Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melek

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha választanom kéne csirkés ételek közül, ez biztosan előkelő helyen végezne. Annyira omlós és zamatos, hogy az ember csak enné és enné, amíg a tepsi ki nem ürül. Egy hétvégi vendégségben garantált sikert arat, a maradékot (már ha ez előfordulna) vigyük magunkkal hétfőn ebédre. Lássunk hozzá!…..
Szerinted is hozzátartozik a káposzta a karácsonyhoz, de semmi kedved káposztalevelekbe gombócot tölteni? Esetleg időd sincs nagyon? Hoztam egy olyan kolbászos-húsos káposztát, amivel a nettó munka nincs több 20-25 percnél, nem zsíros, alacsony szénhidráttartalmú, és isteni finom! Még a Kétévesem is…..
Használjuk ki a még frissen szedhető céklát és almát a kertekben! Anyukám sokszor készíti, mi csak Barbie salátának hívjuk. :-) Önmagában is finom, de köretként és főételek kísérőjeként is megállja a helyét. Gyorsan készen van, de akár előző nap is elkészíthető. Cukorbetegek és inzulin-rezisztensek…..
A napokban részt vettem egy Mérő László előadáson, a Corvinus Egyetemen. Mindig kiváló színvonalon és rendkívül érdekesen adja elő mondanivalóját, és ez még a többi alkalomnál is jobban tetszett. Nem vállalkozom rá, hogy másfél órányi tömény szellemi élvezetet itt…..
Előre kell bocsátanom, hogy hatalmas kávérajongó vagyok, az alábbi sorokat mégsem kortes beszédnek szánom, igyekszem tényszerűen összefoglalni mindazt, amit kedvenc fekete nedűmről tudok. Amikor fény derült rá, hogy sikeresen csatlakoztam az inzulinrezisztensek táborába, annak minden szövődményét…..
Két hetes vendégeskedés után ma utaztak haza török barátaink. Miután kiszomorkodtam magam, amiért egy darabig most nem találkozunk, majd felszámoltam a házban a káoszt, leltárt tartottam a konyhában is. Tekintve, hogy a török konyha rengeteg zöldséget használ, az elmúlt napokban a szokásosnál is…..
Az inzulinrezisztenciára hajlamos emberek feje felett sajnos egy életen át ott lebeg a betegség kialakulásának réme. Éppen ezért létfontosságú, hogy a mozgás jelentőségét komolyan vegyék és életformává tegyék. Valóban lényeges, hogy ne csak akkor álljunk fel a karosszékből, ha éppen kedvünk van egy…..
Melek 2014.08.09 10:00:02
@O. Joli: Ertem! Akkor lehet erdemes beszerezni egy ilyen okos orat, ami meri. Egyik baratnomnek van, es hasznalja, szereti is nagyon.. Koszi a valaszt!
A hétköznapinak tűnő ártatlan, mégis cukorbetegségre utaló tünetekről korábban már írtam, most pedig a 2-es típusú cukorbetegség előszobájának számító inzulinrezisztencia egy másik fontos jellemzőjéről lesz szó. A vérben lévő cukrot az inzulin feladata bejuttatni a sejtekbe. Amikor a normál…..