Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mocsokpalánta

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Kéri László a Hír TV Egyenesen című műsorában (6.45-től) a következőket találta mondani:         "Ez a fajta későkulák mentalitás, ez a gyűjtögetés, a tulajdonszerzés öröme. "         "másként, munkacímen azt mondom kuláktempó"          Elképzeltem, ha Kéri a zsidó mentalitásról,…..
Mocsokpalánta 2017.03.24 17:03:18
@Behaton: Te arról beszélsz, amiről akarsz, de nem velem.
Én a témához szólnék hozzá, ahhoz, hogy mi a mai rezsim szociológiai háttere. Ez ugyanis érdekel, a Te mániád, szavakon rugózásod meg Kéri sértegetése nem annyira. Baj?
Mocsokpalánta 2017.03.24 17:10:37
@01234567: Bocs, de hogy lehet MINDEN szociológust, politológust, újságírót egy kalap alá venni?
Van köztük okosabb és butább, jobboldali meg baloldali, de az okosak is mondanak néha butaságot, és fordítva.
Heller Ágnes pl. egy nagyon okos ember, őt mindig élvezet hallgatni.
Lengyel László szerintem nem nagyon mond újat, TGM pedig beleragadt a sértődött baloldali zseni/vátesz szerepébe.
Óriási különbségek vannak köztük.

És miért ezek az emberek - politológusok, filozófusok, újságírók - tehetnének arról, hogy pl. szétlopták az országot?

A Te hozzáállásod olyan, mintha azért, mert a magyar emberek egészsége elég rossz állapotban van, azt mondanád, hogy minden orvos hülye vagy gazember.
Mocsokpalánta 2017.03.24 17:18:45
@aronsatie: Szerintem is pontosan erről van szó!
Németország (NSDAP - Reichsleitung), 111 perc, ff. német Rendező: Leni Riefenstahl Producer: Leni Riefenstahl A rókaképű Rudolf Hess felmegy a dobogóra Hitler mellé. Vigyáz, nehogy úgy tűnjön, hogy el akarja lopni a show-t a nagyfőnök elől. De arcán azért ott a letörölhetetlen, sunyi mosoly.…..
Miután Adolf Hitler golyót röpített a saját fejébe, és Joseph Goebbels megmérgezte a családját, a náci vezetés tisztikarából még épp elegen életben maradtak. Heinrich Himmler és Hermann Göring még 1945-ben lakolt bűneiért: előbbi tisztázatlan körülmények között állítólag öngyilkos lett, utóbbit a…..
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
Megvolt, amikor BB Renátó egy ötperces menetben lerendezte BB Évit? És VV Frankie és csajai románca? VV Iza és VV Krisztián ügyetlen, bizonytalan mozdulatai a paplan alatt? VV Fanni és VV Dennis egy fokkal meredekebb, de még mindig decens, egy-egy farkat és fél segget kivillantó…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Mocsokpalánta 2015.11.16 22:24:05
@load error: Helló, error!
Minden értelmes, egészséges ember szexista szerintem, mert szereti a szexet :-)

Ennél idiótább szó nem sok van a világon!
Egy hete dübörög a Magyar Idők, a Napi Gazdaságot váltó napilap, ami már indulásakor elég nyilvánvalóvá tette, hogy egyáltalán nem akar pártfüggetlen lenni. Ehhez képest a Magyar Idők alig egy hét alatt meghatározó újság lett, legalábbis erre lehet következtetni abból,…..
Mocsokpalánta 2015.09.09 17:37:21
@diófa utca: "magyargyűlölő" - ez az érvelés csúcsa.

Szerinted, aki nem ért egyet Pártunkkal és Kormányunkkal, az "magyargyűlölő"?

Aki 1944-ben nem lelkesedett Szálasiért, 1952-ben nem nyalta Rákosi alfelét, 1970-ben nem volt Kádár et. megszállott híve, az a magyarokat gyűlöli?

Szerencséd, hogy a Lipót bezárt.
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
Mocsokpalánta 2013.11.28 16:15:28
@constantinus: Azért nem teljesen nevetséges, mert beleszólnak az életünkbe.
Pl. meg akarják akadályozni, hogy egy szórakozóhely egy ártatlan reklám-módszert alkalmazzon.