Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A body building az a sport, amelyben minden szobanövény szakértőnek hiszi magát, és a szakértés körülbelül egy szóban merül ki: szteroidok. Nekik nem is adnám fel házi feladatnak a BBTv adásait, nézzék inkább a Mindentudás egyetemét. A bodybuilder.hu videómellékletében a…..
csavo 2006.04.20 06:08:45
Én még nekik sem ajánlanám a BB-tv adásait. Drugs Bunny - ahogy a cikkben hívod - "az edző válaszol rovat hírhedt sztárja", amihez csak hozzányúl, abból fröcsög a rá jellemző színvonaltalanság. Íme egy kis izelítő hogyan is válaszol abban a bizonyos a rovatban a hozzáérkező kérdésekre, kérésekre: "


-Válasz 2005-05-22 00:00:00 nem tudom válaszoltam-e erre? a hst egy vicc, de értesíts légyszi ha izmos lettél éljeneka mikrociklusok! :DDDDD

-Válasz 2005-09-01 azért favorizálom,mert amig heti kétszer edzettem egy izmot addig szart se fejlődtem. a sok helyen olvasható baromságoknak nem kell bedőlni, van ugy men"s health és egyebek is, amit csak akkor érdemes olvasni ha értsz hopzzá anyira hogy visítva röhögj a cikkeken. a privát méljeimre sincs időm! a barántőm ma is megemlítette hogy foglalkozhatnék vele is! Bunny

-Válasz 2005-10-07 télleg? pl. ki az a rajna krisztián? hol si evrsenyző? neme gy fóürumos pöcs nálunk pl. aki éppen hzzám fordul nem egyszer ha vaalmi kinja van, pl. tegnap? a farkas tomit is ismerem, ő hol is versenyző? vagy a riper hol versenyző? a magyar testépítő élmezőnyben ki edz hst-vel egyáltalán ki az aki hallott róla, vagy bármelyik más csodamószerről?hány ifbb profi edz hst-vel az élmezőnyben? (kiss jenő az egyetlen magyar abszolút világbajnok azt se tudja mi az a hst, vagy a többi)de te ki fasz vagy, arra lennék kiváncsi, hogy te úgy gondolod, hogy neked tanácsot kéne nekem adni hogy én hogyan edzzek? te ki vagy, ha neked a riper valaki? nem kjén egy kicsit kisebbre venni aza arcot? látod itt valahol ideirva hogy bármelyik fasznak a tanácsaira kíváncsi vagyok? nem te voltál a főszereplő a "gyökerek" című filmben? honna tudod hogy én mi alapján formálok véleményt? talán hogy egy kicsit több hst-vel hittel meg egyéb baromsággal erőlködö reménytelent láttam, mint te? helyi izomtúledzés nincs? tényleg? olyan nem létezik hogy nem regenerálódnak a mikrosérülések egy adott izmon, valóban? a véleményem az, hogy csinálj egy hatfan.hu oldalt és menjek oda észt osztani. én a hozzád hasonló debilekkel szemben (amikor elkezdtem netezni épen 17 éves 70 kilós idióták osztották az észt a hardainer meg hit edzésről, miközben azt se tudták mi az) nem vagyok hittérítő, marhára leszarom hogy te hst-t vagy norbiducitréning szerint edzel-e, de amig ez az én rovatom én a saját felelősségem szerint adok bárkinek is tanácsot és az én véleményem az, hogy SEMMILYEN edzésmódszerrel nem kell foglalkozni, talán előbb meg kéne tanulni hogyan kell megfogni a súlyzót. ellenben én -bár igyekszem másoktól tanulni - egytelen jöttment fazs tanácsáa sem vagyok kíváncsi, főlegen nem ismeretlenül, nyugodj meg,ha tanácsra van szükségem, tudok nálad komolyabb emberekhez fordulni, de amíg elmondhatom magamról hogy egy Lantos Johnny is tanult már tőlem valamit, addig asszem nem szorulok erre rá! csitujjál el szépen, van egy hst fan oldal, tesztoszteron.hu-nak hívják, ott aggyál szépen tanácsokat a radnainak meg az illésnorbinak! Bunny

Ezek még nem is voltak annyira primitívek. A helyesírási hibákat nem javítottam ki J)), mert hát ez is Drugs Bunníra jellemző. A forrás, ahonnan kiollóztam, s ahol az egész terjedelmes válasz-kontra elolvasható. Itt megtalálható: (érdemes időt szentelni rá).
www.tesztoszterton.hu
Az E-Magazin 2005-ös évfolyam, novemberi számában olvasható. A cikk címe "Kontra vissza a feladónak"
Ezek után ki kíváncsi a filmben, hogy az elhasznált szűrőjében mit is csöpögtet le.

A BB-Tv 8. adása pedig egy katasztrófa. Ehhez többet nem is lehet hozzáfűzni.


Ami választ érdemelne:
Vajon a filmek végén felsorolt szponzorok, sőt a főszponzor valaha is megnézi, megnézte-e ezeket az adásokat? Miért támogatja az ilyen "gagyi" műsorokat? Miért adja a nevét ehhez?

Mikor jön el az az idő, amikor egy testépítő megválogathatja kinek nyilatkozik, ki fényképezheti, ki készíthet róla filmet? Mint ahogy a "búlvársajtóban" is már ciki megjelenni.
csavo 2006.04.24 04:48:36
Player sajnálatos, de a hozzászólásodból azt olvasom ki, hogy talán ez az egy honlap, amelyet végig böngésztél, s nem vetted azt a fáradságot, hogy tovább keres-kutass a neten. Az tény, hogy a magyar nyelvűek közül kevés az alternatíva, s talán ez az oka annak, hogy Drugs Bunny rovatát olvasgatod. De amik vannak, azok közül bizony egy-kettő jobb mint a Drugs Bunny-é, s persze van sok újság, e-book is, csak meg kell őket találni. Azt is elhiheted, nem csak az ő általa ajánlott készítmények léteznek! Kíváncsi volnék, ha lenne egy ütős, színvonalas alternatíva a neten, s azt olvastad volna először, akkor is ez a vélemény alakulna ki benned?

Félreértelmezted a hozzászólásomat. Én nem azt mondtam, hogy gond az hogy valakinek más a véleménye bármilyen edzésmódszerről, netán bodysról, vagy bármiről. Ellenben az hogy milyen hangnemben, milyen stílusban "böfög" az illető, az bizony már nem mindegy. Sőt! Az ilyen válaszokat, mint például ezeket, amiket Drugs Bunny mond, felháborítók, és minősithetetlenek:

tök jó ötlet, hogy mondjuk személyi edzőkhöz meg versenyzőkhöz járjon a sok idióta a fasz kérdéseivel - természetesen ingyé - mer egy személyi edzőnek nincs ám amúgy se idegbaja amikor napi 10-20 emberrel fogalkozik, de ha kettővel fogalkozna, abból is kettő késne meg variálna stb...

gojóka, te semmihez sem értesz szerintem te kis szar, érdekes, az előbb még szegedre akartál jönni, most meg már nem, na gyere már el valahova faszopó és mutasd meg ki a kurva anyádnak pofázol! gyere már, keressé meg köcsög, hát erre várok az egész kurva szezonban!


Ezért adtam meg a
www.tesztoszterton.hu/ címet, és ajánlottam az egész cikk elolvasását.
Az E-Magazin 2005-ös évfolyam, novemberi számában olvasható. A cikk címe "Kontra vissza a feladónak"


Én továbbra is semmit mondónak találom a BB-tv adásait. S ha valaki ilyen hangnemben válaszolgat embertársainak az nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak a munkáival. Érdekes módon a BB-Tv 8. adásáról semmi véleményt nem írtál. Talán ez is tetszett?