Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atta_troll

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
atta_troll 2011.10.14 19:39:39
Nah, úgy látszik ez a nickem még nincs kibaszarintva innét, úgyhogy írok még. Kritikát nem akartam írni, de szabidoki: +1.
Még annyit, hogy azért is jó lenne pl. több használtautó teszt, mert egyrészt leginkább azt vesszük, másrészt nektek is könnyebb tartani magatokat a sokat hangoztatott ideálotokhoz, miszerint nálatok nincs megalkuvás. Nem mondom, hogy minden esetben, de előfordult már kurva soxor, hogy undorító benyalós tesztet írtatok valami fosról. Vagy mondjuk csináltatok egy videós reklámot a mininek, ami amúgy hiteles tesztnek tűnik, csak azért, mert a műsor elején azt mondtátok, hogy nem szoktatok pénzért hazudni. Ja, nem szoktatok, de csak akkor, ha húsz éves autót teszteltek, ami mögött nincs importőr bácsi, meg marketinges néni. Nem kell, hogy ilyen helyzetbe hozzátok magatokat. Tiétek az egész piac, éljetek az erőfölényetekkel. Lehet követelőzni, de ha ciki lenne, hogy a totalcar nem tesztel egy autót, akkor kénytelenek lennének tesztautót adni, feltételek nélkül. De ehhez az kell, hogy hitelesek legyetek. És ne csak mondjátok, miközben csontig benyaltok a béemvének pl. Ha hitelesek lesztek, akkor titeket fog nézni mindenki, és kevesebb lesz a troll is a nyakatokban. Nem véletlenül vagytok annyit basztatva. Nem ártana néha meghallgatni a kritikát. Nem azért megy a fikázás, mert szarok vagytok, hanem mert lehetnétek sokkal jobbak. Ha reménytelenek lennétek, a kutya nem olvasná a tc-t, nemhogy a trollok. Higgyétek el, ritka, ha valaki el tud mondani egy kerek mondatot úgy, hogy nem szerepel benne kétszer az "alkalmasint", meg négyszer a "mindazonáltal", ez egy kibaszott nagy potenciál, egy soxázmillós brand. El kell dönteni, hogy bevállaljátok-e, vagy folytatjátok pl. az undorító kommentvadászatot addig, amíg a hirdetőitek rá nem jönnek, hogy nem éri meg nekik a hírnevüket rombolni egy gyalázkodós, hiteltelen, szakmaiatlan, nevetséges oldalon.
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Belsőség A hondások lelke 2011.08.24 07:39:00
Jó autó a Honda és a BMW, de nagyon rossz az Alfa Romeo? Ha megszeretünk egy autót, akkor elviseljük a hibáit, ha nem szeretjük, akkor pedig a hibátlan sem elég jó. Mai cikkünk blogposztja...
Ha messze ülsz, a saját lábad töri rommá a medencédet. Ha közel, nem bírod tekerni a kormányt. Mellesleg, ha túlságosan távol, akkor se. Ja, és ha a fejtámla magasságát nem találod el, kitörik a nyakad, a rossz helyen levő kormány miatt meg fékezéskor akad majd be a lábad.Az…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
atta_troll 2011.08.05 14:47:08
no emisszió Stresszteszt, rajtunk 2011.08.02 06:41:06
Igaztalanul vádolják sokan azzal a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget és a mögötte álló kormányokat, hogy a japán atomkatasztrófa után elvégzett úgynevezett stressztesztek nem érnek semmit, és nem lehet belőlük komoly következtetéseket levonni. Nekem viszont kifejezett…..
atta_troll 2011.08.02 11:41:07
@qwertzu: földhő
autózz! Leszállóhely-szükség 2011.07.30 14:45:00
Kaotikus fővárosi parkolási rendszerünk egyik jelensége, hogy a fizető övezeteken belül egyes főútvonalakon ingyenes a parkolás, míg a mellékutcákban már a kerület és egy-két magáncég szedi a díjat. Biztos csak összeesküvés-elmélet, de az utóbbi időkben mintha elkezdtek…..
Amióta megnyílt az Art on lake, azóta tervezem, hogy csónakba pattanok a Városligeti-tavon és átevezek a műtárgyak között. Sőt, még csak beton és gaz volt a tó helyén, amikor én már petíciókat írtam magamban a városhoz, hogy újra öntsék el vízzel a területet, hiszen…..
atta_troll 2011.07.31 06:46:06
Van egy garázs egy régi házban, a II. kerületben, ami egészen két hónappal ezelőttig – persze a benne parkoló, alig pár ezret futott kombi Fabiától eltekintve – valószerűtlen időkapszula volt. A megboldogult apósom garázsa. Nini, egy régi tűzoltóflakon Aurél bácsi…..
atta_troll 2011.07.30 12:04:20
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..