Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ENZO

1 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök mindenkit a blogomon!   Hazai nagy fogások képes beszámolói, Ferrari imádat, rendezvények beszámolói, offtopik, hírek, miegymás. ..
Egy jó ideje erősen csökkent a választék többek között a Vatera internetes árverési oldalon forgalmazott Königswerk és Graf von Monte Wehro órákból. Érdekes, olykor bizarr formavilágú, de sokszor ízléses, szép formájú, szép kivitelű órák voltak, melyekből jómagam is…..
Senki nem tudja pontosan, kik állnak a magukat Tax The Rich (adóztasd meg - vagy büntesd - a gazdagot) - csoport mögött. Az interjú-felkéréseket elutasítják, a minimálisnál kevesebb infót csepegtetnek magukról, annyi biztos csak, hogy van egy-két drága/ritka autójuk (vagy remek…..
Újra itt vagyunk, megtépázva de törve nem, kameráinkban csőre töltött epizódokkal, száguldással (félelemmel), csapatással, egészséges kritikával és - remélhetőleg - élvezetes és szórakoztató műsorral. Az ötödik évadot ezennel elkezdettnek nyilvánítjuk, tessék csak,…..
És itt még nem ért véget, mert amint kikapcsoltuk a kamerát, Bandival még legalább negyed órán át tapogattuk-nézegettük a néhai Ferrarit, mert nem tudtuk eldönteni, hogy akkor fólia-e vagy ezek a betegek lecseréltek mindenkarosszériapanelt sajátra. Végül nem zártuk ki egyiket…..
ENZO 2013.09.11 22:41:41
@ChopiTzr : www.youtube.com/watch?v=PRgZB1jYasU

Csodálatos.

Mindenkinek más a szép, nekem és sok mindent látott fotóstársaimnak is hihetetlen fogás és párunknak nagy szépség ez az autó. Megosztó, mindkét oldalt meg lehet érteni, érvekkel alátámasztani, de egyiknek sincs igaza.
ENZO 2013.09.11 22:49:26
Mansory-tól hányó emberek! Ez a Lambo csúnya? www.youtube.com/watch?v=ZnDmeXvjcXg

2007ben a Hungexpo-n a Mansory Standon álló fekete/sárga Vanquish, V8 Vantage vagy Continental GTC csúnya volt?

Egyszerűen már megtalálták a célközöséget, és csak arra koncentrálnak. Elérték amit akarnak, az autói idén megdöbbentőek. Jövőre vigyetek hányószacsit is :)
Bevallom, mélységesen átérzem és megértem azt a Karottát, aki miután hazajött, ugyanolyan kissé mélabús-fájdalmas lelkesedéssel mesélt az idős bácsiról és a Cars and Coffee-ról. Csodálatos lehetett, de nem is a csak a gépek miatt, hanem maga a hangulat, az emberek és a…..
A tegnap nyereményként meghirdetett, mindenen szóló Tunebug-hangszórót nem adjuk olcsón, dolgozni kell érte. Mivel a hangszóró és a zene szervesen összekapcsolódik, a zene pedig művészet, így a feladat is művészettel és alkotással kapcsolatos lesz.Minden hétfőn összeül a…..
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
Egy Hyundai kabátot kap az, aki megmondja: Ki ölette meg Franket és Zoét?..
Igen, ez már az utolsó Yamaha csomagok egyike. Úgy látszik, Rossit soha nem lehet megunni. Ha vinnél egyet a szomszédnak is, itt a lehetőség! A kérdés: Milyen hangot ad Csikós Zsolt Yamahája, ha kihagy egy henger?..
ENZO 2010.12.11 19:20:33
A Hiéna sem kivétel, főleg ha nagy, szaftos koncot akarnak kihúzni a gyűjteményéből. Nincs tekintettel a kérlelően néző, zsebóra-szemű gyerekekre, sőt, ha teheti, meg is kóstolja őket, de a fenyegetőzés sem hatja meg. Pedig most épp az egyik legnagyobb kincsétől szabadíthatja…..
„Utálom a hétfőt!” Sokan értünk egyet Garfield e két szavával. A Totalcarnál ha hétfő, akkor értekezlet. Lassan szállingóznak be az emberek a szerkesztőségbe. Kávéval a kézben indulnak meg a beszélgetések, általában egy témáról: az autókról. Ügyvezetőnk…..
Van egy elég gyakran használt mondás a szerkesztőségben. A kifogás olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Na most, a Kifogásgyártás Kiszel Tündéért emlékverseny örökös bajnoka Zirig Árpád, akire annyiszor zúdította rá Winkler Robi a fenti…..
ENZO 2010.12.11 18:52:39
Ideje önvizsgálatot tartani. Eddig azt hitte, hogy kedvenc autós lapjában sohasem fog találkozni a balról csonkolható prím kifejezéssel? Tévedett. Nagyot. De mi itt a Totalcarnál egy eléggé nyitott társaság vagyunk, nem vetjük meg se az autistákat (dolgozik is itt jónéhány), sem…..
Tapasztalatom szerint, az egy munkahelyen dolgozókra, valahogy egyszerre jön rá a házasulási illetve gyermeknemzési vágy. Amikor nősültem, abban az évben még három közvetlen munkatársam is házasodott. A gyermekeink születése között sincs nagy különbség. Sőt, Csikóssal is…..
A 10 éves fennállás alatt rengeteg utólag módosított, nem összeillő alkatrészekből összetákolt, nem feltétlenül megbízható működésű autóval találkozott a szerkesztőség. Emlékezzenek csak a ferrari-motoros Lanciára, amit Pistáék bányásztak ki a tyúkok közül, vagy az…..
ENZO 2010.12.11 17:55:26
Ha szeretnéd a szobád falán csodálni a Scania jövő évi naptárát és hordani ezt a remek Instant get pólót, nem kell mást tenned, csak visszaemlékezni szerkesztőségünk év eleji kihelyezett értekezletére és gyorsan megmondani, hogy:  Kik alkotják a totalcar munkatársai…..
ENZO 2010.12.11 17:42:01
A következő Yamaha faliképért, egérpadért, R1 füzetért és két meglepetés könyvért véresre kell gyötörni a szürkeállományt. Az alábbi betűk sorba rendezésével egy külföldi ember nevét kaphatják: BBO WKISCITA Az alábbiak, hasonló szisztéma szerint a társát rejtik: BOTY…..
Lehet vele versenygépet is hajtani, méghozzá jó gyorsan. Ma már több szakágban is előfordulnak dízel-versenyautók, de a műfaj egyik királya kétségtelenül a Peugeot 908-asa, amely egyszer már a Le Mans-i 24 óráson is legyőzte a félelmetes Audikat. Amiket mellesleg szintén…..
ENZO 2010.12.11 17:03:56
ENZO 2010.12.11 17:05:27
@Magyar[HUN]: velem ez ma kb 6x megtörtént. blog.hu-n meg nem engedett beléni se.
A gyanúzöld a zöld egy olyan árnyalata, melyre nem tudjuk egyértelműen ráfogni, hogy zöld. Van valami másik szín, ami ugyan nem domináns, de éppen egy picit bekavar. Na ilyen gyanúzöld volt a Green Taxi sajtótájékoztatója is, melyről a Hiéna ezt a vízórát nyúlta le. Bizony,…..
Bré hihetetlen nagy elánnal robbant be a köztudatba. Hétről-hétre figyeltük fejlődését, ahogy egyre szedte fel magára a lóerőket, és bár a végeredmény sokak szerint igen pazar volt, a projekt atyja még sem volt képes belenyugodni abba, hogy az eredeti célját nem érte el. Ha nem…..
ENZO 2010.12.11 16:32:29
Ne gondolja, hogy csak bonyolult kérdésekkel lehet értékes konchoz jutni. Ez a kérdés azoknak kedvez, akik ebédre is Googlet esznek, és az ülökben a notebookkal mennek a rötyire. Ha szeretne a Scania energiaitaltól mámorosan fetrengeni a láthatósági mellénnyel betömött…..
ENZO 2010.12.11 16:21:35