Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztiv_info

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
buKOTT Agydonor Buli sms-ek 2010.01.23 02:52:00
Köszi Blackie, hogy megosztottad velem, rég visítottam ennyit a röhögéstől, mint ezek elolvasása után!!! :DBuli - beleejtettem a telefonom a budiba, de megvan!!!:D - Sikerült elmenekülöm a taxis elől. Bevettem magamat az erdőbe és ott én vagyok az úr! - 5 kor havernak…..
buKOTT Agydonor EMO SZUPERHŐSÖK 2010.01.17 00:59:00
 Kuuuurrrrvvaa nagy!!!! :D Főleg a nevek tetszenek, de az indokok se kutyák! :)..
A "Két pasi meg egy kicsi" (Two and a half men) c. sorozat 7 évadának 12-ik epizódjában, némi szerepet kap Budapest is (köszi az infót a sorozatjunkie)! Nadjooon zsííír! :DMeeeeeeen! :)A teljes szöveg egyébként így hangzik:"Oh, Celeste,you are the bestWith you I…..
Tudtad? Állást keresek 2009.09.27 11:56:00
Több HR szakember szerint 3-5 évente praktikus munkahelyet váltani. Ennek apropóján, illetve, hogy a jelenlegi munkahelyemen már nem igazán érzem jól magam, úgy gondoltam, hogy nekilátok új munkahely után nézni. Mivel egy ideje már írjuk ezt a blogot, és minden bizonnyal rengeteg…..
       persze. én mostmár nem is számítok. ettől féltem. de persze, hogy neem, hát attól még majd én is... hogyne. amíg nincs itthon. de így is mindig ő, csak ő, én csak arra vagyok jó, hogy az idejét eltöltse. jó tudom, persze, nem így van. de nagyon…..
You scared madafaka. [;ezt a számot régen egy csomót kerestem. mert hogy a Rasztáék sokat hallgatták, és megtetszett. és nem tudtam, hogy miez, és aztán abbahagytam a keresését. és most megtaláltam jutubon valamelyik nap, a sznúpdogg társvideók vagy micsodák között. és láttam,…..
jeje. (:egyből kettő darab fejezetet olvastam el egy helyett [30 oldal], és szerintem ma jöhet még egy [21 oldal], ami azt jelenti, hogy 2 nappal legalább kevesebb ideig tart az olvasás! ergo, ha tartom a tempót a napi legalább egy fejezettel, akkor ha ma még egyet elolvasok, akkor 10 nap,…..
hú, ez egy élmény volt. :Dmúzeumok éjszakája, bővített kiadás; :D16-os busszal föl a várba, labirintus, PASO koncert, le a várból gyalog, át a lánchídon gyalog, onnan el margit hídig [továbbra is gyalog], hogy majd a négyeshatos, de persze, hogy útközbe még 5-7 percenként…..
nos; én nem tudom, kinek milyen élmény lesz ez a video, de azért szeretném megosztani: igazság szerint Tila nekem egy olyan aranyos, kicsit buta sztárlánynak tűnik. De nem is az a fajta sztárlány, mint Britney, és a többiek, hanem egy olyan még talán visszafogottabbnak mondható…..
Tudtad? Bűnügy 2009.01.22 11:00:00
Mindig is népszerűek voltak hazánkban a rendőrségi hírek, gondoljunk csak akár a Kék fény sikerére, vagy a lapok bűnügyi rovatainak olvasottságára. A bűnüldözéssel pedig szorosan összefügg a büntetőjog. Mostanában azonban mintha a feje tetejére állt volna a világ: például…..
Tudtad? Kína és a „magkanok” 2009.01.21 16:43:00
Avagy a "profi" születésszabályozás Mint azt tudjuk, Kína a cirka 1,3 milliárd lakosával a világ legnépesebb országa. Manapság már a túlnépesedés fenyegeti. A kínai vezetőség e túlnépesedést megelőzendő, az 1970-es években komoly születésszabályozási…..
Minden nap munkába menet, egy általános iskola előtt megyek el. Ámbár inkább tűnik egy állatkertnek, mint oktatási intézménynek. Többször láttam már gyerekeket, akik nem az ajtót használták a közlekedésre, inkább az ablakot. A legcifrább káromkodásokról már nem is…..
Egy darabig nem lesz több mexikói autótemető-szökevény, a reptérre menet megsimogattam az utolsó, egyáltalán nem legpengépp, de leglehengerlőbb és újszülött verdáját (erről a halálos csapásról később bővebben), és felültem a letapizott autónál is szerényebb hátsó…..
Nekünk is lehet Afrikánk, avagy tavaszi buzdulás a biciklitolvajok ellen.  Kinek Bamako, nekünk BODAKO. A nyálzene ellenes forradalom és demonstratív megakoncert után ismét pozitív támadásba lendül a Trisó című műsorkomplexum és életérzés. A télből…..