Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SlutWalkBudapest

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A RibiSéta és azt követő kerekasztal-beszélgetés után egy hatalmas házibuliban ünneplünk a volt Limo Café épületében, ahol a New Meat DJ-i elsősorban női előadók számait játsszák!Mivel ez egy házibuli, inni- és ennivalót hozz magaddal! Budapest, Belgárd rakpart…..
    Budapesti RibiSéta 2013felvonulás, kerekasztal-beszélgetés és buli 2013. szeptember 14.  Idén harmadjára kerül megrendezésre szexuális erőszak elleni felvonulásunk, amelyet a megszokott módon kerekasztal-beszélgetés követ szakértők részvételével. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra,…..
Gyertek el idén is a RibiSétára, hogy együtt kiálljunk a szexuális erőszakot túlélők mellett, tiltakozzunk a nemi erőszakot övező társadalmi előítéletek ellen, hogy követeljük mindannyiunk személyes szabadságának és önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, valamint tisztességes bánásmódot az…..
RibiSéta idén is!   Gyere el idén is a RibiSétára, hogy kiálljunk a szexuális erőszakot túlélők mellett, tiltakozzunk a nemi erőszakot övező társadalmi előítéletek ellen, hogy követeljük mindannyiunk személyes szabadságának és önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, valamint tisztességes…..
A RibiSéta idén is kiáll a szexuális erőszak áldozatai mellett, tiltakozik a nemi erőszakot övező társadalmi előítéletek ellen, követeli mindannyiunk személyes szabadságának és önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, valamint tisztességes bánásmódot az áldozatok számára a hatóságok és a média…..
SlutWalkBudapest 2012.06.07 13:19:50
 1. A SlutWalk Budapest Csoport a nemzetközi SlutWalk mozgalom részeként azért jött létre, mert hazánkban, mint a világ legtöbb országában, a nemi erőszak és a nők elleni erőszak áldozatait a szociális, jogalkotó és jogalkalmazó rendszer nem biztosítja megfelelő…..
A Patent Egyesület jogsegélyszolgálatánál évek óta halmozódnak azok az ügyek, amelyekben az állami hatóságok és szervek, intézmények és személyek hanyagul, szakmaiatlanul vagy kifejezetten előítéletesen és rosszindulatúan kezelik a családon belüli erőszak eseteit és…..
SlutWalkBudapest Írj levelet! 2011.12.08 15:26:00
A SlutWalk Budapest tagjai tiltakoznak Pálffy István és Sáringer-Kenyeres Tamás KDNP-s képviselők javaslata ellen, amely korlátozná a legkiszolgáltatottabb nők jogát a testük és jövőjük feletti rendelkezéshez. Küldd el Te is a levelet a két képviselőnek és a KDNP-nek. Íme a…..
   Kedves Résztvevők!   2011. július 20-án megrendezésre került az első hazai SlutWalk állampolgári kezdeményezésre. E tabudöntögető felvonulás és kerekasztalbeszélgetés célja az volt, hogy tiltakozzunk a nemi erőszak, a szexuális zaklatás, e bűncselekmény áldozataink a hibáztatása és az ezt…..
    RibiSéta – A NEM, AZ NEM!    2011 januárjában, Torontóban egy rendör kijelentette, hogy ha egy nő el akarja kerülni a nemi erőszakot, ne öltözzön provokatívan, azaz úgy, mint egy ribanc. A budapesti SlutWalk / RibiSéta résztvevői…..
SlutWalkBudapest Tartalom 2011.07.07 04:50:00
   ...mert A NEM, AZ NEM!     ● Miről is szól a SlutWalk (RibiSéta) és kikért áll ki / Luvnya Kiáltvány ● A budapesti SlutWalk  helye és időpontja (2011. július 20.) ● A nemi erőszak a magyar…..
   Jogi és érdekérvényesítő szervezetek, utógondozás   Egy lista, ami talán segítséget tud nyújtani azoknak, akik nemi erőszak áldozataivá váltak. Olyan főbb szerveztek, alapítványok, amelyek a problémával foglalkoznak, jogi, pszichológiai és szociális…..
/*Credits: Dynamic Drive CSS Library */ /*URL: http://www.dynamicdrive.com/style/ */ .hovergallery img{ -webkit-transform:scale(0.8); /*Webkit: Scale down image to 0.8x original size*/ -moz-transform:scale(0.8); /*Mozilla scale version*/ -o-transform:scale(0.8); /*Opera scale…..
 A NEM, AZ NEM!       A nemi erőszak a magyar büntetőeljárásban: "Becsuktam a szemem és vártam"     A megerőszakolt felnőtt nők közül tavaly (2006) mindössze 126 tett följelentést. Az Országos Kriminológiai Intézet egy kutatása szerint…..
RibiSéta – A NEM, AZ NEM !     Ami Neked, Nekünk egy séta, az Másnak az Élet!     Tervezett útvonal: Gödör - Vörösmarty tér - Váci utca - Ferenciek - Astoria / vissza Gödör .  Gyülekezési időpont: 2011.július 20. 17-…..