Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unknowhero

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Samsung Galaxy Mini FanBlog Worms 2011.07.07 16:26:00
 1.Telepítés:  1.Kicsomagolod a Worms.zip fájlt egy mappába amiben találsz egy Android nevü mappát és egy Worms.apk fájlt.2.Az Android nevü mappát felmásolod az sd kártyádra. 3.Az Worms.apk fájlt szintén felmásolod az sd kártyádra.4.Megnyitod az Worms.apk fájlt és…..
Telepítés:1.Kicsomagolod a Hero of Sparta.zip fájlt egy mappába amiben találsz egy hos nevü mappát és egy Hero of Sparta.apk fájlt.2.Az hos nevü mappát felmásolod az sd kártyára a gameloft/games/ mappába.3.Az Hero of Sparta.apk fájlt szintén felmásolod az sd kártyára ez már…..
Samsung Galaxy Mini FanBlog N.O.V.A 2011.07.06 17:43:00
Telepítés:1.Kicsomagolod a Nova.zip fájlt egy mappába amiben találsz egy nova nevü mappát és egy nova.apk fájlt.2.Az nova nevü mappát felmásolod az sd kártyára a gameloft/games/ mappába.3.Az nova.apk fájlt szintén felmásolod az sd kártyára ez már lényegtelen, hogy hova csak…..
 Ez a csomag két játékot tartalmaz egy sima Tower Bloxx-ot és a Towe Bloxx My City-t a Towe Bloxx My City kicsit nagy a Galaxy Mini képernyőjéhez de még evvel együtt is játszhato a játék.Telepítés:1.A letöltött Tower Blox.zip fájlt kicsomagolod egy mappába.2.A kicsomagolt…..
Telepítés:1.Kicsomagolod a GT Racing.zip fájlt egy mappába amiben találsz egy GTRacing nevü mappát és egy GTRacing.apk fájlt.2.Az GTRacing nevü mappát felmásolod az sd kártyára a gameloft/games/ mappába.3.Az GTRacing.apk fájlt szintén felmásolod az sd kártyára ez már…..
Telepítés:1.Kicsomagolod az Assassins Creed.zip fájlt egy mappába amiben találsz egy assassinscreed nevü mappát és egy Assassins Creed.apk fájlt.2.Az assassinscreed nevü mappát felmásolod az sd kártyára a gameloft/games/ mappába.3.Az Assassins Creed.apk fájlt szintén felmásolod az…..
Telepítés:1.A letöltött Pool Break Pro.apk fájlt felmásolod az sd kártyádra.2.Megnyitod a Pool Break Pro.apk fájlt majd telepited.3.Játszik!Tesztelve Android 2.2.1-en!!Letöltés : ITT!..
Telepítés:1.Kicsomagolod az Apsahalt 5.zip fájlt egy mappába amiben tanalsz egy Apsahalt5 nevü mappát és egy apk kiterlyesztésü fájlt.2.Az Apsahalt5 nevü mappát felmásolod az sd kártyára a gameloft/games/ mappába.3.Az apk kiterlyesztésü fájlt szintén felmásolod az sd kártyára…..