Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MACx

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Sose halunk TEK 2012.09.14 10:56:55
A magyar terrorelhárítási kommandó a héten elkapta a BME-n Luke Skywalkert. Az ország fele ezen röhög, a másik fele szörnyülködik, hogy de hiszen Luke le is lőhette volna csoporttársait. Azt azonban alig valaki mondja ki, hogy itt a tragédia éppen a TEK részéről következhetett…..
Az LMP feloszlatná a TEK-et annak szerdai akciója után, az MSZP-nek és a Jobbiknak pedig sikerült kiadnia az esetről egy-egy viccesnek szánt közleményt. Mindeközben általában hatalmas buktának lett elkönyvelve az eset, érthetetlen módon beillesztve az elmúlt két év bohókás és…..
MACx 2012.09.14 13:15:59
@Bobby Newmark:

"Bobby Newmark 2012.09.14. 13:11:48

@MACx: Airsoft fegyvert elkerített magánterületen használsz. Ha nem, elvisznek. Ez ilyen."

Mondok valamit.

Elkerített magánterületen használsz Airsoft fegyvert. Egy barom bejelenti hogy szerinte éles. (1 km-re még simán elvisz egy AK-47, nyilván a tiéd játék)

Kérdés:

MINDEN FÉLE KÉRDÉS NÉLKÜL, viszgálódás nélkül kijön a tek 80 emberrel?????????????????????
gg.blog.hu Búcsúm az Indextől 2012.01.08 12:38:00
 "Felek a fenti Megállapodást elolvasták és mint akaratukkal mindenben egyezőt jóváhagyólag írják alá." - ez a mondat zár le egy 13+4 éves szakaszt az életemben, vagyis: utolsó alapítóként a továbbiakban engem sem fűz semmilyen kapcsolat az Indexhez. Lehetne ehhez egy…..
Varánusz Merjünk Matolcsyk lenni! 2011.11.25 05:34:00
Bóvli, befektetésre nem ajánlott kategóriába sorolta a Moody's hitelminősítő Magyarországot."Egyetlen időszakhoz hasonlítható ez a gyors siker, az 1945-1947 közötti gyors, háború utáni újjáépítéshez. " - mondta nemrég Kusza Szem, és valami csoda folytán nem…..
 Matolcsy György szerint Magyarország ellen spekuláció folyik, mivel a fundamentumok erősek és a kormány már bizonyította, hogy a pénzügyi egyensúly szempontjából a legjobb országok közé tartozunk, ezért a nemzetgazdasági miniszter nem tartja indokoltnak a Moody’s…..
  Nemes sorozatunk igazi kapitális darabbal jubilál. Csütörtökön reggel jelent meg a Heti Válasz legfrissebb száma, benne Matolcsy György Fordulópont című publicisztikájával a másfél éves gazdaságpolitikai sikersztoriról. Csütörtök éjjel a Moody's leminősítette…..
Tiszta Beszéd Orbán futása 2011.10.19 19:26:00
 Az Orbán Viktorban folytonosan a Patás Ördög eljövetelét vizionáló önmagát a demokratikus középnek, függetlennek és sok más képtelenségnek nevező megélhetési rettegők csoportja napok óta rugózik azon, hogy a Fidesz megfutamodott a "Facebook-hippik" tüntetésétől október…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
MACx 2011.10.19 08:47:57