Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hebro

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koppenhága Wiki-bejegyzés 2009.12.01 07:50:00
Úgy gondoltam, ma csinálhatnánk egy bejegyzést, amiben ti mondjátok el, milyen változásokat láttok az éghajlatban itthon, Magyarországon. Kiváncsi vagyok, hogy csak én érzem úgy, hogy már nem olyanok a dolgok, mint rég, vagy Ti is? Én elkezdem, aztán Ti folytathatjátok!Itt lehet…..
hebro 2009.12.02 13:53:18
@reunalla:
Igen, természetes folyamat a klímaváltozás, de nem ilyen léptékben. Amit leírták, azok évezredek alatt zajlottak le, nem pedig néhány emberöltő alatt.
Nekem éppen elég példa az, hogy a kertünkben bimbóznak a fák. Ez nem normális, és ideje lenne észbekapni.
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..
Egyévesek lettünk januárban, amit megkésve ugyan, de egy csodálatos új dizájnnal ünnepelünk. Határtalanul boldogok vagyunk tőle, legyenek kedves olvasóink is, és jöjjenek minél gyakrabban a cuki képek hazájába, vagyis ide.Néhány részlet a dizájnról: az Index cuki dizájnere, a…..
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
Amióta lehullott az első savas eső aggodalmakkal teltek napjaink, jaj az a sok fejfájás a karácsonyi ajándékok miatt! Gyötört bennünket a kudarctól való félelem, mi lesz ha nem találunk semmit amivel meglephetnénk a szerkesztőség tagjait? Ám a mai nap ránk talált…..
hebro 2007.12.11 10:03:56
A mai Bors címlapon dobbantott a hét címével, miszerint Molnár Anikó keblei már nagyobbak a fejénél. Kedvenc napilapunk redakciójában biztos senki nem látta még ezt az oldalt. Ahol mellesleg érdemes a művésznők neveit is kimazsolázni, a mi kedvenceink: Mingy Mt.Everchest, Holly…..
Félelemmel tölt el bennünket az alábbi videó nézése. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez napjainkban készült, vagy kétszáz évvel ezelőtt. Antal Imre orrának állapota iránytű az évtizedek közötti homokviharban, de sajnos az a helyzet, hogy humor szinten semmit sem…..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..