Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IZÉ00

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hogyan hat a pszichológia című postra érkezett kommentek hatására úgy éreztem, érdemes egy posztot szánni a pszichológiát övező tévhiteknek is. Amíg nem váltam pszichológussá, ha találkoztam egy pszichológussal, kényelmetlenül éreztem magam, mert azt hittem, a…..
 A katolikusok sosem az izgága, forradalmi társaság voltak, akik ha éppen nem imádkoztak, akkor a világ, a művészetek és a tudomány megreformálásán ügyködtek. Innen nézve volt különleges alak II. János Pál Pápa. Ő volt az, aki felhívta Afrika népeinek figyelmét, hogy ne…..
IZÉ00 2011.07.07 13:26:42
@SzJ1982: Nem volt elég. Tökéletesen igazad van, csak azt nem értem a Kínai kiállítással kapcsolatban miért nem fáj neked a fasiszta kommunizmus? Mert ott csupán esztétikai problémáid vannak, sőt idzem:
"Nem is a művek művészeti értékével van a bajuk (már ha van nekik, én, nem lévén a képesítés birtokában, nem ítélkezek művészeti kérdésekben).
Igazán a témaválasztás fájhat. Nyilván az a baj, hogy nem félhomályban fotózott, virággal telerakott fémcipőket, vagy (a nyugdíjasok abuzálásából épp hazatért) bociszemű cigánygyerekeket ábrázolnak a művek... "

Hát ez elég fájdalmas. De elnézést hogy kiragadtalak a tömegből, de a gondolati zavarosság nekem fáj, és a teljes következetlenség, amikor úgy alakítjuk a véleményünket és az elveinket ahogy a körülmények diktálják, és nekem ettől hányni kell.
Mostanában a legváltozatosabb helyeken futottam bele véletlenül ennek a regénynek a címébe. Az ilyen esetekben mindig felszínre tör a misztikus énem, és az a gondolatom támad, hogy ez talán mégsem véletlen, hanem egy jel, hogy el kell olvasnom az adott könyvet. Úgyhogy miután…..