódó blognak a gazdáját!