Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak.a.meccs

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmozdult a magyar foci színe-java a hétvégi forduló miatt. Pest északi részén az újpesti Lilla tüntetett, mert már több éve nem tudott bajnokságot nyerni. Bizonyos körök szerint az egybegyűltek szervezetét egy külföldi focigarcha támogat pénzzel és belga sörrel, Közben…..
Szerethető válogatottunk a négy nap alatt két meccset húzott be, és a remélt négy pont helyett úgy szerzett hatot, hogy az nemcsak minket, hanem talán saját magukat is meglepte, élén Szerethető Sándorbával, de ez most mind nem lényeg, mert egyfelől a másodikról Lotus írt közben…..
Vasárnap délután sportújságunk honlapját böngészve arra lettem figyelmes, hogy a szokásosnál is hevesebben záporozó klisébombák között cigánygyerekek potyognak valami ragyog az égbolton. Tovább fűzve a képzavart, nem is valami ragyogott ott, hanem valaki: Horváth Ferencnek…..
Ha a fenti mondat a Rómeó és Júlia második felvonásában hangzott volna el az öreg Capulet-től, akkor szegényebbek lennénk egy világirodalmi klasszikussal, ( Júlia viszont vélhetően gazdagabb egy Matyó-babával ha megfogadja az atyai tanácsot.) Nos a fenti mondat azonban ezúttal nem…..
A végtelen nem más, mint egy nyolcas, 90 fokban elforgatva. A hétvégén a nyolcadik fordulót tartják a magyar élvonalban, a lehetőségek pedig végtelenek. Mind a nézőszám, mind a színvonal emelkedése területén igen széles spektrum kínálkozik növekedés terén. A kérdés az,…..
Bárhogy hadakoztunk is ellene, tettünk meg mindent, hogy ne legyen így, négy évnyi stabil és kiszámítható működés után mégis begyűrűzött hozzánk az MLSZ-betegség, és benyeltünk egy kellemetlen koraőszi szervezési problémát, annak minden szövődményével együtt. Annyit…..
Nyugodt kis fordulóval köszönti az őszt a Bohóc, szó se róla. Leginkább gyermekkorom NB1-ének Csepel-Stadler és Vác FC Samsung-Veszprém párosításai köszönnek vissza a találkozókra pillantva, melyek közt csöndesen bujdokol egy tradicionál, egy aktuális és egy az utóbbi 10…..
3 a magyar igazság, plusz 1 a ráadás. Az annyi mint 4. Pont 4 fordulónyi lehetőség jutott mindannyiunk Döméjének a Ferencváros kispadján ebben a szezonban. Egyelőre. Ezt muszáj hozzátenni, mert a bohócliga útjai kiszámíthatatlanok, és aki azt állítja előre tud valami biztosat,…..
Vajon miért terjed el az az alapvetően hibás személet a magyar futballról szóló közbeszédben, újságcikkekben, nyilatkozatokban, hogy ez bizony nem jó, ez valami teljesen más, mint amit a világ többi részében focinak neveznek, egy teljesen más műfaj - szótári definíció…..
Két hete vív elkeseredett, de egyértelműen vereségre ítéltetett küzdelmet a nyári olimpia a Bohócligával szemben a nézők kegyeiért. A hét végén talán még indít egy utolsó, kétségbeesett rohamot a nézettség érdekében, de nyilvánvaló, hogy holmi kézilabda vagy egyéb…..
A blog alighanem elso ekezetek nelkuli posztjat rovid elnezeskeressel illenek inditani - a het elejen bekoszontott jelen sorok irojanak eleteben a szabadsagolas, csak annak helyszinen az internettel valo ellatottsag nem olyan, mint azt elozetesen remelni lehetett. Emiatt, bar mindegyik nemzetkozi…..
Az Európa-bajnokság végeztével ismét előtérbe kerül az igazi, nagybetűs labdarúgás: ma este megkezdődnek az Európa Liga elő-elő-elő-előselejtezői, rögtön két magyar résztvevővel. A múlt héten már tiszteletünket tettük az albán Riviérán, most jóval közelebbi…..
Megérkeztünk, lassan vége. Kicsengetés előtti utolsó óra, vagy záróra előtti utolsó kör. Kinek hogy szimpatikusabb a megfogalmazás, a lényeg azonban nem változik : a pályán ez lesz az utolsó forduló. Eldőlt, hogy bajnok a DVSC, mögötte a Vidi és az ETO jön, de a 4. helyért…..
A bajnokság kilencven százaléka lefutott, a Loki gyakorlatilag bajnok, a veretlenségük megőrzése kérdéses csupán. Az ezüstért harcol még a Győr és a Vidi, a negyedik helyért reálisan a Honvéd és a Kecsó megy. Alul a Zetének már nem kell görcsölnie az első győzelemért, a…..
Szalad az idő, hétvégén már 27. alkalommal feszülnek egymásnak a Kárpát-medence (elvileg) legkiválóbb labdakergetői, hogy saját soraikból megválasszák a legeslegjobbat. A hétköz a kupadöntőt (benne fordulatokkal, remek tizenegyespárbajjal és a Garami Józsi bácsiban igen…..
Csöndes forduló elé nézünk a hosszú hétvégén, a dél-dunántúlit és a kelet-magyart leszámítva igazi rangadók nélkül, ám még izgalmas üldözési versennyel mind a kiesőzónában, mind a bajnoki serlegig vezető bársonyszőnyegen. Sok a nyitott kérdés, és ha a színvonal nem…..
Hill Valley, valahol az Egyesült Államok nyugati részén. Miután Dr. Brown és az időgép a tér-idő kontinuum valamely más pontjában jár már, Marty McFly és Jennifer családot alapítottak. Marty leszokott a gitározásról, kevéske szabadidejében új hobbit talált magának:…..
Eseménytelen hét után várhatjuk a bohócliga húsvéti fordulóját. Baranyában és Borsodban az elköszöntek az edzőtől szigorúan az érdemek elismerése mellett. Újpesten is villant a sárga lap az ultrák kezében, a csapat szerencséjére nem náluk, hanem Kecskeméten bugáztak meg 30…..
A börtönválogatott örökös kapitánya, Góré (polgári nevén Orsós István) a vasárnapi ebéd utáni pihenőn ijedt arccal fordult oda Sámlihoz (Balogh Antal), a csapat megtermett centerhalfjához: - Te Sámli! Még egy-kettő bejön ezek közül a kajmánok közül és soha…..
A 21. fordulójához érkezett kis hazánk legmagasabban jegyzett labdarúgó-bajnoksága, és ez akár szerencseszám is lehetne néhány csapat életében. Jó idő is van, így az egyszeri szurkerek reménykedhetnek benne, hogy végre tartalmas szórakozással telik a hétvégi meccsnézés, és…..
Gyanítom, a tapasztalt magyarfoci-fogyasztóknak (és a kapcsolódó médiumok nyomon követőinek) nem ismeretlen az ún. zanzanyilatkozat fogalma. A sportnapilapot (legalább pályájuk kezdetén, évekkel ezelőtt) rutinszerűen forgató bohócliger drukkerek között az ínyenceknek mindig is…..
Rég volt már, hogy mennyiségi alapú táblázatokkal bombáztunk titeket, mert tudjuk, a számok, statisztikák itthon épp annyit érnek, mint egy közepes keresztlabda a kispesti Tchamitól. Valószínűtlen, hogy Urbánfloresz valaha adatsorokat ordítson Mehmedagic (haveroknak csak Harisz)…..
Itt a tavasz, itt van itt, tippelgessünk valamit! Miután lassan Aczél Zoltán összes korábbi játékosa hűvösre került, reméljük, hogy a hirtelen jött jó időben végre a bunda is szögre kerül és a nagybetűs LABDARÚGÁSRÓL szól majd a tavasz. Az erőviszonyokban voltak komoly…..
Ahogy azt kell, a bohócligában és a labdabiztoson még november végén is mindenki teszi a dolgát. Az olvasó epedve várja a csütörtöki posztot, hogy leadhassa tippjeit a megjósolhatatlan kimenetelű mérkőzésekre. A heti felelős jó előre megírja a beharangozót, hogy már csak ki…..