Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IndianDan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez van, most egy ideig mindent az iPhone 4S-hez fogunk méricskélni a gőzpingvintől a Hubble-űrteleszkópig. A magunkfajták számára ma ez "A videó" az interneten. Egy telefon elég sokféleképpen eshet, a laborkörülményeket teljes mértékben mellőző videóban dícséretes, hogy…..
LifeTILT Stay hungry, Stay foolish 2011.10.10 02:53:00
   Megtisztelő hogy a mai napon itt lehetek veletek és itt állhatok a felavatási ünnepségeteken a világ egyik legjobb egyetemén. Sosem szereztem diplomát, és az igazat megvallva, most állok a legközelebb egy diplomaosztóhoz. Ma három történetet szeretnék elmesélni az…..
IndianDan 2011.10.10 09:34:03
IndianDan 2011.10.10 09:37:44
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán! Nyugodtan vásárolgattam a sorok között,…..
A koreai lapok értesülései szerint az Apple nem úszta meg a Locationsgate-ügyet Koreában annyival, hogy egy szoftverfrissítéssel megszüntette a felhasználó telefonon tárolt pozícióját. Kim Hyung-Souk ügyvéd beperelte a céget, mert az kérdés nélkül gyűjtötte az infót, és…..