Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Columbokutyája

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mézesmázos Mózes zugügyvédi helyzetbe keveredett: misztikus jelzálog jelent meg új lakásán, mielőtt átvette volna, így aztán hitelt sem kapott rá. Szerencsére albérlete is lejár a héten, így aztán elég kellemetlen helyzetbe került: 2006 nyarán kötöttem adásvételi…..
Columbokutyája 2008.01.18 10:34:12
Subba Fekete Pákó show 2008.01.03 11:40:00
Figyelmeztetni szeretnénk azt a nagyon kevés embert, akik még néznek magyar műsorokat. Élvezzétek életetek nyugodt perceit mert hamarosan rátelepszik valaki, aki hatalmasabb mint Kiszel Tünde, és Gáspár Győző együttvéve. Úgy hírlik, hogy valóság show készül! Az…..
Subba Társadalmi célú PR-film 2007.12.27 17:33:23
Valamiért úgy érezzük, hogy nektek is látnotok kell Agócs Rita és Egri Beatrix, a Berzsenyi Dániel Főiskola Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszékének píár-szakértő hallgatóinak alábbi zsengéjét. Just for the record: Pr-szakértő szakirányú továbbképzési szakot…..
A Homár az eddig gyakolattal szemben nem hibernálja magát a következő két hétre, nehogy valakibe beleszoruljon a fájdalom ebben a kritikus időszakban. A sajnálatos karácsonyi akciók sorába csatlakozott a Pizza Hut-féle pizza+bejglirendelés, ahol az alábbi levél szerint nem szólnak,…..
Columbokutyája 2007.12.23 15:40:51
Subba Subba iWiW: Na rendes voltam? 2007.12.21 08:58:00
Tegyétek le a kényszerzubbonyt, van válogatás. Voltak dobásaim az életben!19évesen lefeküdtem az 54éves tanárommal!Mindig az időseb pasik vonzottak!Eddig sajnos mindenkit meg csaltam!De hát ez vagyok én!Azt mondják sunyi és megbizhatatlan, hazug vagyok, de meg probálok meg…..
Az USÁból gyorsabban megérkeznek a csomagok, mint Szombathelyről Budapestre.  Mit tehet azért az egyszerű ember, hogy december elején feladott csomagja még karácsony előtt megérkezzen a címzetthez? Semmit. És mit érdemel ezért a posta?  Ma egy hete, hogy feladták a…..
Hülyék Sydneyben is vannak jócskán - vonta le a következtetést András, aki a fenti plakátot a híres operaházról elnevezett városban fotózta. Vagyis bizonyos távolságról nézve Budapest már nem is a klasszikus Bukarest, hanem Phnompen. Merthogy Magyarország a kambodzsai…..
Ha valamelyik Nyau akar Hello Kitty keréknyomot hagyni, csak, hogy lássa a többi Nyau, neki ilyenje is van, végül pedig irigyek legyenek. Érted?! Többféle verzióban is van, 20-26 dollár!OhGizmo..
Minden idők legdurvább vállalati himnuszát találta nekünk Csabu még egy hónappal ezelőtt, a Homár pedig majdnem elszabotálta a világhírt. Szerencséjükre (?) most vágatlanul nézhetik és hallhatják a munkaügyi felügyelők kórusának előadásában a "Fili-felügyelő,…..
Subba Subba szív iWiW: Mocis Pisti 2007.11.16 12:06:00
Ha nem látnánk a saját szemünkkel mi sem hinnénk el. Ez valóban megtörténik, minden pénteken, csak itt, csak nektek. Wiw válogatás!- B. Évának bedugnám a puncijába!- ANYASÁGOT EGYEDÜL VÁLLALT/VÁLLALÓ NŐNEK- Törzsbenélés főkolompos- Mocis Pisti- Virág a strandon- 2000 EURO..
Azt se tudom, hol kezdjem, akkorára hízott a májam: kiderült, hogy egy idén augusztus végén nagy port kavart homáros sztori főszereplőjét, a vendégeivel ordítozásba keveredő szentbékkálai fogadóst idén tavasszal jogerősen elítélték egy olyan esetért, amikor trágár…..
Ha ledózerolnák és sóval behintenék a helyet, a néhai Pallasz Hotelt üzemeltető srácok abból is profitálnának. A sorozatos lopások révén megboldogult szállodakomplexum kettes számú egysége, a Bencés Panzió sajátságosan pofátlan válfaját űzi a reklámozásnak "egy…..
Nem olyan régen mutattunk be egy Hello Kitty mobilt, nem kellett sokat várni, hogy újabbakat találjunk. Ezúttal a Toshiba gyártott le egy egész sorozatot a rajongóknak. Mobilostul, kiegészítőstül, mindenestül. Emellett bemutattak hét Snoopyval díszítettkészüléket is, hátha Kitty…..
Ha Zsolti akkora fan, hogy vasárnap délután írt emiatt, a Homárnak kötelessége közszolgálatilag azonnal értesítenie a többieket, akik eddig ódzkodtak az internetes rendeléstől, kezdhetnek sátorozni a körúton, ha TMX Elmora vágynak: A körúton, az Oktogon és a Béke szálló…..
Azt gondolná az ember, hogy kiapad a válogatás, de nem adja könnyen magát. Lapozzátok át a kirívó esetek listáját. - Hajrá Vác - Lendületember  - Szcientológus társkereső - Volt egy 1 éves kapcsolatom és félre léptem benne anyám élettársának fiával Józsival és…..
RogerNyúltól kaptuk ezt a képet az épp aktuális munkahelyi kedvencéről. Neve még nincs, ezért az olvasókat kérdezzük: mi a legmegfelelőbb név egy ilyen bánatosan szépszemű cirmos cicafiúnak? A szerkesztőség a Fricire szavaz, tud jobbat?..
Columbokutyája 2007.10.19 15:11:06
Többször felvetették a kedves kommentelők, hogy jó lenne egy olyan poszt, ahol szabadon, spoilerekkel tűzdelten lehet megvitatni kedvenc sorozataink éppen aktuális történéseit, melyek a nagy átlagot tekintve, mintegy egy évaddal előrébb tartanak, mint a hazai vetítés.A tavalyi…..
Imittoéknál kemény harcok folynak a falragasztók között, pedig ez az ajánlat nem is volt annyira veszélyes a többire: Lépcsőházunkban láttam, gondoltam, megér egy mailt...sajnos csak telefon volt nálam, mire fényképezőgépet vittem, már levette a gondnok (ez egy másik…..
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
Tegnap óta van már precedens értékű ítélet p2p-fájlcserélővel szemben. Ugye a Jammie Thomas-ügyről van szó. Na meg arról, hogy a RIAA köntösébe bújt zenekiadó vállalatok triumfáltak egy nagyot: 24 zeneszám megosztásáért 222 ezer dollár büntetést kellene fizetnie a…..
Jobb ha tudjátok, a XI. kerületben, a Tábornok utcában dobog a magyarok istenének szíve. Egy első emeleti lakásban működik ugyanis - feltehetőleg nemezborítású falak közt - a Táltos iskola, a magyarság utolsó fellegvára. Az oldal csurig van érdekesebbnél érdekesebb cuccokkal,…..
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
Van nagyobb köcsögség annál, ha lelövik egy film végét? Például, ha azt a filmet gyakorlatilag senki nem látta, de ezután lehet, hogy megnézné. A minden idők legperverzebbjének kikiáltott Nekromantikban a főhős friss hullákat hordoz haza a csajának, de mégis inkább horror, mint…..