Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.a.r.II.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most személyesebb lesz a szokottnál. Az a nagy helyzet, hogy van egy fiam, aki alig három és fél évvel idősebb a blognál. Mint olvasás (és a könyvek) iránt elkötelezett szülő, nagyon kíváncsi voltam, hogy hogyan és miképpen lesz belőle is olvasó ember. Erről szól ez a bejegyzés.  (Nem, másfél…..
Az Index Tech rovata kapott egy Pixelt kölcsönbe, és el is játszottak rajta. Néhány idézetet gonoszul kiragadtam. Ismerős, már sokszor hallott kifogások az Amazonról, fórumokról, stb. Tudjátok: nekem nem kellene ez a VW Polo, nem fér el rajta a meggyszedő létrám, meg…..
Ne feledjük: ez egy folyamatosan frissülő, fejlődő operációs rendszerre épített koncepció - a számítógép totális újragondolása. Együtt kísérletezünk a Google-lal és élvezzük, pedig még fizettünk is érte. Ld. kinek nem ajánljuk és kinek igen. Na de persze…..
B.a.r.II. 2013.04.07 15:03:07
A Google letette a maga két centjét. Íme a Nexus-vonal...  Elképesztően jó árakon kínálják amúgy az eszközöket. A Nexus 4 telefon pl 299 dollárnál kezdődik, ami kb 66 ezer forint. Mellé a Nexus 7 beugró ára 199 dollár, ami meg negyvenpárezer forint. Így egy iPad Mini…..
B.a.r.II. 2012.10.31 09:44:01
@Alwares: Te nem gmailt használsz androidhoz? Ha igen, elég vicces attol félni, hogy majd pont a telefonon helyben analizált adatokkal fognak visszaélni :D De amúgy is
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Ellentétben az Apple-lel és a Microsofttal, a Linux-disztribúciók történelmi okokból nem szállítanak Adobe Flash Playert. Egyrészről az Adobe terméke zárt forrású, másrészről elég kemény licencelést alkalmaznak.Néhány disztribúció, mint a Debian, a Gentoo, vagy az Ubuntu…..
Fura egy történet. John Christman fejlesztő július 23-án vásárolta meg a Lionját 31.79 dollárért (áfával). Először frissített, majd inkább újratelepítette az egész gépet, mert nem működött rendesen a rendszer.Fejlesztőként bejelentkezett, és letöltötte a legutolsó iTunes…..